Міністр злочинів і ганьби Валід аль-Муаллім зізнається у тому, що війна йде між американським впливом і мусульманами, що працюють для встановлення на землі Шаму праведного Халіфату

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Учора міністр іноземних справ злочинного режиму, який по вуха занурився у море крові жителів Шаму, зробив заяву, сенс якої  полягає в наступному: істинна війна, яку веде його хазяїн — сирійський ідол і сьогоднішній фараон, це війна по повноваженню від його хазяїв на Заході на чолі з Америкою, а посилення кровопролиття, насилля і вбивств у Шамі спрямовані на те, щоб не допустити завершення Уммою свого проекту по встановленню Халіфату і об'єднанню країн під стягом її Посланця ﷺ.

Сьогодні на прес-конференції у Дамаску ганебний міністр зізнався у  цьому, сказавши:  “...у відношенні Йорданії ми прагнемо до добросусідських і дружніх відносин, оберігаємо інтереси Йорданії і знаємо, що ті, хто чекає Сирії і вимагає встановлення держави ісламського Халіфату, не зупиняться у кордонів Сирії. Ті військові успіхи, яких ми добиваємося проти цих терористичних груп, слугують також захистом для Йорданії, Лівану і Туреччини”

Мусульмани гордої, вдоволеної і такої, що веде до вдоволення, з волі свого Господу, революції Шаму:

Це чергова допомога, яка сходить до нас у гордій революції, яку ми ведемо лиш з допомогою одного Аллаха. Невірні тремтять від страху перед беззбройними поборниками Халіфату, які не мають зброї, ракет, літаків і хімічної зброї. У своїх зусиллях для відродження ісламського правління у великій державі Халіфат вони сподіваються лише на Аллаха. Тільки-но ми повернулися з минулих у ісламському світі від Індонезії до Палестини, заходів, які організував Хізб ут-Тахрір у зв'язку із черговою річницею зруйнування ісламського Халіфату, як відуллянм віддалися наші правдиві слова. Ми почули від міністра іноземних справ злочинного сирійського режиму підтвердження правдивості наших слів, і він нагадав нам “Азабба” - диявола аль-Акаби, який після військової присяги, даної ансарами Посланцю Аллаха (мир йому і благословення) на виконання релігії в Медіні, крикнув гучним голосом: «О люди оселі! Хіба вам потрібна людина, що порочить  сабійці разом із ним (тобто мусульмани), які зібралися щоб воювати з вами?» Посланець Аллаха сказав: «Це диявол на ім'я Азабб аль-Акаба. Слухай, о ворог Аллаха! Прийде час, і я тебе знищу». І ось тепер один з послідовників Азабба у Шамі повторює цей вигук і хоче перешкодити Уммі у її прагненні до слави і величі у затінку завітної ісламської держави. До свого вигуку він додав слова про те, що Ліван, Йорданія і Туреччина повинні приєднатися до вісі зла, вісі злочинності, насилля і вбивств, якою керує тиран Сирії, і повинні вбивати свої народи так, як це робить він. В іншому випадку їх народи приєднаються до тих, хто працює для встановлення держави Халіфат у Сирії, і тоді вона стане однією державою, включаючи у собі країни Шаму. Він зокрема назвав Йорданію, Ліван і навіть Туреччину, залякуючи тим самим їх правителів. Ми зі свого боку, повторюючи слова нашого благородного Посланця( мир йому і благословення), говоримо: «Слухай, о ворог Аллаха! Прийде час, і ми тебе знищимо».

Ми кажемо цьому сатанинському поріддю: «Ти забув про Палестину, оскільки вона не входить у твої розрахунки і у розрахунки таких де злочинів як ти у Ірані і Лівані. Ваше твердження про опір не інакше як явна брехня. Ти не сказав про неї, тому що разом зі своїм тираном ви зміцнювали і оберігали єврейську окупаційну державу. Ви вбивали людей і руйнували їх будинки, покірно діючи по повноваженню від Заходу. Але, з дозволу Аллаха, ви не врятуєтеся від Халіфа, адже близиться допомога від Аллаха і наступає час вашої відплати, адже не дивлячись на вашу впертість, настав світанок Халіфату, а Аллах — Сильний, Всемогутній».

О, Ісламська Умма в усіх мусульманських країнах!

Сьогодні для вас радісна звістка, це допомога Аллаха, яка почала з'являтися, дякуючи жертвам на Його шляху, і після довгих болей з'являється світло надії. Дякуючи стійкості і твердій вірі в Аллаха, сходить милість від Великого, Всесильного, а з нею і Його спокій на віруючих Його рабів. Воістину це час виконання релігії Всевишнього Аллаха. Ви бачили як Аллах з нами коли ми з Ним; як Він допомагає нам, коли ми допомагаємо Його релігії. Будьте старанні під час докорінних змін, поспішайте брати участь у встановленні держави праведного Халіфату за методом пророкування.


Хізб-ут-тахрір Сирія

16 шабан 1434 – 25/06/2013

Головне меню