Органи безпеки у Вад-Меданій забороняють проведення ісламської книжкової виставки!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Органи безпеки у Вад-Меданій відмовили Хізб ут-Тахрір у Судані у проханні проведення виставки ісламських книжок на великому ринку «площа слави», заплановану з суботи 16.03.2013р. по четвер 21.03.2013р.  Не дивлячись на те, що запит був офіційно наданий 06.03.2013р. , однак відмова з боку служб безпеки прийшла сьогодні, 14.03.2013р. в усній формі!

З приводу цієї дивної поведінки, ми в Хізб ут-Тахрір в Судані розтлумачимо наступні факти:
 
Перше: Хізб здійснив велику кількість виставок у різноманітних регіонах, у Хартумі й у багатьох інших густонаселених районах; поблизу колишнього зеленого куполу (на сьогоднішній день торговельного центра), де Хізб виказав повну дисципліну, ретельно регулюючи усі дії проведені їм, і усі тому свідки.
 
Друге: відмова з боку органів безпеки у місті Вад-Меданій у проведенні виставки ісламських книжок, шляхом яких розповсюджується ісламська освіта в усіх сферах життя для розвитку Умми, а також з метою відродження на основі великого Ісламу, у той час як ця влада дозволила для християн на різдво провести на великому ринку перед церквою виставку перекручених книг, ясно показує, що режим Судану, не дивлячись на їх ісламські гасла на кожному зібранні, у дійсності веде боротьбу з Ісламом та щирими носіями заклику, у свою чергу допомагаючи християнізації, і доводячи до сьогоднішнього народу свою проповідь!
 
Третє: Тим, яким дозволили повести виставку викривлених книг у мусульманських країнах допомагають, невірні країни Заходу, які зробили тисячі розрахунків. У той час як у мусульман немає жодної держави, що стоїть на їх боці.  Немає захисника, що допомагає їм, але з ними є Найсильніший Аллах:

وَهُوَ الْقَاهِرُ فَوْقَ عِبَادِهِ وَهُوَ الْحَكِيمُ الْخَبِيرُ
«Він Той, хто долає і знаходиться над Своїми рабами. Він Мудрий, Відаючий»(6:18).
 

Хізб ут-Тахрір разом з народом прагне створити таку державу, шляхом якої піднесеться Іслам і його народ, і буде приниженим невір'я і його народ.

Ми, Хізб ут-Тахрір у Судані закликаємо ісламський народ у місті Вад-Меданій, щоб вони встали зі своїми братами з Хізб ут-Тахрір для участі в акції протесту, яка здійсниться хізбом перед будівлею служби безпеки і розвідки у неділю 17 березня 2013р. о десятій ранку.  Підтримавши Іслам і носіїв заклику, продемонструвати силу і велич мусульман.

وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لا يَعْلَمُونَ

«Могутність притаманна Аллаху, Його Посланцю і віруючим, але лицеміри не знають цього» (63:8)

Ибрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан
№ H.T.S. 18/2013
02 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
14/03/2013

Головне меню