Резолюція Ради безпеки ООН по хімічній зброї показує сутність невірних імперіалістів

Прокламації
Друкарня

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
Резолюція Ради безпеки ООН по хімічній зброї  показує сутність невірних імперіалістів
Вони представляють одну націю в плані позбавлення мусульманських країн факторів посилення

28 вересня Рада Безпеки ООН одностайно схвалила резолюцію №2118. Документ був одностайно підтриманий усіма 15 членами Ради Безпеки ООН. Не було застосовано право вето і навіть були відсутні заперечення! Ця резолюція  стала першою одностайністю через більше 30 місяців з того часу, як сирійський тиран почав звірячі масові вбивства жителів Сирії! Міжнародна спільнота на чолі з Америкою і її союзниками не звертала уваги на вбивства тисяч старих, жінок і дітей, на сотні тисяч поранених з відірваними кінцівками від ракетних обстрілів і на мільйони людей, які були вимушені залишити свої будинки після руйнувань.

Усе це не змусило міжнародну спільноту прийняти якусь резолюцію і більш того, Америка домовлялася з Росією для згоди  одним і відмовою від другого, що сирійський тиран продовжував чинити свої злочини, від яких ніхто і ніщо не вбереглося. Усе це не об'єднало їх, проте об'єднало їх хімічне роззброєння у той час, коли цією зброєю заповнені склади Ізраїлю та інших держав, зокрема Америки, яка стверджує, що слідкує за перешкоджанням хімічної зброї. Кожна розсудлива людина розуміє, що вони одностайно схвалили цю резолюцію, тому що вона спрямована проти Ісламу і мусульман. Вони усвідомлюють, що сирійський тиран рано чи пізно буде усунений і що ця зброя повернеться до мусульман. Саме це лякає їх та Ізраїль (їх пасинка), чия безпека, як сказав Обама (ватажок міжнародної банди) є головним інтересом в регіоні, а потім багатства цього регіону і особливо його чорне золото — нафта.

Об'єднання невірних імперіалістичних держав у своїй ворожнечі проти мусульман не є чимось новим. Це — практика, яка встановлена іще тими, хто був задовго до них. Коли справа стосується мусульман, вони забувають про наявні між ними суперечки і конфлікти. Так у минулому арабські племена рідко виказували у чомусь єдність і навіть роками могли воювати один з одним через верблюда. Однак вони забули про свої чвари, коли справа торкнулася Посланця Аллаха (мир йому і благословення). Зібравшись близько сорока людей (по одному від кожного плем'я), вони вирішили вбити Посланця Аллаха (мир йому і благословення) при його переселенні в Медину... Перси і римляни жорстоко ворогували між собою, але при цьому співпрацювали в іракських битвах проти мусульман, а саме у битві при Фіразі східніше сучасного сирійського міста Абу-Кемаль, що відбувалося у 12-му році за хіджрою у місяці рамадан...

Починаючи з кінця п'ятого століття хіджри (11 ст. н.е.) на протязі близько двохсот років проти нас об'єднувалися хрестоносці з європейських держав, до яких згодом приєдналися монголо-татари. Деякі королівства хрестоносців, які залишилися після п'ятого хрестового походу у 615 році хіджри, були послабленими і хиткими, але при цьому монголо-татари не зупинилися у цих королівств, а атакували мусульманські території. Після своєї невдачі у цьому поході хрестоносці підбурювали монголо-татар до нападу на мусульманські землі у 617 році хіджри... Між європейськими державами йшли постійні війни. Однак, коли у 16-17 століттях, ставши свідком того, що ісламська держава (Османський халіфат) набула могутність і велич, європейські королі залишили свої  міжусобні чвари і об'єдналися у битві з ісламською державою, виказуючи злобу проти Ісламу і мусульман. Вони створили так звану Міжнародну родину, яка продовжувала існувати з 16 століття.

Після послаблення ісламської держави, а потім її падіння, це об'єднання (Міжнародна родина) продовжило своє існування під назвою Ліги Націй після Першої світової війни і під назвою ООН після Другої світової війни. При цьому основна ідея Міжнародної родини залишилася сталою: це війна з Ісламом і мусульманами зі зміною у засобах і методах, не змінюючи загальної ворожості у відношенні до Ісламу і мусульман. Ця основна ідея не змінилася і в нинішній міжнародній позиції під керівництвом Америки і її союзників. Ця позиція як і раніше виходить з ворожості до Ісламу і мусульман. Їх підтримка єврейської держави, яка узурпувала Палестину, резолюція Ради Безпеки по хімічному роззброєнню, а також плани розграбування багатств мусульман — це не що інше, як частини цієї основної ідеї.

Мусульмани! Об'єднання проти нас невірних імперіалістів не є чимось новим, але ганебним є те, що правителі у мусульманських країнах мало не “торкаючись своїх ніг ” кланяються перед Америкою і її союзниками. Ці правителі продають свою релігію і цінності — якщо вони у них є — в обмін на тимчасове перебування при хиткій владі зі спотвореними устоями. Також ганебним є те, що ці люди виросли у мусульманських країнах, але обдурені культурою і просвітленням Заходу, вони хвалять його і шанують його ворожі до мусульман позиції. При цьому вони мають гарну думку про ці західні держави, прагнуть догодити їм і просити у них допомоги, хоча насправді вони такі, як сказав про них Всевишній Аллах:

هُمُ الْعَدُوُّ فَاحْذَرْهُمْ قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ

«Вони є ворогами, стережися ж їх. Нехай згубить їх Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини! » (63:4).

