Конференції

Сьогодні, в готелі «Брістол» - Бейрут, центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір провів прес-конференцію. На цій конференції представники хізбу – журналісти, торкнулися важливих політичних проблем: ситуації у Лівані, Палестині, Іраку, Судані, Афганістані, Пакистані. Дана конференція проводиться після інформаційної конференції , яка відбулася минулого літа під назвою «Позиція Хізб-ут-Тахрір стосовно гострих міжнародних та регіональних проблем».

Онлайн трансляція з Індонезії! 21іюля 2009 рік. Пряма трансляція конференції Улемов зі всього ісламського світу, яка демонструє їх підтримку у встановленні Ісламської держави Халіфату. На заході присутні Улеми з Індонезії, Малайзії, Лівану, Пакистану, Індії, Бангладеш, Туреччини, Палестини та Алжиру. Всього на конференції в Джакарті присутні близько 10 000 запрошених.

Увага! При перегляді онлайн відео-мовлення може з'являтися реклама, за яку ми не несемо відповідальності. Реклама є невід'ємною частиною надання послуги від Livestream, адміністрація сайту не має ніякого відношення до реклами.

3 квітня 2009 року, на наступний день після саміту G20 Лондоні, Хізб ут-Тахрір, провів дві прес-конференції в Лондоні і в Бейруті, на яких презентував нову книгу «На шляху до спокійного безпечного миру під покровом економічної системи Ісламу».

Книга досліджує глобальний економічну кризу, пояснює його дійсність, критично досліджує його ознаки та виставляє недоліки в рішеннях, запропонованих знаменоносцамі капіталізму.

В ім'я безпечного і благополучного світу   під покровом ісламської  економічної системи  

 
Місце проведення конференції : Судан, Хартум, Виставковий зал No. 1.
 
Час проведення конференції : субота 17 Мухаррам 1430г. за хіджрою, рівне  03/01/2009г.

Хізб ут-Тахрір Індонезія організувала найбільшу Конференцію «International Khilafah», яку коли-небудь бачив світ, зібравши разом величезну кількість активних мусульман з усього світу. Конференція була проведена в Джакарті, столиці Індонезії 12 серпня 2007 року, що відповідає 28-му Раджаб 1428 року Хіджри, дату знищення Халіфату.

Близько ста тисяч людей відвідало Стадіон HGelora Bung Karno, який є 10-м найбільшим стадіоном світу.