Нова низка вибухів лише доводить слабкість влади в Іраку

Ірак
Друкарня

بسْمِ اللهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيمِ

Черговий катастрофічний день з кривавих днів Іраку. Усі наші дні є кривавими. Багдад - столиця колись спокійної місцевості. О вівторка ввечері 02/11/2010р. на її народ накинулися руйнівні вибухи, які вдарили з чотирьох боків, під них підпали більше ніж 20 районів.

В наслідок чого  пали десятки шахідів та постраждали сотні поранених з числа невинних людей та повне зруйнування будов та майна. Відбувається це ж під егідою нікчемного уряду, який був нав’язаний жорсткою окупаційною політикою США.

Америка, як держава не може існувати на планеті Земля без двох присутніх їй речей: нападів, вбивства та грабування корисних копалин, громадської власності нації. І  дивує, що ці катастрофи відбуваються наряду з тим, що є велика кількість сил армії та поліції, а також і інших озброєних сил, які добре забезпечені зброєю. Але це дивування зникає, якщо взяти до уваги погану підготовку, відсутність досвіду та лояльність. Усе це заважає прогресу безпеки. І підтвердженням цьому є операція по вивільненню заручників церкви, яка закінчилась смертями більше ніж 50-ти вбитих та 70-ти поранених, і вони насправді йшли на молитву, у всякому разі, більшість з них. Такий кінець – це провал операції. 

Тут, у яскраво вираженій формі постає питання: скільки іще будіть тривати діалоги по формуванню уряду з одного столу до іншого, і остання «прозора» дискусія стала такою після 7 місяців потому, що призвело до так званих виборів, скільки іще крові повинно пролитись, допоки вони схаменуться?!

О, народ Іраку!

Перед вами рідкісна комедія. Звіт цих правителів перед Всевишнім Аллахом буде доволі важким:

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّـهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ * إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ

«Не думай, що Аллах не знає про те, що роблять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли загорнуться взори» (14:42)

Не звільниться Умма від них і тих, хто стоїть за ними з числа держав-тиранів   невір´я, не інакше як за допомогою відновлення ісламського способу життя, через встановлення Ісламської держави – Халіфату, за методом пророцтва, про яке сповістив нас Посланець Аллаха (с.а.в.) у своїх словах:

ثمَّ تكون خلافة على منهاج النبوة

«І потім буде Халіфат за методом пророцтва».

Хізб-ут-Тахрір  
Вілаят Ірак
26 Зу Каада 1431 р.х.
03/11/2010