Богу - богове, а кесарю - в прірву!

Ісламська Умма
Друкарня

Ми стали свідками збільшення кількості порушень, що переповнили наше терпіння: сумнівні справи і аномальна практика, що виходить за межі уяви, які викликають огиду, неприйнятні для гідної розумної людини зі здоровою вдачею.

В останні роки західні концепції зняли з себе «привабливі блискучі» шати, оголивши свою суть - своє справжнє брехливе і підступне обличчя. Поняття демократії та свобод змінилися в шпигунство, обшуки, залякування і тортури, а свобода переконань перетворилася у повне скасування вибору релігії. А тому той, хто бажає використовувати свободу віросповідання, - не може зробити цього під приводом релігійного екстремізму і тероризму. Насправді, світський Захід став атакувати релігії, дійшовши до вбивств, якщо справа стосується мусульман. І це не дивно, тому що світська доктрина капіталістичної ідеології свідчить про забезпечення абсолютної свободи людської особистості і про вимір його вчинків згідно з тільки матеріальними інтересами. А тому, якщо інтереси і бажання увійдуть в суперечність з цінностями і релігійністю, світська ідеологія обере відмову від людських цінностей, тому що вона не визнає їх, як і не визнає закони Аллаха. Захід освячує тільки егоїзм і себелюбство, як і освячує людські пристрасті... У цьому і проявляється протиріччя між «забезпеченням свобод» і між скасуванням «свобод» так, як вони побажають, згідно з їх ницими звичаями і в залежності від їх політичних і економічних інтересів та величезної матеріальної вигоди. У цьому і полягають подвійні стандарти, що є крахом їх концепцій! То про яку ж демократію вони говорять?!

Що ж стосується абсолютної рівності між статями в світській ідеї, то тепер їх уже не турбує забезпечення тільки рівних прав для жінок і чоловіків, вони вже пішли далі за межі «рівності» - до легалізації проституції і гомосексуалізму, закликавши весь світ до своїх хворих розумових нечистот, уособлених в правах меншин (геїв) як різновиду цієї рівності. Жінка має право обирати, з ким їй проводити інтимне життя, як і чоловік. Таким чином поширилися ці «шлюби» між двома чоловіками, або двома жінками, чоловіком і двома жінками, або жінкою і двома чоловіками... Немає жодних обмежень у цих огидних ідей, а Америка дбає про всю цю порочність і зіпсованість і очолює цей занепад, легалізувавши і благословляючи ці капіталістичні світські відхилення. Таким чином, рівність - це термін, за яким ховається ще більш потворне обличчя, ніж те, що нам відомо.

Таким чином, для представників Заходу немає жодної «рівності», свобод, демократії та покращення суспільства... Навпаки, все, що у них є, - це змінювана відповідно до їх інтересів політика, в залежності від їх необхідності розширити свій вплив у світі і нав'язати свій контроль мусульманським країнам, щоб поневолити народи і зіпсувати людей. В цьому і полягає суть запеклої культурної, інформаційної та політичної війни проти людства, а конкретніше - проти Ісламу та мусульман, - вічна боротьба між істиною і брехнею.

А тому нам, мусульманам, не слід звертати уваги на тему демократії та свобод, до яких закликають нас аморальні поплічники Заходу в наших країнах, крім як в більш широкому контексті. Контекст, про який я говорю, - це результат справ західного суспільства, яке потрапило в Пекло невірної доктрини - доктрини «немає бога крім людини!», Доктрини аморальності і порушення недоторканного, сатанинської доктрини з витікаючими з неї смердючими системами, які захищають і просувають її на арені життя. Вона поставила знак рівняння між людиною і твариною, і їх не рятує від цього положення їх «науковий прогрес». Правильний розвиток людини - це розумовий, піднесений, шляхетний розвиток, гідний людини, яку Всевишній Аллах створив для того, щоб він Йому поклонявся і підкорявся, а також керувався Його законами (Шаріатом) у своєму житті, щоб прожити щасливе життя і бути готовим до смерті, а потім, завдяки своїй покірності, бути вічно в Раю. В цьому і полягає високе уявлення про життя, яке робить відносини між людьми чистими, ясними і повинні суперечити одна одній, включаючи в себе всі верстви суспільства. Турбота про справи людей, дотримання їх прав і виконання ними зобов'язань - це вимога Шаріату, і тільки така вимога досягне успіху в забезпеченні прав людини, будь то чоловіки або жінки, молодого або похилого, бідного чи багатого. Де ще ми можемо знайти таку доктрину і такі закони, які вирішують, визначають, вичитують і карають грішника, злочинця, порочного, аморального і віровідступника? Ми не знайдемо їх ніде, крім як у ісламської ідеології, основою якої є міцна розумова доктрина - доктрина «Ля іляха ілляЛлах, Мухаммад РасулюЛлах». Це - доктрина, яка знаходиться в гармонії з природою людини, і з якої випливають всі системи суспільства; закони якої - божественні, міцні і не змінюються в залежності від людських думок, навпаки, все люди підкоряються наказам Господа світів і Його заборонам. Ця ідеологія вирішує, упорядковує і втілює справедливі і великодушні шаріатські закони Аллаха в Ісламській Державі - державі Праведного Халіфату за методом пророцтва, яка відсутня на даний момент, однак до неї прагнуть серця мусульман. Для встановлення цієї держави, для вигнання сатанинського невірного західного впливу зі своїх країн, а також для того, щоб повернути Заходу його зіпсований товар (демократію і інші західні цінності), мусульмани стараються в своїй революції. А тому, те, що належить Аллаху, то воно - Аллаху, а кесарю - в прірву!

Капіталістична ідеологія, хвала Аллаху, оголила свої дефекти, і найкращим доказом цього є те, що ми стали свідками входження жителів Заходу в Іслам тисячами щодня. Що ж буде тоді, коли у нас з'явиться держава, яке стане поширювати Іслам по всіх куточках землі?! Це - саме та держава, якої потребує невірний Захід для свого порятунку від лих невіри і брехні.

Говорячи ж про завзяття юнаків і дівчат в розпалюванні революцій з повалення світських режимів, що не правлять тим, що послав Аллах, а також про їх величезне бажання піти на джихад, - то воно відображає прагнення мусульман і їх потребу в зміні. Цією зміною є повернення Ісламу і його новий підйом, і це - лише питання часу.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Г’ада Мухаммад Хамді
Судан
6 Джумада аль-уля 1437 х.
15 февраля 2016 р.