Нікчемний невіглас Шаму дуже чудний: продає свою релігію, свою родину

Прокламації
Друкарня

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Нікчемний невіглас Шаму дуже чудний: продає свою релігію, свою родину, свою зброю та провіант в обмін на те, щоб хоч іще трохи посидіти на кривому кріслі уряду!

Подібно серії відкритих епізодів, один за одним відбулася серія голосів, які висунули вимогу віддати хімічну зброю до рук міжнародних стражів для приготування її до знищення … Початком була заява Джона Керрі під час спільної прес-конференції з його британським колегою у Лондоні 09.09.2013 р. , про те, що Башар може уникнути  військового удару, якщо він надасть хімічні запаси …

Через деякий час, сказав Лавров, що до нього дійшла пропозиція Джона Керрі, і він впевнить Сирії на згоду … І приблизно через годину він, стоячи перед журналістами у Москві, проголосив про згоду, від імені режиму тирана Шаму … Потім не минуло і декількох годин, як міністр закордонних справ Франції 10.09.2013 заявив, що він надасть проект Раді Безпеки з цього питання… Держави, від Великобританії та Німеччини і до Китаю всіляко намагались затвердити резолюцію по знищенню хімічної зброї… Навіть, Іран об’явив, що він вітає це … Що показує ступінь підкореності цих країн Америці!

Таким чином, тиран погоджується знищити зброю, щоб перетворити її на попіл, а ціну цієї зброї заплатила Умма своїм потом…А стосовно виправдання, яке привів їх вчитель у Москві, то він зберіг кров народу у Сирії, запобігши військового удару США … і усе це є очевидною брехнею. Тому що пан тирана та його оточення вже пролили кров незчисленної кількості людей та скоїли усі заборони, заарештували тисячі та залишили без оселі мільйони, бомбардуючи їх літаками, ракетами та мінами. Потім використали хімічну зброю, за яку люди заплатили цінністю життів своїх дітей, щоб захиститися від їх ворогів, але ця зброя стала смертю для них і забезпеченням безпеки їх ворога. Стосовно ж їх брехливих слів, що зупинили очікуваний військовий удар, то держава, яка втратила чинники сили, то вона більш уразлива перед військовим втручанням, це якщо ця держава мала чинники сили.

Відомо, що якщо Америка вирішила вдарити Шам, то її слуга, тиран Шаму не насмілиться протистояти їй, і навіть не насмілиться підняти голос або навіть плакати! Окрім цього, цей тиран, погодившись надати запаси хімічної зброї Америці та її союзникам для знищення, відкрив їм двері і на блюдечку надав землі Шаму, тому що буде потреба у декількох інспекційних групах, щоб знайти ці склади, а це, у свою чергу, вимагає охорони за допомогою армії Америки та Заходу. Таким чином, надання тираном хімічної зброї не відстрочить військову інтервенцію, якщо цього вимагають інтереси США.    

О, мусульмани:

Родина Хафеза та Башара слугує Америці майже півсторіччя, вони охороняють її інтереси у регіоні, та забезпечують безпеку країни євреїв … Коли народ повстав проти цього тирана, Америка та її союзники надали йому усі умови для вбивств та утискання людей, намагаючись погасити повстання людей, і з цією метою вони утворили коаліцію та раду, і доклали усіх зусиль, щоб прорекламувати її людям всередині країни, але і цього їм не вдалось добитися. Тому що скандування народу  "хія лілля, хія лілля – вона (революція) заради Аллаха", "къаідуна ліль-абад саідуна Мухаммад - наш лідер навічно Посланець  Аллаха Мухаммад", і такбіри, які здіймаються силою … Усе це струшує їх трони… Америка та її союзники почали продовжувати строк для Башара та його псів, у вбивстві та пригнічення народу, а агенти Америки продовжували докладати своїх зусиль, щоб впевнити людей прийняти демократію та республіканську та громадянську систему держави, проте вони залишились безуспішними…

Після цього Америка почала лякати військовими діями, намагаючись нав’язати перед цим правління альтернативного агента у переговорах у Женеві. Так Америка стала давати відстрочку військовим діям, щоб бути впевненою, що удар приведе до підкоренню усіх, щоб усі пішли до Женеви під військовим тиском… тоді Обама інколи став ходити з рушницею, а іноді кидав її … він казав, я прийняв рішення, а потім виходив і казав, я чекаю Конгресс… Він у цей час вивчав результати удару, чи приведе він усіх до Женеви на переговори, і тоді він нав’яже альтернативного агента, або це не приведе їх до Женеви і тоді він буде зволікати у реалізації удару.  

