Ірак

Прес-реліз

У п’ятницю 19 січня 2024 року Британія офіційно заборонила Хізб ут-Тахрір, звинувативши партію в «антисемітизмі» і підтримці нападу «ХАМАС» на сіоністське утворення 7 жовтня 2023 року, додавши її до свого списку «терористичних» організацій.

Сьогодні мусульмани більше за усе потребують щирих правителів, які будуть служити інтересам Умми і позбавлять її від лих

Минуло три місяці з початку народного повстання в Іраку, темпи якого підсилились і розширились, охопивши усе прошарки населення, у тому числі, лікарів, інженерів, студентів, юристів, підприємців, володарів наукових ступенів, відставних офіцерів армії, а також деяких представників племен у центральних і південних провінціях.

Народні протести, які підсилюються у Багдаді, центральних і південних мухафазах тривають вже другий місяць. Дані протести об’єднали вимоги розгніваних мас, тепер люди хочуть беззаперечного скасування усього політичного процесу.

Останні дні у ЗМІ і на різноманітних Інтернет - сайтах поширюються новини, пов’язані з відеороликами, на яких можна побачити американські війська у місті Фаллуджа, у провінції Анбар, а також в інших містах різних провінцій, таких як Салахуддін, Ніневія та Ербіль.

У затишку гегемонії шиїтських партій у владі Іраку, викраденого у простого народу, партій, що не розуміють нічого у політиці і бажають тільки лише займати посади та грабувати громадське майно, депутати іракського парламенту раптом вирішили ввести реформи з приводу законів, які стосуються положення особистості.

У відповідь на заклики Масуда Барзані о п’ятниці 15.09.2017 парламент Іракського Курдистану об’явив про намір провести референдум про незалежність та створити курдську державу у північному Іраку під приводом права на самовизначення.

Головне меню