Уряд Абдалли ан-Нусура, як і минулі уряди, слугує знаряддям для пригноблення народу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

14.04.2013 уряд Абдалли ан-Нусура презентував у парламенті свою міністерську доповідь, щоб на її основі просити довір'я. Незадовго до цього уряд ан-Нусура презентував зразок тих справ, які він можливо буде виконувати.  Ці справи починаються зі спустошення кишень малозабезпечених громадян шляхом підняття цін на паливо і заяви про намір підвищити ціни на електроенергію й інші основні товари. Уряд поспішив показати “гарну поведінку” режиму шляхом притиснення демонстрантів у місті Ірбід реваншистським та жорстоким способом. Першим кроком поганого керування уряду стало постачання провінції ар-Расіфа брудною, непридатною для пиття водою, що додається до незліченної кількості інших фактів негативного правління цього режиму з часів його виникнення. Що ж нового в уряді ан-Нусура?

Йорданський режим формує уряди для того, щоб вони захищали його від нападок і були як «цап — відбувайло». Особи, що займають міністерські пости, несуть на собі тягар відповідальності за політику режиму, яка будується на посиленні залежності від невірного імперіалістичного Заходу, реалізації його планів і насадження порочної капіталістичної системи, яка принесла нам приниження і бідування. При кожному з цих урядів збільшуються масштаби викрадання державних коштів, зростають борги держави, підвищується рівень бідності, безробіття, злочинності й насилля в суспільстві. Зростає корупція й посилюється система захисту корупціонерів. Стан людей стає все гіршим, а країна усе більше потопає у болоті політичної й економічної залежності від невірного імперіалізму.
 
І хоча цей уряд не відміняється від своїх попередників, тим не менш, він виявися більш нахабним, заздалегідь заявивши про свою війну проти бюджету бідних людей поряд із закріпленням головних корупціонерів і торговців надбанням країни, які живуть у розкоші за рахунок багатства людей і добробуту країни.
 
Мусульмани Йорданії:

Порятунок від бідувань, що ви відчуваєте можливо лише з виконанням у життя ісламської системи, у якій Фатіма (нехай буде вдоволений нею Аллах) була перед законами Аллаха однакова з іншими людьми, адже Посланець (мир йому і благословення Аллаха) сказав: «Присягаюся Аллахом, якщо б Фатіма дочка Мухаммада вкрала щось, я б відсік їй руку» (передали аль-Бухарі й Муслім). Ця система зробила Умара (нехай буде вдоволений ним Аллах), халіфа мусульман, першим, хто відчував голод і останнім, хто наїдався. Ця система спонукала Муттасіма (нехай змилується над ним Аллах) до завоювання Умурійї через крик про допомогу однієї мусульманської жінки. Вона змусила Умара ібн Абд аль-Азіза (нехай змилується над ним Аллах) розкидати пшеницю на вершинах гір, щоб жоден не міг сказати, що у якійсь мусульманській землі голодують птахи. Вона змусила султана Абд аль-Хаміда говорити: “Порізати скальпелем моє тіло для мене легше, ніж я побачу, що Палестина відділена від Халіфату”.

Мусульмани:

Ваше плачевне становище — це природний підсумок відсутності держави Халіфат і законів Ісламу у житті. Тому ми у Хізб ут-Тахрір закликаємо вас до старанної  і щирої діяльності для відродження ісламського способу життя шляхом виконання законів Аллаха, і тоді земля буде давати свої багатства, і небо спускати свою благодать, як сказав Всевишній Аллах:

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالأرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ
 «Якщо б жителі поселень увірували і стали богобоязливі, Ми розкрили б перед ними благодать з неба і землі. Але вони порахували це брехнею, і Ми схопили їх за те, що вони набували» (7:96).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір,
Йорданія
№ 33/55
Понеділок, 05 Джумада ас-Санія 1434 г.х.
15/04/2013

Головне меню