О, жителі Шаму: Америка готує отруйний перехідний уряд

Прокламації
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

О, жителі Шаму: Америка готує отруйний перехідний уряд, так не впускайте ж його у вашу країну; а збільшення бійні для того, щоб ви прийняли цей уряд, так поверніть же їм їх інтригу і допоможіть Аллаху, і Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи

Усе розкрито і усе, що робилося приховано, стало відбуватися відкрито. Америка 13.03.2013 вустами міністра іноземних справ Джона Керрі вимагає в опозиції, щоб вона провела діалог з тираном Башаром для формування перехідного уряду! Америка вперто працює для формування перехідного уряду з її агентів за кордоном і всередині системи, вирішивши не топити свої руки у крові,  а лише трохи забруднити, так щоб кров не залишалася довго! Це для того, щоб врешті решт цей уряд, світський республіканський, був таким самим як і раніше! І ось вони зустрічаються у Каїрі у Стамбулі, приховано і відкрито, потім спільно вивчають проблеми і переносять зустріч на інший термін...

Америка розуміє, що проблема не в утворенні уряду, адже їй неважко зібрати зі своїх агентів те, що наповнить «котел» уряду. Однак питання про те, щоб ця влада встояла на ногах у землях Шаму, щоб її  прийняли. Америка розуміє, що повстанці всередині країни, це чутливі мусульмани. І якими б не були їх думки, глибокі чи не дуже, вони бачать агентів Америки за кордоном і чують, як ті закликають до громадянської, світської, республіканської держави. Усі вищеназвані  системи є виробниками «Башара» і вони також вироблять іншого. Як народ прийме тих, хто закликає до таких систем? Люди скуштували від цих тиранічних систем, які зробили їх життя темніше темної ночі... Люди хочуть Ісламу, що витікає з їх віри, і лише за допомогою його одного вони набудуть щастя й славу.

І не таємниця, що Захід на чолі з Америкою трясуться від страху перед Ісламом і його законами, вони хочуть встановити світський режим у Сирії, який буде очолювати альтернатива Башара, але з менш темним минулим і сьогоднішнім, щоб можна було обдурити і вести людей в оману! Однак Америку оточує тупикове положення у тому, що люди всередині країни не приймають її агентів за кордоном, так що ж буде з агентами всередині системи?! Альтернатива Башара, якими б не були у неї довгі руки та язик, не зможе із-за кордону керувати Шамом. І перехідний уряд, який не має жодного впливу у країні, виконати і зберегти інтереси Америки, як вимагається, без захисту і супроводження міжнародних сил. А це питання вже давно розглядалося як варіант, і досі не закрите, однак його результати можуть вийти з під контролю...

Америка думала — і дай Аллах ця думка згубить її — що пригноблення, руйнування і знищення повстанців у рідному домі Ісламу змусить їх прийняти її агентів!  Таким чином, Америка підтримує і тягне життєздатність режиму тирана “Башара”, допомагаючи йому грошима і зброєю через лінію фронту: тобто через Росію та Іран, та інші послідовники, і через тил: за допомогою систем Туреччини, Іраку; Ліван і Єгипет входять у їх число! Мабуть, деякі люди здивовані і запитають: Чому Росія та режим в Ірані вважаються лінією фронту Америки, а системи у Туреччині, Іраку, Лівані та Єгипті є тилом? Але той, хто розміркує над реальністю, той зрозуміє подробиці і знайде відповідь на своє питання!  Що стосується Європи та її послідовників, особливо таких як Катар, то вони йдуть по сторонам лінії фронту і тилу, в очікуванні пролізти у яку-небудь хвіртку, щоб хоч щось відхопити...якщо вдасться!
 
Шановні повстанці у землях Шаму, у власному домі Ісламу: це усе хитрощі та інтриги невірних колоністів та їх послідовників. Інтриги цих безбожників пропадуть, дасть Аллах. Зірвати і провалити їх інтриги, усе це легко для тих, кому Аллах полегшить це, і для тих, хто усвідомив аяти Його книги, зрозумів біографію Посланця Аллаха ﷺ, упевнився і увірував своїм серцем у слова Всевишнього і Всемогутнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
«О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то й Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).

Але питання в тому, як ми допоможемо Аллаху?

Заклик до демократичного, світського, республіканського та громадянського правління або підняття стягу Сайкс-Піко, називаючи його стягом незалежності для того, щоб задовольнити Захід взагалі, а Америку зокрема, хіба це є допомогою Всемогутньому Аллаху? Утримуватися від закликів до Халіфату, не підіймати стяг аль-Укаб, стяг Посланця Аллаха ﷺ, стяг «Немає Бога, окрім Аллаха і Мухаммад Посланець Аллаха», не підіймати цей стяг під приводом страху спровокувати Захід і він розгнівається, або це допомога Аллаху Всемогутньому? Або допомога Аллаху - це просити допомоги у безбожного Заходу-колоністу щодо зброї, грошима, і виказувати лояльність до цих країн, які борються проти мусульман? Слова про поступовість у виконанні шаріату, тобто спиртне на рік залишиться халялом, потім на рік стане харамом, допустиме порушення кордонів на протязі багатьох років, Аллаху оголоситься війна лихварством у банках і в економічному житті, хіба це допомога Аллаху? Приносити в жертву життя і майно, щоб замінити одного агента на іншого без викоренення і знищення системи і без встановлення Халіфату, чи може бути це допомогою Аллаху?
 
