Непохитність жителів Шаму – хвора мозоля для Західних хрестоносців та їх помічників!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У той час, коли щирі мусульмани, які бажають докорінних змін, вже виривають з коренем правління та системи західних агентів й обрубають руки невірних колонізаторів, які простягаються на мусульманські землі за допомогою корпорацій, посольств та шпигунів, ворожі країни Заходу усе продовжують вживати усі можливі кроки, рішуче бажаючи запобігти відновленню ісламського образу життя, який настане зі встановленням Халіфату за методом пророкування, про який сповістив нас сам раб і Посланець Аллаха ﷺ.

Ці держави виказують небачену щедрість, усе більше і більше марнуючи свої багатства, щоб за допомогою валюти, продовольства та палива утримувати лад Башара, або за допомогою зброї, яка дозволяє проливати кров мешканців Шаму, продовжити термін партії Ірану в Лівані (Хізбалла). Але, всупереч цьому, щирі жителі Шаму зі своїми скромними можливостями стоять нездоланною скелею на шляху американських та проамериканських проектів, спрямованих на те, щоб перешкоджати здоровим кардинальним змінам в Уммі. Таким чином, вони стоять обличчям до обличчя з ретельно спланованими американськими планами, розробленими для того, щоб зруйнувати регіон та втопити його у морі крові, будь то Шам, Ірак, Лівія, Ємен або Єгипет! Але все, що витрачають західні країни, неодмінно обернеться збитками проти них самих.

﴿إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنْفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ﴾

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть шкодувати про це, а вслід за тим вони будуть повергнуті. Невіруючі будуть зібрані в Гієні» (8:36).

Росія та Іран визнали наявність своїх спеціальних агентів, які виконують плани з повномасштабного знищення міст і сіл у Сирії. Також дослідження експертів по Іраку показали, що іракська армія, діючи у межах так званої «протидії тероризмові» і застосовуючи бойову зброю, цілеспрямовано вбиває людей і цілком стирає села з обличчя землі. При цьому армія не має ані військових, ані моральних виправдань своїм діям, за виключенням наказів Америки, які поспішає виконувати аль-Малікі разом зі своїм наступником аль-Абаді та разом з іншими співучасниками у знищенні всього, що, на їх погляд, допоможе, за допомогою Аллаха, майбутній державі Халіфат утворитися, розповсюдитися, стати стійкою та розвиватися. Їх ідеологія – гнила, а єдиний критерій – матеріальний зиск, тому вони вважають, що Ісламська держава встановиться на тому ж, на чому стоять і їх держави. Але тут вони помилилися у прорахунках, збилися з мети та розчарувалися у своїх надіях! Іслам ґрунтується виключно на плечах свого народу, його рішучості, пильності та щирості! Адже Посланець Аллаха ﷺ не спирався на наявність ані інфраструктури, ані чого б то ще матеріального під час заснування держави у Медині, а спирався на людей з розвинутою думкою, дякуючи яким утворилася держава і вироблялися як промислові, так і військові знаряддя.

І тому ми звертаємося до щирих та справжніх революціонерів Умми:

Ідея – це основна сила, яка приводить у рух зброю у потрібний бік. За допомогою ідеї ми завдали поразки Римській імперії та знищили державу вогнепоклонників Персії. За допомогою неї ми встановили видатне ісламське правління, що проіснувало близько 13 віків, і лише дякуючи Ісламові, ми завдамо поразки і Сходу, і Заходу. Ви бачите, що зброя в руках тих, хто не має ідеї – це зло, а в руках володарів правильної ідеї – це добро. Ось дякуючи цим людям і здійсниться перемога, з дозволу Аллаха, дякуючи їм, серця мусульман відчують трепет, а руки піднімуться у мольбі про допомогу до Аллаха.

Удари щирих революціонерів по системі та її прихвостнях, за допомогою Аллаха, завдали сильної поразки ворогу у Джобарі та ес-Зібадані -  зокрема, і в усьому регіоні Шаму – загалом, так, що шайтани підштовхнули людей та джинів знову зібратися під гаслом «боротьби з тероризмом» (зустріч делегації Євросоюзу з аль-Джаафарі у Багдаді 01.02.2015) для того, щоб простягнути руку допомоги злочинцям у Сирії та Іраку і збільшити вбивства та руйнування. Немає нічого дивовижного у тому, що тиран Дамаску у той самий час скидає десятки бомб на ес-Зібадан, намагаючись помститися за вбивство справжніх терористів з керівництва своєї армії, і продовжує використовувати хімічну зброю у Джобарі, який виказує легендарну стійкість.

О герої фронту величі Ісламу!

Ви вже зломили ворогів Ісламу та мусульман і зірвали їх плани зі створення секуляристичної світської держави. Так нехай не відволікають вас їх інтриги, що сіють чвари між вами, хай не обдурить вас заклик Америки створити «народну» армію, яка стане її новим інструментом у знищенні вашого прагнення побудувати країну такою, якою вона була у часи Умара ібн Абдул-Азіза, який був милосердний навіть до пташок, наказуючи підгодовувати їх по всій країні під час холодів. Не зраджуйте довірену вам народну підтримку і не зневіряйтеся у милості Аллаха, адже Халіфат – вже у дорозі, з дозволу Аллаха, навіть якщо це огидно ворогам Ісламу.

إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدًا وَنَرَاهُ قَرِيبًا

«Вони вважають його далеким. Ми ж бачимо, що воно близько» (70:6,7).


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
15 Рабі ус-Сани 1436
02.04.2015
018/1436x

Головне меню