Америка

В поточному 2024 році Хізб ут-Тахрір планує провести в Америці свою щорічну конференцію, приурочену до розпаду Халіфату під назвою «Газа: Кризи і рішення — роль мусульман в Америці». Захід пройде в суботу, 21 Шаабана 1445 року по хіджрі, що відповідає 2 березня 2024 року.

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ
وَمَا نَقَمُواْ مِنۡهُمۡ إِلَّآ أَن يُؤۡمِنُواْ بِٱللَّهِ ٱلۡعَزِيزِ ٱلۡحَمِيدِ

«Вони виміщали їм тільки за те, що ті увірували в Аллаха Великого (аль-Азіз), Хвалимого (аль-Хамід)» (85:8)

До сторіччя декларації Бальфура президент США Дональд Трамп 06.12.2017 заявив про визнання Єрусалиму столицею сіоністського утворення. Визнання автоматично відбулось після офіційної заяви про перенесення посольства США із Тель-Авіва в Єрусалим.

Заборона президента США Дональда Трампа на в’їзду у державу мусульманам із семи переважно мусульманських країн схвилював мусульман Америки. Тим не менш, це — усього лише продовження так званої «війни з тероризмом», яка знов показала свою антиісламську суть.

Нещодавно ми стали свідками поширюваної ЗМІ новини про запрошення «військової руйнівної ради» (представленого де Містурою, який є не більше ніж інструментом в руках ворогів мусульман у Сирії), а також жителів готелів і володарів дешевої честі до прийняття участі в зборах, де їм було продиктовано те, що вони повинні говорити і заявляти.

21 серпня 2013р. тиран Дамаску Башар  аль-Асад винищив більше 1400 громадських осіб із мусульман за допомогою хімічної зброї, після того як не зміг придушити їх волю.

Хвала Аллаху! Нещодавно ми були свідками того, як Умма на ісламських землях виступила проти тиранії. Благословенна революція почалася у Тунісі, де Умма вийшла на вулиці, щоб покласти кінець тиранічному правлінню Бен Алі.

Сьогодні в Америці мусульмани є свідками підсиленого пропагування та нападів на Іслам та мусульман. Ці напади не обмежуються лише якоюсь однією територією або регіоном країни, навпаки, вони призвели до розповсюдження скрізь ісламофобії тощо.

Головне меню