 Воістину, усе це не є допомогою Аллаху Всемогутньому. І якщо допомога і перемога від Аллаха затримується, то це через те, що зробили люди, а не через те, що Аллах не стримав своєї обіцянки.  Воістину, Його обіцянка — це істина і правда:


وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِيثً
«Чия мова правдивіше мови Аллаха?»(4:87).

Так допоможіть же Аллаху як належить, і тоді сили невірних колонізаторів і їх агентів стануть легкими перед вами, і не зашкодить вам сила і могутність їх зброї, а серця стануть боязкими від страху перед вами, і не зашкодить вам їх хитрість і підступність, адже їх хитрість перед Аллахом ніщо, нехай  від їх хитрості зникли б гори.
 
Шановні щирі повстанці: воістину, провідні носії заклику не брешуть своєму народу, і Хізб ут-Тахрір закликає вас допомогти Аллаху щиро, справедливо і Він допоможе вам по праву:
 
Допоможіть Всевишньому Аллаху вашою єдністю і прихильністю до верві Аллаха, єдиними під одним щирим керівництвом, яке щире з Аллахом і чисте, зрозуміле в усіх своїх справах.  Під керівництвом, яке робить свої справи лише заради одного Аллаха, адже Всемогутній Аллах не приймає справи, у яких є співтовариші йому.   Передається від Абу Хурайри, нехай буде вдоволений ним Аллах, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:  «Всевишній Аллах сказав: «Я найбагатший з усіх співтоваришів. І я залишу кожного, хто своєю дією долучить до Мене співтовариша, разом і з тим, кого він долучив мені у співтовариші»» хадіс вивів Абу Дауд Таялусій у Муснаді...

Допоможіть Всевишньому, не роблячи того, чим вдоволені люди, а Аллах гнівається, не робіть так, щоб Америка була вдоволена вами, вашим проголошенням світської демократичної держави.  Не задовольняйте Америку, відвертаючи свої обличчя від Халіфату, побоюючись спровокувати Америку і Захід, боячись їх гніву, нехай вони помруть від свого гніву.  Задоволення людей тим, що гнівить Аллаха, обов'язково призведе до приниження і безчестя.  Передає ібн аль-Джальд у його муснаді від Аіші, нехай буде вдоволений нею Аллах, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:    “Хто розгнівав Аллаха, щоб догодити людям, Аллах розгнівається на нього і зробить гнівними на нього тих, кому він хотів догодити, накликаючи гнів Аллаха. Хто прагнув догодити Аллаху в тому, що гнівить людей, Аллах вдоволений ним і зробить вдоволеними їм тих, кого він розгнівав, щоб отримати вдоволення Аллаха.  Допоможіть Аллаху Всемогутньому, Всесильному вашим наміром побудувати єдину державу, державу Праведний Халіфат, для виконання шаріату Аллаха у малому й великому, у відносинах і в покаранні, у судовиробництві, у джихаді й поклонінні.  Аллах, який сказав “і вистоюйте молитву”, також сказав:

وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ
«Суди між ними згідно з тим, що ниспослав Аллах» (5:49).

Поклоніння Аллаху є неделимим, а навпаки наказ Аллаха виконується таким, який він є з моменту його ниспослання. Так чинив Посланець Аллаха ﷺ, а він наш ідеал і приклад для наслідування, він виконував закон одразу ж після його послання, і так робили праведні халіфи.  Вони виконували закони з моменту завоювання, без розділення або поступовості.  Допоможіть Всемогутньому Аллаху наданням допомоги Хізб ут-Тахрір, він здатен, з допомогою Аллаха побудувати Халіфат, і виконати закони Аллаха згідно з проектом, виведеним лише з Ісламу.   Хізб ут-Тахрір володіє політичною свідомістю і з допомогою Всевишнього здатний завадити і знищити змови невірних колоністів, і зробити так, щоб вони були зайняті з собою до відкриття, до завоювання.
 
Шановні повстанці в землях Шаму: У вас немає третього шляху, якщо ви присягнетеся Аллаху допомогти Йому, і дасте слово Всемогутньому, терпіти і виказувати стійкість на шляху цієї великої істини, тоді ви піднесетеся у світі цьому і в майбутньому житті.  Тоді від вас відчепляться невірні колоніальні держави, і зникнуть агенти, зрадники, і отримаєте велику винагороду за пролиту кров і великі жертви, які були зроблені...  Але якщо ви цього не зробите, і приймете агентів Америки, перехідний уряд для виробництва державної влади, республіканської, світської, громадянської та демократичної, тоді ваша пролита кров і буде задарма пролита і буде свідчити проти вас, і тоді ви будете подібні:


كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِنْ بَعْدِ قُوَّةٍ أَنْكَاثًا
«Подібна до тієї, яка розпустила своє прядиво після того, як закріпила нитки» (16:92).

 Ми сподіваємося на те, що ви утворите цю державу, воістину Аллах разом із праведними.

إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ
«Воістину, у цьому полягає нагадування для тих, у кого є серце, хто дослухається і присутній при цьому» (50:37).

Воістину, ми довели до вас, о Аллах будь свідком, воістину, ми довели до вас, о Аллах будь свідком, воістину ми довели до вас, о Аллах будь свідком.

Хізб ут-Тахрір                            
01 Джумада аль-Уля 1434 р.х.    
13.03.2013

 

Головне меню