Азія

Прес-реліз

Офіцери і солдати пакистанської армії! До вас багаторазово доходило волання із Гази. Досить цих закликів для тих, у кого вуха, які чують, і серця, які б’ються. Протягом усіх цих тривалих, болісних і неспокійних місяців ми чуємо ваші виправдання за бездіяльність. Жодне із ваших виправдань не буде прийнято Всевишнім Аллахом і Його Посланцем ﷺ. Умма не прийме жодне із ваших оправданий.

Прес-реліз

Найвідоміша англомовна газета в Пакистані «Аль-Фаджр» опублікувала новину про заборону Хізб ут-Тахрір в Британії під заголовком «Британія заборонила Хізб ут-Тахрір як терористичну групу». Ця новина викликала суперечки і дискусії в соціальних мережах і впливових колах. Тому Хізб ут-Тахрір в Пакистані звертає увагу людей, які володіють владою і силою в країні, на наступні факти:

С миті утворення Пакистану в країні продовжується зневажливе ставлення до питання освіти, в результаті чого десятки мільйонів наших братів і сестер були позбавлені права на освіту, яке раніше було гарантовано Ісламом.

بسم الله الرحمن الرحيم

7 Мухаррама 1443 р.х., що відповідає 15 серпня 2021 р., мусульмани зраділи входженню афганських муджахідів в Кабул, в той час як США квапливо вивели свої війська, а їх агент Ашраф Гані втік.

На протязі чотирнадцяти сторіч на початку кожного нового року по хіджрі у священному місяці Мухаррам мусульмани згадують подію, прийняту як початок мусульманського літочислення, а саме — переселення (хіджра) Посланця Аллаха ﷺ на територію Ісламу (Дар уль-Іслям) в Медину.

Коронавірус (COVID-19) відносно швидко поширився у Пакистані тому, що інфіковані знаходяться серед людей, не знаючи про свою хворобу, і тому, що часто симптоми вірусу проявляються досить пізно.

Халіфат, який з волі Аллаха скоро буде встановлений, з усією серйозністю віднесеться до цього питання

Під управлінням аміра Хізб ут-Тахрір, вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти, партія «Хізб ут-Тахрір» об’явила про початок широкої інформаційної кампанії з нагоди річниці завоювання Константинополя (міста Іраклія).

Головне меню