Секуляристи – люди, що страждають психологічним комплексом

Просвітництво
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

В основі походження секуляризму лежить великий психологічний комплекс, який виробився у християн Європи по відношенню до релігії в зв'язку з тим, що церква християнського Заходу протягом довгих століть була джерелом гніту і пособником тиранів.

І в той же самий час вона була причиною невігластва, поширення забобонів, брехні і ворожнечі до науки. У ті часи духовенство поневолювало суспільство і застосовувало проти нього найгірші види тортур - інтелектуальні, матеріальні та тілесні, використовуючи релігію для тиску на людей від імені «божественного права», продаючи індульгенції ( «прощення» гріхів) і відмовляючи цілим областям під різними приводами від проведення релігійних обрядів, що перетворило життя людей на нестерпний кошмар. Почуття обурення в суспільстві по відношенню до релігії розбушувалися, виникла шалена ненависть і презирство, і люди назвали релігію головним поневолювачем, основною причиною приниження, відсталості і джерелом ворожнечі проти людства. Церковний кулак був кривавим і довгим настільки, що відповідна реакція стала жорстокою і повною ненависті як по відношенню до «богу релігії», так і до її мужів так, що деякі стали закликати «повісити останнього короля на кишках останнього священика».

Слово «релігія» і будь-які її прояви стали викликати у секуляристів почуття лютої ненависті і стали асоціюватися з хаосом і ворожнечею - вони люті, змінюються в обличчі і відкидають будь-яку ідею, що має релігійне коріння або будь-який прояв релігії, незважаючи на поширене визначення секуляризму як «основи свобод» і «прийняття інших поглядів». Однак насправді секуляризм не визнає нічого, крім тих ідей, які виходять від нього самого, і відкидає все інше під приводом того, що секуляризм - це «абсолютна істина» і «вищий ступінь, якого може досягти людство», ставши, таким чином , лютою догматичною ідеєю, категорично не допускає заперечень. Носії цієї ідеї - секуляристи, - в свою чергу, стали фанатичною групою людей, яка не визнає ніяких суперечним їхнім поглядам ідей. Незважаючи на свою заявлену «відкритість» і «миролюбний характер», вони живлять ворожнечу до релігії, а також страждають психологічним комплексом по відношенню до неї, який приховує їх психіка і який передається у них з покоління в покоління.
Причини появи глибокої ворожості по відношенню до релігії серед християн в Європі за часів теократичного правління, на перший погляд, можуть здатися об'єктивними, проте насправді здоровий глузд і природа не можуть привести людину до безбожництва, відкидання релігії цілком або навіть частково, а навпаки - врівноважена людина повинна вийти проти гніту, експлуатації, піти на пошуки Бога, що заслуговує поклоніння, і дотримуватися його законів для того, щоб знову не потрапити в «поклоніння рабам».

Однак секуляризм і його прихильники стали тримати релігію подалі від життя, а разом з нею - здоровий глузд і природу людини. І, незважаючи на те, що вони приписують собі «раціональність, освіченість та гуманність», їх доктрина заснована на відповідній імпульсивній і безрозсудній реакції, яка довела їх до злісної ненависті і похмурої лютої ворожнечі.

Нам не потрібно вивчати і аналізувати все це для того, щоб показати сьогоднішню ворожість секуляристів до релігії. Проект «війни проти тероризму», який ведуть США, Великобританія, Франція та інші західні і «державоподібні» мусульманські країни, - це проект війни проти Ісламу, проти релігії, законів Аллаха на землі, будь-яких його проявів і ідей, що очевидно будь-якій розсудливій людині. Це - люта війна, яку ведуть вовки Сходу і Заходу, вигодувані чорною ненавистю і передають свої гени ворожнечі з покоління в покоління.

Криваві війни з часів падіння Ісламського Халіфату і позбавлення мусульман свого аміра, ведені колоніальним Заходом на кожному сантиметрі мусульманських земель до сьогоднішніх днів, масова різанина, вбивства, осквернення святинь, замах на честь і заборонене - все це є проявом їх злісної похмурої акиди, спраглої до трупів, що живиться кров'ю і черепами під «миротворчою» ширмою нібито «порятунку людей від гніту і мракобісів релігії».

У Європі ми весь час чуємо про війну з мінаретами, про війну проти хіджабу, бороди, мечетей, такбірів, Корану, аж до офіційних засідань урядів, де вони показують те, що стурбовані Ісламом і мусульманами, а також розмірковують над їх вигнанням більше, ніж своїми прямими обов'язками по турботі про своє населення і і за вирішенням своїх внутрішніх проблем. Сильний гніт проти Ісламу в колоніальному невірному Заході, нахабні і публічні атаки на мусульман з боку народів і урядів - всю цю ненависть і нападки намагаються якось виправдати приводом «захисту прав людини і його свобод». Але чого ж нам чекати від страждаючих психологічним комплексом людей, які успадкували від Вольтера, Джона Локка і Джорджа Холіока глибоку ненависть до релігії і перевершили в ній своїх предків? Ми не дивуємося їх генетичній ворожнечі, яку вони передають від батьків до дітей.

