Хімічна атака у східній і західній Гуті

Прокламації
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
Хімічна атака у східній і західній Гуті, жахлива бійня за яку повинні нести відповідальність безнадійна міжнародна спільнота.
Оскільки Башар є всього лише одним з його смертельних інструментів

На ранок середи 21.08.2013, м'ясник Башар наказав бомбити хімічною зброєю райони в околицях Дамаску у східній і західній Гуті, де загинуло близько 1300 осіб і тисячі випадків патологічних хворих від цієї зброї, яка обрушилася на дітей, жінок і чоловіків. Це видовище ні в кого не залишає милосердя в серці, ким би не був його виконавець. Злочинний режим нахабно відмовився від нього, про що сказав Медіа сорока Асада, Імран аз-Зубій, що це смішне обвинувачення. Звичка Америки, голови злочинності і міжнародного тероризму, захищаючи злочинність свого агента, помічник, офіційний представник Білого дому Джош Ернест сказав: “Ми офіційно вимагаємо від ООН провести скоре розслідування ”, він не сказав “негайного розслідування ”, тим паче, що команда міжнародного розслідування знаходиться в Дамаску вже з неділі 18.08.2013.

І в свою чергу, голова слідчої групи по хімзброї Оке Сельстрем, коментуючи сьогоднішній напад, сказав, що він повинен розслідувати повідомлення про напад, вказавши, що він не бачив нічого, окрім кадрів по телебаченню і зазначив, що велика кількість вбитих підвищує підозру. Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун висловив свій “шок ” по цьому обвинуваченню. Офіційний представник МЗС Росії Олександр Лукашевич заявив напередодні, що ракета з хімічною отруйною речовиною була випущена у передмісті Дамаску з позицій бойовиків. “21 серпня по східному пригороді Дамаску з позицій, що займаються бойовиками, була випущена саморобна ракета, аналогічна тій, яка була застосована терористами 19 березня в Хан аль-Ассалі (пр.Алеппо), з невстановленою поки хімічною отруйною речовиною ”, - сказав він.

Росія бачить, що атака є заздалегідь спланованою провокацією, спеціально приуроченою до прибуття в Дамаск комісії ООН по хімічній зброї... Що ж стосується заяви Ради Безпеки, які зібралися у той же день атаки, то вони висловили, після зустрічі присвяченої сирійському питанню, стурбованість з приводу очікуваного застосування хімічної зброї у Східній Гута околиці Дамаску. На цій нараді заступник генерального секретаря ООН Ян Еліассон, Рада Безпеки, що сирійська влада відмовилася прискорити виїзд команди розслідування до місць, де як кажуть, використовувати хімічну зброю.

Ось так, безбожний капіталістичний Захід і міжнародна спільнота описують тиранів, які вчинили цей мерзенний злочин, кажучи, що це безпідставні твердження і цей опис несе у собі бажання приховати цей злочин. Країни Заходу вдень і вночі кричать про те, що більше усього вони бояться того, що хімічна зброя в Сирії потрапить до рук екстремістів, маючи на увазі ісламістів, у той час як вони замовчують про володіння цією зброєю злочинним сирійським режимом і більш того, вони покривають використовування цієї зброї таким ворожим чином проти мусульман, проти безвинних дітей і жінок. І все тільки тому що Захід боїться ісламізації революції в Сирії, яка із самого початку проголосила про свою ідентичність, скандуючи гасла: “хія Ліллях — вона заради Аллаха, вона заради Аллаха ” і що “Сирія бажає ісламський Халіфат”.  Насправді цей злочин у першу чергу намальований невірним капіталістичним заходом, на чолі якого стоїть Америка.

Башар є всього лише однією з машин-вбивць заходу, якщо б це не було саме так, то він не насмілився скоїти цей злочин, який відмовляться чинити найбільш дикі монстри, які існують в світі. Мета цього жахливого злочину, це штовхнути мусульман на те, щоб вони відмовилися від свого проекту ісламського правління. Воістину, ця подія вимагає від нас повстання і вільного крику, який проникне у серця, а не політичного аналізу, що пояснює секретні наміри цієї страшної системи, яка стала небезпечніше, ніж мікроби епохи, відомі як свинячиий грип і коров'ячий сказ.

О, мусульмани в інших мусульманських країнах! Перший релігійний обов'язок перед вами у відношенні до цих подій, проголосити те, що проголосити ваші брати у Сирії, що ви хочете правління по Ісламу і хочете позбавилися від цих маріонеткових режимів, які не відрізняються від сирійського режиму у своїх злочинах, віддаленості від релігії і в їх відносинах із Заходом. Ці системи мають армії і зброю, які можуть змінити баланс сил на землі, однак їм не дозволяється це з тієї ж причини, з якої бореться Башар і вбиває мусульман, заради перешкоджання ісламському правлінню. І перші з цих правителів з одного боку, який стверджує, що вони за революцію, це правителі Саудівської Аравії. І перші з іншого боку це правителі Ірану, які приписали себе до ворогів цієї умми і є маріонетками Америки. Ми звертаємося до правовірних мусульман з настановою заради Аллаха: воістину, ваша мовчанка на зраду ваших правителів дала сміливість заходу і його маріонеткам з правителів над вами і ваша бездіяльність у зміні вводить вас у гріх, й вони роблять вас їх партнерами в гріху.

