«Прислухайтесь-но до назидання, о, ті, хто бачать!»

Єгипет
Друкарня

Вулиці Каіру наповнені людьми, які вийшли з акціями протестів проти тиранії та сваволі влади, яка зажала людей у лещата, піддала їх жорстким репресіям, затикала роти, посіяла страх у серцях людей через арешти та здійснювані в ув´язненні тортури з летальним кінцем, за проведенням яких стоять приспішники режиму…

Діюча дспотична влада зрадницьки віднеслась донагальнихпроблем Умми, здійнявшистяг єврейськоїкраїни на єгипетській землі, продала своє господство та суверенітет на землх Синайського напівостріву, блокувала мусувльммна у газзі,скоїла тяжкі гріхи, не соомлячись перед Аллахом, ані Йог посланцем, ані мусульманами. Розповсюдила на землі нечестя, продала воогам ,а країну, яка стала еатральною ареною дл Америки та сіоністів.

Останні ж розграбували багатства країни та спільно з президентом єгипетського режиму, його бандою, приспішниками та послідовниками, розлілили її на частини, звідси зявились кіти та жирнікоти…, тодіяк простих людей залишили в умовах крайнього зубожіння, згубного голодомору та нерозумно зависокихцін… Усеце відбувається поруч з тим, коли влада продовжує насолоджуватися власною могутністю, ритисканнями з боку своїх приспішників, введенням людей в оману керуючрю правялчою патєю в країні .., вона виражає задоволеність подібними пригнобленнями, тианією, неспраедливістю а брехнею, що люди ніколи не піднімуть проти них голоса, ніхто не піде проти них. Таким чином, влада забула, що тиранія га гноблення породять громадськийвибух і що одного разу вдіча відвернеться від деспота!

Вибухнув Туніс під швидко зростаючим громадським рухом, до нього прєднались Ємен та Іорданія, і ось настала черга Єгипту… і, здається, що час решти також прийшов! Усе це відбувається, а ті,хто мають владу, поводять себе, ігноруючи усенавкруги, не роблячи висновків та не намагаючи зрозуміи! Вони перебувають у пошуках рішення, шукають його то тут, то там… Мубарак телефонує Обамі, тривало веде з ним розмови, останній же дає йому поради, а точніше вказіввки, тобто Обмама: відправити уряд у аідставку – Мубарак виконує, замість цьог  жформуєбезпечний уряд та створує посаду віце-президента післі стількох років її відстуності!Саме таким чином усе це і відбувалося, потім він прзначаєна посаду віце-президента голову службирозвідки Омара Сулеймана, а свого соратника та подільщика Ахмеда Шафіка обдаровує посадою прем´єра, тим самим вважаючи, що, реалізувавши накази Америки, він вбережесвій трон та наведе у каїні порядок. Але він навіть не знає про те, що Америка продасть його немов дешевий товар, якщо стан погіршиться та з´явиться необхідність у встановленні іншого агента замість нього.Так вони, як річ, і вчиняють!

У цих правителів є очі, але вони сліпі, є вуха, але вони не чують,у них є серця, але вони нічого не розуміють. Тоді як же вони моууть тупцювати людейногами та хотіти, щоб ті мовчали? Яквони можуть ігнорувати та залишати Іслам осторонь, бажаючи бачити мусульман не бастуючими? Як вони можуть були лояльними до невірних колонізаторів та хотіти бачити правдолюбів, щб ті не казали про це?

О правителі, о тирани… люди – мусульмани і доти, доки ними не будуть правити на основі Ісламу, проявляти лояльність до Аллаха, Його посланця та мусульманам, замість лояльності до невірних колонізаторів,  в їх оточенні не може ужитися грішний правиетль-тиран, якщонавіт тимчасово вони і будуть проявляти мовчання.

Єгипетська земля була завойована кровом муджахідів і цей кров не залишиться даремно пролитим. Єгипетська земля стане знову могутньою за допомогою Ісламу,сильною, покладе край деспотам. І,якщо цей світ одного разу посміхнеться тирану, то Всемогутній Аллах спитає з нього того дня, коли він близько не буде підозрювати, що, виявляється, усе приходить і уходить: «Воістину, Аллах дає відстрочку тирану допоки не візьметься за нього, а якщо візьметься, то не відпустить» вивів ал-Бухарі та Муслім…  

Шановні мусульмани, народ Єгипту!

Голова режиму хоче обдурити вас, він зображає проблемув уряді, у той час як розуміє, і ви це розумієте, що уряд не в змозіі пальцем поворохнути без його вказівок. Він бачить проблему у правлячій партії, тоді як сам чудово розуміє, що ця партія представляє собою сходовисько авантюристів, які у правлячій партії бачать для себе засіб для пожирання гомадського майна та сприятливу почву для процвітання корупції та хабарництва. Їх ніщо не об´єднує, окрімлегкої наживи у вигляді забороненої наживи. Якщо ж вони побачать, що партія починає їх топити, то, не дивлячись ні на що, вони усі розбежуться. Ви вже стали свідками того, як уряд  та партія зі своїмичленами, яких нараховувалось мільйонами, коли люди вийшли голосно протестуючи проти неспарведливості та тиранів, усі розбіжалися, і від них нічого не залишилось!

Шановні мусульмани, народ Єгипту!

Система правління у цій країні є зміячою гоовою, отож невозіться-но з хвостом цієї зміюки, тим самим перебуваючи в омані, почувши щодо формуваннянового безпечного уряду, допоки сама сстем апродовжує залишптись тією ж самою.

Хробак сидить у цій світській системі правління, яка проявлявє лояльність до головної країни невір´я – Америки. Сьогодні Амеикавивчає розвиток подій та стан влади у Єгипті. Вона дає відстрочку голові режиму, можливість сдолати проблему,чим у свою чергу він і займається. Режим випробував усі свої методи, він послав своїх людей, щоб ті увйшли до оточення протестантів. Він е дав зелене світло для таких дій як мародерство, підпали та пограбування, щоб у будь-яку мить мати підстави, інакше кажучи, виправдання для свого нового безпечного уряду, щоб той знову жорстко почав подавляти людей піж приводом відновлення безпеки у країні, яку ніби-то протестанти знищили! Якщо режим зі своїм новим безпечним урядом не зможе встояти на нгах,і Америкапобачить, що карта ринішньогго агента зіграна,то вона буде вимушнена замість цього використати іншого агента, яким є новопризначений віце-президент Мубарака – Омар сулейман, який є головою служби розвідки та йог першою людиною. Таким чином, Америка вже проклала доріжку для свого нового агента, яким скористуєтьс слушного часу!