Акції

Згідно нашим переконанням Хізб-ут-Тахрір у Судані про обов’язковість єдності країни на основі Ісламу; враховуючи переважаючий суспільний погляд проти невірного окупаційного американського плану, який націлений на розкол Судану шляхом відокремлення Півдня країни через запланований на січень 2010 року референдум ( Згодом справа дійде і до Дарфуру, Кордофану, Блакитного Нілу,  Східного Судану.), а також з точки зору нашої відповідальності за ідеологічну та політичну діяльність, яка є методом Пророка (с.а.в) у справі донесення ісламського заклику до утворення країни; ми продовжуємо кампанію по збору підписів,  про початок якої Хізб-ут-Тахрір у Судані заявив у червні місяці на своїй прес-конференції разом з суданським інформаційним агентством, на підтримку кампанії по збору мільйону підписів,  заради запобігання злочину розділенню Південного Судану через відмову до участі у референдумі, проведення якого узгоджено на січень місяць. Хізб почав встановлювати палатки для збору підписів у громадських місцях,  вони розташовані:

Джакарта – У відповідь на план церкви Dove Outreach Center (Флорида) спалити Коран 11 вересня 2010 р. Хізб-ут-Тахрір Індонезія (ХТІ) провів мітинги по крупних містах Індонезії. ХТІ засуджує та ганить спробу познущатися з мусульманських святинь.


ЛахорПротягом останніх двох тижнів ми стали свідками нападу бойовиків на Генеральний штаб у  Равалпінді, вибухи в Кохат і Пешаварі, та синхронізовані напади на будівлю  поліції в Лахорі.

У той же час ми спостерігаємо, як з подачі Америки, Пакистанська армія почала підвищену  підготовку для майбутнього наступу  на землі у Південному Вазірістані.

Медіа офіс партії Хізб ут-Тахрір в Палестині:

У Палестинської автономії перешкодили проведенню конференції Халіфат, організованої Хізб ут-Тахрір Палестина, яка повинна була відбутися 04/07/2009 в Рамалласі. Так само ворогами Ісламу були арештовані сотні активістів хізба.

Коментарі доктора Назрін, де вона спростовує заборону Президента Саркозі на носіння бурки (нікаб, паранджу)

Доктор Назрін Наваз, (Хізб ут-Тахрір Великобританія) кидає виклик багатьом твердженням французького Президента Саркозі з приводу його ганебного висловлювання про заборону бурки, і того, як він її описав як неприпустимий символ жіночого поневолення, який "не вітається на нашій території."

Акція протесту, організованої Хізб ут-Тахрір Вілаят Пакистан проти масштабної бойні розпочатої під приводом війни з бойовиками та війни Америки проти Ісламу (31 травня 2009 року).

На мітингу велася трансляція телевізійними каналами та друкованими виданнями. Це відео про те, що відбулося в Равалпінді / Ісламабад з жорстокими побиття братів й численних арештів.

Лахор, Пакистан.