Але що можна сказати щодо тих наших співвітчизників, які з нами однієї плоті і крові і говорять на наших мовах, але взяли своїх ворогів собі предками?! Тих, які порівнюють гніт церкви зі справедливістю Ісламу, а її невігластво - зі світлом Ісламу, які виходять проти нього і його законів, оголосивши при цьому про свою прихильність до своїх ворогів, який став для них «прекрасним прикладом» у вчинках і діях?!

Вони - дивний продукт з невідомою нікому розумовою базою, що не визнають нічого, крім сліпого наслідування, стали предметом глузувань та експлуатації Заходу і ненависними та відкинутими своєю нацією. «П'ядь за п'яддю, лікоть за ліктем, навіть якщо Захід увійде в зруйновану нору ящірки, то вони підуть за ним»!

Війна проти Ісламу - вона ведеться всюди, і всередині і зовні. Війна проти всіх, хто працює над відновленням життя на основі релігії, війна проти законів Аллаха, бороди, гучномовців, ранкової молитви, аятів Корану, проти хімара мусульманки, проти її нікабу і навіть проти її шпильки, яку вона використовує у своєму вбранні, - все це відбувається на тлі війни танками, яку веде господиня секуляристів - Америка.

На догоду цій лютій війні ЗМІ надають цим ненависникам трибуни для того, щоб вони виплеснули всю свою злість і щоб, здригаючись, немов одержимі, від згадки Ісламу, червоніючи, надувши вени і підвищивши голос, вони явно або натяками облили Іслам брехнею і наклепом, марно намагаючись його видати за причину проблем, відсталості і неуцтва.
Відомо, яке визначення дали наукові діячі такого явища, як психологічний комплекс - це «емоційна ворожнеча, заснована на емоційно забарвленій сукупності суб'єктивних уявлень, що утворилися в результаті придушення людини, що робить істотний вплив на розвиток і функціонування психіки та поведінки людини».

Секуляризм - це дітище репресій і гніту, які переживали попередні покоління Заходу, що пояснює емоційну і мстиву поведінку наступних поколінь проти релігії. Однак секуляристи з числа арабів, які репресії пережили ваші предки мусульмани, що ви стали душевно страждати комплексами проти релігії і стали ворогувати проти себе і своєї нації?! Це дійсно пояснює, що ви не маєте ніякого відношення ані ідейно, ані генетично до цієї Умми, тому що ваші предки завдяки Ісламу жили в добрі й достатку, були оточені його турботою і передали наступним поколінням величезну культурну спадщину, яка явно демонструє істину життя в Ісламі, а ви і ваші господарі тільки підтвердили істину нікчемним життя без нього!

І, нарешті, моє послання до всіх секуляристів, чоловіків і жінок, на Заході і в мусульманських країнах: ми - мусульмани, ми не залишимо справу нашої релігії; дотримуватимемося істини, яку несе Іслам міцніше, ніж ви тримаєтеся за вашу оману; ми будемо боротися з вами ідейно, показуючи неспроможність ваших ідей і вади ваших концепцій; ми будемо боротися з вами політично, виставляючи назовні ваші таємні змови, і ми ніколи не приймемо ваш брудний секуляризм, якому немає місця на наших землях, де жила чистота Ісламу! Ми вийдемо проти вашої безбожної акиди, і це буде не революція комплексу людей, подібно до вашої зловмисної революції, а стане революцією усвідомлених, натхнених людей, переконаних в Аллаху, Його законах і обіцянці, глибоко вірячи в здійснення благої вісті Посланника Аллаха (с.а. с.); ми будемо непохитно докладати багато зусиль на шляху встановлення держави під правлінням релігії - Халіфату за методом пророцтва.

Ця релігія буде над нами, вами і всіма перш за все тому, що Іслам - це права віра від Господа світів, Великого, Мудрого, Справедливого!

فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا فِطْرَةَ اللَّهِ الَّتِي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَا لا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ذَلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

«Зверни свій лик до релігії, сповідуючи єдинобіжжя. Такою є вроджена якість, з якою Аллах створив людей. Творіння Аллаха не підлягає зміні. Такою є права віра, але більшість людей не знає цього»(30:30).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Нісрін Бузафірі
19 Джумада ас-сані 1437 х.
28.03.2016 р.

Головне меню