Проте такбіри мусульман на землях Шаму зробили так, що ніхто не пішов на переговори до Женеви з тираном, і усе це анулювалось; тому що той, хто погодився сісти за стіл переговорів з тираном або його послідовниками, то його наслідки будуть подібні до наслідків Абу Ругаль Ясіра… Америка та її союзники мають сумніви, що результати військового удару приведуть до Женевським переговорам, вони бачать, що існує потреба в іще більшому часі та в іще більшому тиску.. тому що вони звикли до відтягування строків, завжди, коли їм ставало тяжко, тому тут вони  вчинили так само. У результаті чого Конгрес та палата депутатів відтягують дискусії та голосування, очікуючи приручення людей до вбивства, пригнічення та до погроз військового втручання, у результаті чого поїдуть до Женеви для переговорів з тираном. Це тому, що метою військового удару не є сам удар,  істинною метою є нав’язати у Женеві  альтернативний маріонетковий уряд.

Захід побоюється того, що до влади у Сирії  дійдуть правовірні мусульмани до того, як Америка приготує свої агентів… Тому що мусульмани, це сторона, яка не буде помічником для них … Це сторона, яка досягне вигнання Америки та її союзників із регіону, а потім євреї опиняться у небезпеці, і не просто у небезпеці,а зникне як країна з регіону… Тому вони вирішили зруйнувати найпотужнішу зброю у Сирії, яка впливає на безпеку євреїв, і, зокрема, , вони розуміють, що їх слуга Башар не буде перечити їх наказу, і тому це було на кшталт серії відкритих епізодів, режисером яких є Америка, а Росія є «масовкою», а їх слуга, зрадник Умми тиран Сирії.    
    
О, мусульмани:

Воістину, біди зміцнюють чоловіків, і хіба після таких бід можуть бути іще біди?! Ви велика Умма, яка не забуває образи, ця Умма розбила хрестоносців та перемогла монголів, а потім знов стала правити у світі … Хрестоносці та монголи намагались знищити цю Умму, але раптом вона знов ожила та завоювала Константинополь, і постукалась у ворота Вени… Тому що вона вернулась до чинників сили, якими є її релігія та Халіфат. Вона стала лідером у світі, після того, як її ворогам здалося, що вона померла, а коли вони прокинулись, вони знайшли, що усе обстоїть інакше… Так поверніться ж до чинників сили, поверніться до вашої релігії та до Халіфату, адже скільки іще можна терпіти, яке зло може бути іще гірше цього! Прислухайтесь ж до назидання,о, володарі зору! І знайте, що якщо спіткає біда, вона не спіткає тільки тиранів пригноблювачів, а спіткає і тих, хто мовчить, бачачи їх тиранію. Всемогутній Аллах говорить:  

وَاتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«Бійтеся спокуси, яка уразить не тільки тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні». (8:25).

Приводить Ахмад у його Муснаді від Муджахіда: Посланець Аллаха ﷺ говорить: «Аллах не карає народ за дії окремих осіб, доки це народ не бачить зло, яке коять ці окремі особи, і, будучи здатним змінити його, не робить цього. Коли вони вчиняють так, Аллах карає їх усіх».  Також хадіс вивів Ібн Абі Шайба у його муснаді.

О, мусульмани:

Воістину, це трагедія, коли знищується наша зброя зі згоди цих правителів тиранів … Це трагедія, коли Умма не спричиняє тиску на свої армії, щоб скинути  цих тиранів зрадників, які коять зло на землі, знищують усе живе та неживе … Це трагедія, бачити, як проливається наша кров і ми нічого не робимо, щоб зупинити  це, і бачимо, як знищується наша зброя і не захищаємо її, ми бачимо, як наше багатство грабують і не відрубаємо руки, які тягнуться до нас. Ми бачимо, як наші країни зменшуються та скорочуються з країв і не розширюємо їх… Ми бачимо, як замахуються на нашу честь, і не закипає кров у наших жилах…  

Яка чудова ваша релігія, яка чудова ваша Умма, який могутній ваш Халіфат, яка сильна у вас зброя … чіпляйтеся за усе це дуже міцно, і будьте готові підтримати вашу релігію та перемогти ворога, під керівництвом Халіфа, який є вашим щитом, за допомогою якого ви будете воювати та захищатися. Якщо ви зробите це, ви повернете вашу славу в обох світах, але якщо ви не зробите цього, то ворог ваш не зупиниться, і не заспокоїться знищенням вашої зброї вашими руками, а зробить так, що ви попрохаєте його зайти до вас додому… І потім не буде для вас порятунку!

إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ

«Воістину, у цьому є нагадування для тих, у кого є серце, хто прислухається та присутній при цьому» (50:37).

 


Хізб ут-Тахрір
04 Зу аль-Каада 1434 р.х.
10.09.2013

Головне меню