Прес-конференція: Позиція Хізб ут-Тахрір стосовно гострих міжнародних та регіональних проблем

Конференції
Друкарня
Сьогодні, в готелі «Брістол» - Бейрут, центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір провів прес-конференцію. На цій конференції представники хізбу – журналісти, торкнулися важливих політичних проблем: ситуації у Лівані, Палестині, Іраку, Судані, Афганістані, Пакистані. Дана конференція проводиться після інформаційної конференції , яка відбулася минулого літа під назвою «Позиція Хізб-ут-Тахрір стосовно гострих міжнародних та регіональних проблем».

Люди, які прибували на запланований захід, були здивовані великому накопиченню військових сил на дорогах, які вели до готелю «Брістол», де проводилась конференція. Дороги буди перекриті для транспортних засобів, солдати проводили особисті догляди перехожих людей, що створило атмосферу страху серед жителів цього кварталу, які були дуже здивовані тим, що відбувалося, так само як і ми: Хіба заслуговує дана прес-конференція, яку проводить політична партія, протягом всього часу існування якої не проводились будь-які дії по безпеці, чому передували десятки інших подібних конференцій та семінарів… чи заслуговує вона на те, щоб було вжито такі лякаючи заходи сьогодні?! Насправді, заходи, яких було вжито, є штучними та не мають жодного стосунку до питання безпеки, більше того, це є політичним замовленням деяких офіційних органів та політичних сил,щоб продемонструвати атмосферу страху навкруги Хізба заради створення негативної політичної картини, яка стала проявлятися серед політичних, медійних кіл, а також серед населення.. і перш за все у служб безпеки. Невже і досі?

Конференція почалась з виступу ведучого Фаді Абд-уль-Латифа, якій відзначив, що дана конференція є продовженням попередньої у зв’язку з оновленими обставинами політичних проблем на міжнародному та регіональному рівнях. На минулій конференції була видана спеціальна книга, яка була оприлюднена для громадськості.

Потім ведучий представив доповідачів, надавши слово Усману Баххашу, голові центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, який у своїй доповіді розкрив позицію Хізб-ут-Тахрір стосовно Палестинського питання.

Потім слово взяв Баххаш стосовно питання Афганістану.

Потім Мухаммад Ханафій з центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Туреччини обговорив проблему Іраку.

Згодом присутнім була представлена промова Усмана Ібрахіма, Абу Халіля з інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Судані, який казав про проблему розділення південної частини Судану.

Потім виступив Назім Гані з центрального інформаційного офісу у Пакистані. Він казав про політичну кризу у Пакистані, яка склалася (англійською, яка синхронно перекладалась на арабську).

Потім Ахмад аль-Касас, керівник інформбюро у Лівані у своєму виступі торкнувся питання Лівану та низки останніх подій, з цим пов’язаних.
Наприкінці, гостям була надана можливість поставити питання, на які доповідачі давали відповіді.

Ми з радістю відповімо на будь-які питання стосовно позиції партії, якщо ви звернетесь за нижче вказаною адресою:

Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір
Тел. / Факс: 009611307594 моб.: 0096171724043
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
№ H/23
Понеділок, 1926 Зуль хіджа 1431г.х.
02/12/2010