Привітання зі святом Ід аль-Фітр 1442 р.х. / 2021 р.

Інформаційний офіс в Україні
Друкарня

Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва баракятуху, дорогі мусульмани!

Ось і підійшов до кінця кращий місяць у році — Рамадан! Ід аль Фітр мубарак, брати і сестри!

Так, Рамадан підійшов до кінця, але це не повинно бути приводом для суму і жалкування! Цей місяць, хоча і наповнений милістю Аллаха і виділений Ним як особливий, насправді є усього лише шансом для кожного із нас. Шансом на зміни, шансом на наближення до Всевишньому, шансом відчути себе сильним духом і живим, одночасно упокорюючи себе перед наказами Аллаха!

Проте, о, найблагородніша Умма, відчуття сили, набожності і величі, відчуття життя і покори перед Аллахом, не повинні бути тимчасовими і такими, що приходять до нас лише раз на рік на час Рамадану!

كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

"Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалюване, стримуючи від засуджуваного і віруючи в Аллаха." (3:110)

Хіба Умма, яку сам Аллах називає кращою, може вважати себе слабкою?

Хіба немає величі і сили в тому, що ми є однією із найбільш швидко розповсюджуваних релігій у світі і наша чисельність досягає більше півтора мільярди.

Хіба немає цілющої сили для нас мусульман, в тому, що нам 1400 років назад була дана Божественна Книга Коран, якому по сей день жодна людська душа не змогла привести хоча б якусь подобу!

Навіть пост в місяць Рамадан, який ось вже 15 сторіччя поспіль щорічно беззаперечно тримають усі мусульманські народи, є показником перемоги слова Аллаха над невір’ям!

Чи бачили ви, дорогі єдиновірці, хоча б один народ, який свідомо відмовився б від Ісламської акиди в угоду якійсь іншій? Хіба це не велич?

Дорогі мусульмани, так, останні 100 років вписались в нашу історію як темні часи, наповнені війнами, ображаннями, замахами на наші святині і лихами!

Проте причина цьому ясна, і це — вороги Аллаха і володарі невір’я, жалюгідні заздрісники і нечестивці. Ось хто наші вороги, дорогі брати і сестри, а зовсім не Шаріат Аллаха чи його послідовники!

Дорогі мусульмани, пора відчути цю силу і велич! Пора повернути Слово Аллаха в наші серця і життя! Прийшов час згадати, що ми, Ісламська Умма — краща Умма, жива Умма і Умма, яка володіє міццю і величчю ! Наша перемога полягає у поверненні Другого Праведного Халіфату , який буде фортецею , що звеличує Аллаха і Його Посланця! Аллаху акбар!

كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

"О ті,які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах — між людиною та її серцем , і що ви будете зібрані до Нього!" (8:24)

 

1 Шавваля 1442 р.х.
13.05.2021

Головне меню