Шановні офіцери в мусульманських арміях! Як ви називаєте вашу покірність? У той час як ви утворені лише для джихаду, підтримки цієї релігії і боротьби з ворогами мусульман. Хіба ви не знаєте, що ви перші відповідальні особи за те, щоб зупинити правителів темряви, агентів Заходу і ворогів вашої релігії і умми. Перший ваш обов'язок це бути ансарами (помічниками) Аллаха, щоб допомогти тим, хто працює для встановлення релігії Аллаха побудуванням держави Халіфат. Тоді ці правителі впадуть і тоді ви зміцните тих, хто працює для встановлення наказу Аллаха і повернення втраченої слави і об'єднаються мусульманські країни, високо замайорить стяг Ісламу і впаде стяг невір'я. Захід хоче, щоб ви були захисниками маріонеткових систем, Аллах же звелів вам, щоб ви були Його помічниками, хіба може бути інший варіант, окрім як з Аллахом?! Він говорить:

    وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالا مُبِينًا

«Для віруючого чоловіка і віруючої жінки немає вибору при прийнятті ними рішення, якщо Аллах і Його Посланець вже прийняли рішення. А хто ослухається Аллаха і Його Посланця, той впав у очевидну оману» (33:36).

Шановні терплячі мусульмани в Шамі, обіцянка перемоги від Аллаха Всевишнього, клянемося Аллахом, це найбільша честь для вас, що Аллах обрав вас бути початком повернення Ісламу у свій втрачений дім, так зберігайте же цю честь і цей дар. Так, правда, що ціна яку ви платите, занадто велика, але не варто забувати, що Аллах в обмін на це дарує Рай. Ми просимо Аллаха, щоб янголи омивали наших мертвих, просимо Аллаха зробити їх місця в Раю з кращих місць, щоб шахіди змогли в судний день забрати свої сім'ї в Рай, воістину, Аллах Щедрий, Відповідаючий. Знайте, що ваша позиція сьогодні є позицією, яка повинна бути у всієї умми, ви досягли успіху там, де люди спізнилися, вітаємо вас. Те, що у Аллаха з благого винагородження не знає жоден, окрім Нього. Перемога дуже близька, час терпіння і дасть Аллах, більша частина цього часу минула.

Шановні офіцери, володарі сили в Сирійській армії, ті, які працюють і ті, хто відколовся, а також шановні повстанці в озброєних групах! Спрямуйте свої сили для досягнення однієї мети, якою є допомога релігії Аллаха і не розділяйтеся від одного прямого шляху Аллаха і не міняйте його на різні шляхи режимів правлячих, які правлять не тим, що послав Аллах, навіть якщо вони забезпечують вас грошима і зброєю. Вони усі без винятку хочуть, щоб ви були з ними проти Ісламу, вони не дають вам нічого в цьому світі, окрім як за рахунок вашої релігії, щоб зробити так, щоб у вас нічого не лишилося від неї.

Правителі Туреччини, Саудівської Аравії, Катару та інших країн, які стверджують, що дбають про революцію, володіють зброєю і якщо вони озброїли вас однією десятою з того, що у них є, то чаша важелів переважила б на вашу сторону і нещасний сирійський режим пішов би у минуле. Проте ці занепадницькі правителі-маріонетки Заходу, і вони чекають наказів від своїх хазяїв… тільки Іслам порятує вас … ваш обов’язок  перед шаріатом бути тільки з Аллахом, без будь-яких обумовлень та тлумачень, нема виправдання у співпадінні інтересів, без Аллаха, адже Аллах найбагатший із усіх партнерів.

Шаріатський обов’язок перед вами, допомогти релігії Аллаха, допомагаючи тим, хто працює для встановлення держави Халіфат. І,воістину, коли шлях до Аллаха істинний, робота правильна, і щирий намір, то перемога від Аллаха прийде скоро, без затримки, тому правильно сказав той, хто говорить: «найближчий шлях для досягнення перемоги, це шлях, пройдений Посланцем Аллаха, нехай благословить його Аллах та його родину, і його сподвижники». До цього закликає Хізб ут-Тахрір у Сирії, його родину, щоб вони були разом з ним на цьому шляху. Всевишній говорить:  

 وَلا تَهِنُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الأعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (١٣٩) إِنْ يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ وَتِلْكَ الأيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَاءَ وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ

 «Не слабшайте та не сумуйте, у той час, як ви будете на висоті, якщо ви дійсно є віруючими. Якщо вам нанесена рана, то адже подібна рана вже була нанесена і тим людям. Ми чергуємо  дні (щастя та нещастя) для людей, щоб Аллах узнав тих, хто увірував, та обрав серед вас павших мучеників, адже Аллах не любить беззаконників» (3:139,140).

О, Аллах, полегши нам наш шлях, обдаруй нас Своєю допомогою, і Будь для нас благим помічником. О, Аллах, амінь, і остання молитва, уся хвала Аллаху, Господу світів.


Хізб ут-Тахрір Сирія                                    
15 Шаваль 1434 р.х.
22.08.2013

Головне меню