Привітання з настанням місяцю Рамазан – місяцю ниспослання Корану!

Прокламації
Друкарня

 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ

 «О ті, які увірували! Вам предписаний піст, подібно до того, як він був предписаний тим, хто був до вас, - можливо ви злякаєтесь» (2:183)


У результаті спостереження за місяцем Рамазан у цю ніч було підтверджено побачення місяцю шаріатським методом. Таким чином, завтра о п’ятниці – перший день благородного місяцю Рамадан.

Хізб-ут-Тахрір/Україна вітає Ісламську Умму в загалом, та мусульман України зокрема, з настанням цього благословенного місяцю.
Ми просимо Аллаха, щоб він полегшив мусульманам виконання обов’язку посту, просимо Його прийняти  наш піст, додаткові намази Теравіх, а також інші добрі справи, які будуть здійснені мусульманами на протязі цього благословенного місяцю.

Рамадан – це місяць, коли мусульмани усього світу, не дивлячись на штучні кордони, зроблені між ними після розвалу Халіфату, робляться єдиними у виконанні обов’язку посту, здійсненні додаткової молитви Теравіх та інших добрих діяннях. Ця єдність нагадує нам про ту істинну та постійну єдність, якою насолоджувалася Умма мусульман під покровом ісламського правління усього декілька десятків років тому назад. І ця єдність не охоплювала лише тільки один місяць посту, а також не полягала лише у деяких обрядах поклоніння, але розповсюджувалася на усі сфери: будь то політична, економічна та інші.

Ми просимо Аллаха надати мусульманам свою милість та встановити у цей благословенний місяць, місяць посилання Божественного Одкровення, Другий Праведний Халіфат, щоб єдність, яка відчувається нами у цьому місяці, не припинилася з його завершенням.

І тоді зникнуть пригноблювання, від яких знемагає Умма на протязі довгих років відсутності правління законами Аллаха на землі.

У цей відповідальний момент, коли Умма усуває диктаторів одного за одним, ми просимо Аллаха дати мусульманам правильне бачення того, за яким шляхом повинні відбуватися зміни у ісламському світі. А цим шляхом, безсумнівно, є повне та всебічне виконання Ісламу, яке, зрозуміло, неможливе без встановлення ісламської системи правління Халіфат.


وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ  بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ
 «У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний» (30:4-5).


Хізб-ут-Тахрір
Україна.

 

 

 

Головне меню