Хізб ут-Тахрір у Палестині приносить глибоке співчуття родинам покійних з волі Аллаха, що загинули в наслідок аварії паломників

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ (٢٧) ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً (٢٨) فَادْخُلِي فِي عِبَادِي (٢٩) وَادْخُلِي جَنَّتِي
 «О, душа, що набула спокою! Повернись до свого Господа вдоволеною та такою, що знайшла вдоволення! Увійди у коло Моїх рабів! Увійди у Мій Рай! (89:27-30).

О суботі вранці, 16/3/2013р. в Йорданії померли біля 15-ти паломників, десятки отримали поранення, в наслідок жахливої аварії між автобусом з паломниками, які повертались з Хіджазу, і вантажівкою у районі Адасійа. Постраждалі в основному із північної Палестини міста Дженін.

Ми у Хізб ут-Тахрір, поруч із цим жахливим інцидентом, приносимо глибоке співчуття родинам покійних, з волі Аллаха, і кажемо їм: «Нехай Аллах збільшить вам нагороду, вселить терпіння у ваші серця. Нехай помилує Аллах загиблих та упокоїть їх у Раю. Ми сподіваємось, що Всевишній Аллах збере вас і нас разом із пророками, праведниками та шахідами. Як же чудові ці супутники!

А також ми звертаємось з мольбою до Всевишнього Аллаха, щоб Він зцілив поранених та благополучно повернув, прощених з волі Аллаха, до своїх родин.
 
Ми ваші брати, шабаби Хізб ут-Тахрір, коли поминаємо нещастя загибелі, що міститься у Корані:


وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ (١٥٥) الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
 «Обрадуй же терплячих. Які, коли їх спіткає біда, кажуть: «Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемося» (2:155,156).

Також пам’ятаємо найбільше нещастя, що обрушилося на долю ісламської Умми біля 90 років назад. Це втрата Халіфату мусульман, який об’єднав їх, звільняв їх країни, турбувався про них, та ремонтував дороги паломників. Ми сподіваємось на Аллаха, що Він зміцнить нас та ісламську Умму, у його відновленні найближчим часом. Воістину, Він Чуючий, Відповідаючий.
 
На завершення, ми не кажемо, окрім того, що угодно Аллаху. Нехай збільшить Аллах вам нагороду у біді вашій, та зцілить постраждалих.

Воістину, ми належимо Аллаху, і до Нього наше повернення!

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ S/B N 013/134
Субота, 04 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
16/03/2013

 

Головне меню