Окрім того, дійсно боляче бачити і чути, що деякі “ісламські ” рухи і деякі “ісламісти ”, яких закликають до діяльності по встановленню Халіфату замість закликів до демократії, до підняття стягу Посланця Аллаха (мир йому і благословення) замість стягу Сайкс-Піко, відповідають “Ми боїмося спровокувати Захід, який не буде стояти з нами проти Башара”. Ці люди не розуміють, що Башар (і його батько у минулому) є маріонеткою Америки і її союзників, і що саме вона підтримує його, даючи йому відстрочку як помираючому агенту до приготування альтернативного агента. Вона ніколи не буде на боці мусульман, які хочуть істини, піднімаючи стяг Ісламу, навіть якщо на її обличчі з'явиться кисла посмішка.

كَيْفَ وَإِنْ يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ لا يَرْقُبُوا فِيكُمْ إِلا وَلا ذِمَّةً يُرْضُونَكُمْ بِأَفْوَاهِهِمْ وَتَأْبَى قُلُوبُهُمْ وَأَكْثَرُهُمْ فَاسِقُونَ

«Який там (який договір може бути з ними)? Якщо вони подолають вас, то не стануть дотримуватися перед вами ані родинних, ані договірних зобов'язань. На словах вони намагаються догодити вам, але в серцях вони відчувають до вас відразу, адже більшість їх є нечестивцями» (9:8).

Мусульмани! Невір'я виступає одною нацією. Одностайне рішення великих держав у Раді Безпеки про позбавлення мусульманських країн факторів сили і згадана резолюція Ради безпеки у черговий раз свідчать про це. Приховане ж представляється іще більшим.

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

«Ненависть вже проявилася у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже роз'яснили вам знамення, якщо ви тільки розумієте!» (3:118).

Усвідомлення цієї реальності, з якої виходять великі держави і усвідомлення міжнародної позиції у відношенні Ісламу і мусульман — це перший крок для порятунку від ворожих змов і потім перемоги над ворогом. Це не перший випадок, коли невір'я зі своїми прибічниками об'єднується проти Ісламу і його прибічників. Це довгий ланцюг, який тягнеться з часу Посланця Аллаха (мир йому і благословення)  і встановлення ним держави в Медині до вступу групи невірних у змову зі зрадниками з числа мусульман, внаслідок чого у 1342 році хіджри (1924 рік н.е.) відбулося знищення Халіфату. Після цього над нами було одержано перемогу. Але вона не відбулася через переважаючу силу невірних, а відбулася через нашу слабкість.

Ми залишили фактори і причини своєї сили, проявили бездіяльність у плані відродження своєї держави і вони об'єдналися проти нас, як про це сказав Посланець (мир йому і благословення) у своєму хадісі, виведеному  Абу Даудом від Савбана: «Посланець Аллаха (мир йому і благословення) сказав: «Близиться час, коли інші народи будуть накидатися на вас з усіх сторін, як накидаються тварини на миску  їжею». Його спитали: «Це станеться тому, що нас буде мало?». Він  відповів: «Ні, у той час вас буде багато, але ви будете розрізнені, як сміття у потоці. Аллах прибере з сердець ваших ворогів страх перед вами і помістить у ваші серця слабкість». Його спитали: «Що за слабкість?». Він сказав: «Любов до мирського життя і неприязнь до смерті».

Мусульмани! Хізб ут-Тахрір закликає і спонукає вас до серйозної і наполегливої діяльності з ним для відродження вашої держави - праведного Халіфату, який слугує джерелом вашої могутності і розвитку. Усілякий раз, коли ви проявляєте бездіяльність у цьому, ваші вороги насмілюються проти вас і роблять це не шляхом видання резолюції по позбавленню факторів вашої матеріальної сили, а шляхом резолюції по окупації ваших країн за допомогою військової сили. Якщо ви визначите справу встановлення Халіфату своєю доленосною проблемою, як це і повинно бути, і якщо він затвердиться у ваших серцях і стане очевидним перед вашими поглядами, і коли ваші справи, спрямовані на його встановлення будуть випереджати ваші слова, будучи щирими і вірними перед Аллахом, - тоді ви можете радіти тому, що обіцяне Всевишнім Аллахом буде здійснено вашими руками.

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الأرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він обов'язково зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них» (24:55).

І тоді ви можете радіти здійсненню радісної звістки від Посланця Аллаха (мир йому і благословення) про появу Халіфату після тиранічного правління, де у своєму хадісі він говорить: «…потім буде період тиранії, який триватиме стільки, скільки побажає Аллах, а потім знов настане період Халіфату за методом пророкування». Таким чином, знов зійде зоря Халіфату і Аллах допоможе вам проти ваших ворогів.


إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
«Якщо ви допоможете Аллаху, то й Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7)

Америка і її союзники відступлять від вас у своє лігво, якщо воно залишиться у них, а благо розповсюдиться у всьому світі.

وَمَا ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ بِعَزِيزٍ
«Це для Аллаха не складає труднощів» (14:20)


Хізб ут-Тахрір
23 Зу-ль-Када 1434 р.х.
29/09/2013

 

Головне меню