Вбивство 25 співробітників правопорядку – тяжкий злочин, а путчисти використовують його як зброю у своїй уявній війні проти так званого ними «тероризму»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Понеділок, 19 серпня 2013 року, у ході військового нападу на Синайському півострові загинуло 25 співробітників правопорядку. Це один із найкривавіших нападів на співробітників правопорядку Єгипту за останні два роки. МВС Єгипту заявило, що «знов активізувались терористичні злочини на Синайському півострові та замахування на поліцейських під час виконання своєї служби. Співробітники центрального відділу безпеки наразились на військовий напад».  

У заяві говориться, що напад відбувся «після повернення співробітників із відпустки». Прес-служба МЗС підтвердила, що озброєні бойовики атакували співробітників правопорядку снарядами із гранатомету «РПГ» по двом автобусам, які перевозили цих співробітників, біля міста Шейх-Зувайд на півночі Синайського півострову».  
 
Ми засуджуємо вбивство цих співробітників із числа синів Єгипту у ході злочинної дії, яке відкидає наше бездоганне законодавство – шаріат. Також ми категорично відкидаємо офіційну версію, яка кидає тінь на ісламські організації, називаючи їх «терористичними», тому що ми вже звикли слухати брехню від офіційних джерел у країні. У зв’язку з цим ми заявляємо:

1 – На Синайському півострові більше аніж два місяці проводиться масштабна операція служб безпеки та МВС. Як може бути вбито стільки співробітників, до того ж з такою легкістю, де задіяні усі заходи безпеки?  

2 – Протиріччя в офіційних версіях щодо того, що трапилось. В одній версії говориться, що співробітники були вбиті снарядом «РПГ», а в іншій, що вони були захоплені озброєними бойовиками, які знаходились на двох машинах «Круїз», які примусили їх вийти з мікроавтобусів, що перевозили їх, а потім були вбиті. Які із версій вірити?

3 – Наскільки нам відомо, солдати, які повертались до своїх озброєних частин,повинні надягти військову форму. Проте,  у репортажі, де були показані вбиті військовослужбовці, вони були одягнуті у громадянський одяг (у штатський). Яке ваше пояснення? Можливо, заява лідера племені «ас-Саваріка» на Синайському півострові пояснює це? Адже він зробив заяву, що загиблі солдати були заарештовані у місцевості ас-Сафа за те, що вони відмовились стріляти по демонстрантам два дні назад. Він відзначив, що солдати були ліквідовані, тому що вони відмовились стріляти по мирним громадянам. Так ас-Сісі страчує вшанованих мужів армії та ставить під домашній арешт більшість військовослужбовців єгипетської армії.
 
4 – Телеканал «аль-Джазіра», що стоїть в оркестрі порочних ЗМІ під управлінням путчистів, транслював самий ранній репортаж про інцидент. Зі слів репортера Ахмад Муса та колишнього генерала у службах безпеки Єгипту, що кількість бойовиків, які скоїли напад на єгипетських військовослужбовців, не перевищувало 11 терористів, які спочатку влаштували  їм засідку, а потім взяли їх у полон та прив’язала  руки, а потім вбили. Це іще одна версія пригоди, що також викликає сумніви!

5 – Так або інакше, ми засуджуємо ці акти вбивства, які відбуваються у справжній час в усіх областях Єгипту. І покладаємо усю відповідальність на генерал-полковника ас-Сісі, через те, що він є фактичним правителем країни, у тому числі і за акт зачистки та незаконного вбивства 38 ув’язнених , які знаходились у супроводі служб безпеки під час їх перевозки до в’язниці. Офіційна версія пригоди, що ув’язнені задихнулись від газової гранати, якою вистрелив охоронець, що їх супроводжував, по тим, хто хотів вкрасти їх, відкидається, тому що є фотографії жертв, на яких чітко видні сліди тортур та спалення тіла, що свідчить про акт навмисного вбивства, мотивований почуттям помсти.  

Воістину, вбивство – це тяжкий гріх. Хізб ут-Тахрір засуджує його та залишає на Аллаха того, хто коїть його, або підбурює до нього, або радіє йому. Вивів Ібн Маджа від Абдуллаха Ібн Умара, нехай буде задоволений ним Аллах: «Я бачив, як Посланець Аллаха ﷺ, здійснюючи обхід «таваф» навколо Кааби, сказав: «Як ти чудова і як чудовий твій аромат! Як ти велика та свята твоя недоторканість! Але клянусь Тим, у Чиїй Длані душа Мухаммада, недоторканість віруючого для Аллаха більш велика, аніж твоя святість. Недоторкані майно та життя віруючого, і думати про нього ми повинні тільки добре».

Ми знов заявляємо, дана ситуація не виправиться, доки не буде виправлено головне питання – встановлення праведного Халіфату, здатного згуртувати вас навколо істини, та обрання праведного Халіфа, готового очолити вас у боротьбі проти вашого супротивника. Халіф, який буде богобоязливим та здатним повести вас, будучи командуючим військом, на ліквідацію сіоністського утворення та повернення усіх земель Палестини до лона ісламського правління – Дар-уль-Іслам. Халіф, який зламає хребет Америки, а також її союзників та приспішників. Тоді, ані Обама, ані вожді Європи, не посміють тягнути те тільки свої руки, але навіть пальці хоча б до п’яді єгипетської землі. Тоді Єгипет знов поверне свою велич, завдяки своїй релігії Іслам, і стане потужною та благополучною, завдяки своїм синам та своїм багатствам, виплюнувши в обличчя Америки усі її кабальні допомоги. Тоді Єгипет поверне колишню славу – закликання нездоланого ісламського оплоту, що відправлятиме  доблесних муджахідів та джихад та завоювання, випромінюючи світло добра на усі околиці світу. Воістину, це не складно для Всемогутнього Аллаха.     

مِنْ أَجْلِ ذَلِكَ كَتَبْنَا عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الأرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا

«З цієї причини Ми предписали синам Ісраіла (Ізраїля): хто вб’є людину не за вбивство або поширення нечестя на землі, той нібито вбив усіх людей,а хто збереже життя людині, той нібито збереже життя усім людям»  (05:32).


Шаріф Заід
Офіційний представник інформаційного офісу ХТ Єгипет
Вівторок, 13 Шавваль 1434 р.х.
20/08/2013
№ 13/23

Головне меню