Туреччина

Прес-реліз

 Геноцид сіоністського утворення «Ізраїль» проти мусульман в Газі, якому сьогодні виповнися 6-й тиждень, усе іще триває за підтримкою колоніальних США і західних держав куфру і при мовчанні колабораціоністських боягузливих правителів мусульманських країн. Рівно шість тижнів смерть обрушується на мусульман в Газі. Дома, мечеті, лікарні, школи, табори — скрізь ідуть інтенсивні бомбардування.

Прес-реліз

В суботу, 7 жовтня, мусульмани Палестини та усіх мусульманських країн прокинулись з хорошими новинами, з радістю і надією в очах. Тому що в цей день в 07:30 палестинські герої почали масштабну операцію проти окупаційного «Ізраїля». В ходе цієї операції, яку вони назвали «Туфан аль-Акси», палестинські муджахіди, які увійшли на окуповані території із Гази, атакували військові штаби, тюрмі, форпости і стратегічні бази окупаційного сіоністського утворення. Вони виловлювали на вулицях і проспектах боягузливих євреїв, які думали, що перебувають в безпеці завдяки залізному куполу, утирали їм носи, вбивали сотні окупантів і брали їх в полон.

Уряд Турецької Республіки об’явив про вихід із «Стамбульської конвенції»1, підготовленої Радою Європи по припиненню насильства у відношенні жінок. Злощасну угоду підписали 46 країн, але поки вона вступила в силу тільки в 32 країнах.

У перший день місяця Раджаб, з якого починаються три благословенних місяця і в якому виповняється 100 років з дня скасування Халіфату, Хізб ут-Тахрір розгорнув глобальну кампанію, звертаючись до усіх, чоловіків і жінок, літніх і молодих, вчених і студентів, пригноблених і володарів сили зі словами: «О, мусульмани! Сто років, як ми живемо без Халіфату! Досить! Ми закликаємо вас до його встановлення у сотий рік його скасування!».

Росія і сили режиму Асада 27.02.2020 атакували у селі Балюн, район Джабаль аз-Завія, провінція Ідліб, пункт спостереження озброєних сил Туреччини.

Головне меню