Коаліція заявила про те, що схилилась перед Фордом до самої землі!

Прокламації
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Коаліція Джарби почала свої зустрічі у Стамбулі о суботі, неділя та понеділок (відповідно 8,10 та 11/11/2013 під керівництвом американського посла Форда, який диктує Джарбі рішення про необхідність присутності на другій Женевській конференції після «Женеви-1».
Джарба та його прибічники затулили очі на минулі свої заяви про ухід Башара із влади раніше, ніж вирушать до Женеви, або гарантіях його відставки. Усе це зникло. Залишились порожні та безкорисні балачки про те, що Башар не може мати якої-небудь ролі, не згадуючи при цьому про те, коли не буде цієї ролі!  

Через силу впливу Америки на зустрічі та її тиску, а також ступені підкореності Джарби цій силі та цьому тиску, він не зміг навіть винести заперечення військового представника коаліції і дав йому ляпаса, як це робиться у режимі Башара та у решти тиранів. І це відбувається при тому, що він іще не бачив владу або яку-небудь частину її! Потім деякі представники коаліції почали вимагати до прийняття рішення провести консультації з силами всередині Сирії. Проте Форд відхилив цю вимогу та зобов’язав їх спочатку прийняти рішення про участь на конференції, а потім проводити консультації. Тобто їм дається таке право лише після того, як буде прийнято рішення, щоб внутрішні сирійські сили були позбавлені впливу на прийняття даного рішення, тому що Америка знає, що більшість сирійських сил вільні та тримаються на відстані  від підкорення Америки з її агентами.  

Таким чином, восьмого числа священного місяця (11 листопада) було прийнято рішення про участь у «Женеві-2». Потім вони прикрили це огидне рішення словами про те, що воно «обумовлено», знаючи краще за інших, що дані умови не мають жодної значущості доти, доки зустрічі будуть проходити між делегацією Башара та делегацією Джарби. Щоб говорити  про встановлення влади до «Женеви-2» вони проголосили о понеділка ввечері 11/11/2013 про обрання  тимчасового  уряду на чолі з Ахмадом Тама, яке не має жодної сили. Внутрішні сирійські сили відкидають цей уряд, і він не зможе затвердитися на землі Шаму. Так  що цей уряд «ігри у загубленому часі», доки Америка не нав’яже їм рішення у «Женеві-2»!

Америка квапливо ухвалила прийняте на зустрічі у Стамбулі рішення та з цього приводу Керрі сказав: «Учора сирійська опозиція провела голосування для участі на женевській конференції. Це великий крок уперед». Проте прес-секретар Державного департаменту США, позитивно коментуючи цей крок, «не став коментувати незгоду коаліції з якою-небудь роллю Башара». Зміст заяви американського прес-секретаря очевидний! Таким чином і інші держави квапливо підтримали дане рішення.  

О, жителі Сирії, які проявляють стійкість перед Башаром та його бандою, перед коаліцією Джарба з його групою:

Ці люди сидять в готелях та насолоджуються розкішшю, яку отримують від Америки, Європи, Катару, Саудівської Аравії, Туреччини та інших держав. Вони – вороги, стережіться їх. Вони не є прихильниками добра, до якого ви прагнете. Вони абсолютно протилежні цьому. Ваша стійкість перед обличчям тирану та ваші відомі жертви скеровані для затвердження істини, встановлення ісламського правління у Шамі та скасування американського правління. Вони ж хочуть правління, яке буде схоже на колишнє правління, хочуть агента, який стане послідовником нинішнього агента. Їх не хвилюють невинно пролита кров, принесені жертви, тотальні руйнування, спаплюження та безчестя, які кояться сирійським режимом. Усе це не хвилює їх. Вони далеко від усього цього, живуть у розкоші рабами своїх хазяїв, покірними та приниженими:   

    لَهُمْ قُلُوبٌ لا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لا يَسْمَعُونَ بِهَا أُولَئِكَ كَالأنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولَئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

«У них є серця, які не розуміють, і очі, які не бачать, і вуха, які не чують. Вони подібні до худоби, але є іще більше заблуканими. Саме вони є безпечними невігласами» (7:179).

Ми знали про те, що у коаліції відсутня усвідомленість, але присутнє деяке затуманене бачення. Тепер зрозуміло, що вона втратила і зір і свідомість. Як вона не соромиться свого вчинку: якщо і не перед Аллахом, то перед людьми?! Хіба може вона мати долю у рішенні або думку на Женевській конференції у лещатах Америки та її помічників, будучи схиленою перед Фордом у Стамбулі далеко від Женеви?

Кожна усвідомлена людина розуміє, що відправлення коаліції до Женеви слугує для того, щоб знайти безпечний вихід для Башара, після чого відбудеться безпечний вхід  для іншого американського агента як альтернативи Башару. В Америці розуміють, що уся коаліція Джарби не має підтримки всередині і тому ймовірно стануть захищати нову владу за допомогою міжнародного втручання на основі резолюції ради Безпеки, підготувавши для цього «відповідну інтерпретацію»! Такою є мета Женевської конференції і таким є шлях зрадництва, якому слідує кожний, хто рухається до Женевської конференції.   

О, жителі Сирії, які проявляють настирливість, терплячість та присутність духу перед тиранами:

Доти, доки ви будете стійкими в істині, ці зрадники не зможуть реалізувати жодної справи, навіть якщо рішать її. Їх боягузтво не дозволить їм переслідувати вас на ведучій боротьбу землі Шаму. Не дайте їм можливості придбати що-небудь на цій землі. В іншому випадку ваші жертви виявляться безрезультатними, а пролита вами кров буде марною, і загиблі у боротьбі будуть свідчити проти вас перед своїм Господом. Ми дуже цінуємо та поважаємо жителів Шаму, справжніх чоловіків, щоб думати, що їх рішучість послабне перед тими, хто зрадив Аллаха, Його Посланця та віруючих:

إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ
«Воістину, Аллах оберігає тих, хто увірував. Воістину, Аллах не любить усяких невдячних зрадників»

Перемога близька та вимагає недовгої терплячості. Америка, її Башар Асад та її коаліція перебувають в агонії. Вони шукають рішення, яке порятує їх від вашої стійкості та мужності. Будьте ж непохитні в істині, і визначте своєю доленосною проблемою встановлення правління Аллаха, праведного Халіфату. Будьте правдивими у своїй діяльності стосовно Всевишнього Аллаха та Його  Посланця. Проявляйте щирість та будьте відданими у наданні допомоги релігії Аллаха і нехай допоможе вам Всесильний, Могутній:

وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах Всесильний, Могутній» (22:40).

Хізб ут-Тахрір
9 Мухаррам 1435 р.х.
12/11/2013р.

Головне меню