Коаліція за наказом Керрі та Форда головою занурилась у злочин Женеви

Прокламації
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ

«Грішників же спіткає приниження перед Аллахом та тяжкі муки за те, що вони плели змови»  (6:124).

Голова сирійської Національної коаліції революційних та опозиційних сил Ахмад Джарба у ніч на неділю 18 - 19/01/2014 проголосив про згоду коаліції відвідати Женевську конференцію-2. Ця згода була виражена за наказом Керрі та Форда. Коаліція погодилась на Женеву-2, переступив усе, що було об’явлено нею раніше про те, що вони ніколи не сядуть за стіл переговорів з режимом Башара, і навіть, переступили закони коаліції, де говориться, що схвалення може бути, якщо тільки проект ухвалили дві третини членів.

Але усе це забуто та залишено без уваги, звичайно ж тиск їх хазяїв примусив їх забути про це. Проголосили про своє схвалення п’ятдесят вісім членів замість вісімдесяти одного. Принижена та покірна коаліція наскільки б не була кількість згодних малою, не могла відмовитись від наказу Америки,тому що ця коаліція є американським продуктом, і яким чином вироблений може іти всупереч наказу виробника?!  

Голова коаліції сказав, що вони не уступали та не відмовлялись від своїх принципів. Але незважаючи на це, у них вже не залишилось ніяких принципів! Відмова вести переговори з режимом Башара вже давня історія і залишилась лише у пам’яті. Відмова від своїх принципів та прояв згоди на переговори з умовою отримати гарантію на скасування Башара, стало рупором цієї гарантії, загрузлим у забутті! Нема ніяких принципів та нема ніякої гарантії. Проте це покірність, приниження та підкорення Америці та її союзникам. І усе це для того, щоб утворити новий уряд, який буде підкорятись Америці, як це було раніше, тобто усе обстоїть так: Башар уходить і замість нього приходить інший Башар! Ця коаліція зрадила Аллаха, Його Посланця та віруючих з миті її утворення. Відповідальні цієї коаліції говорять та закликають до тих самих цілей, до яких слідує тиран: світська демократична республіка, визнають вірність тій же Америці, як визнає тиран… І якщо деякі, очі яких затуманені, не розуміли реальність коаліції під час її утворення, то зараз же реальність розкрилась і стала явною, як ясний день, і сутність цієї коаліції стала зрозумілою навіть для сліпого, після того, як коаліція, протоптавши, переступила через пролиту народом кров. Вони переступили через усі жертви та погодились на переговори з деспотичним режимом для розділення влади, яка тоне у крові народу, яка зруйнувала дома, знищує людей, дерева та каміння, усе живе та неживе, використовуючи для цього ракети тирана та вибухові бочки і навіть хімічну зброю, а також підпал, грабування та насильство…  

О, правдиві мусульмани у Шамі… О ті, хто проливають свою кров, залишились без житла, даху та майна, о ті, на честь та гідність яких замахнулись…

Воістину, ця коаліція нанесла вам удару у спину, після того як напала спереду, вона не приховує своє зрадництво, а навпаки дію публічно… Вона не прикриває свої зрадницькі дії, набравшись нахабності та зухвалості, коячи злочини серед білого дня, вони настільки грішать, що на їх обличчях видно ознаки грішників, як говорить Всевишній Аллах:

يُعْرَفُ الْمُجْرِمُونَ بِسِيمَاهُمْ فَيُؤْخَذُ بِالنَّوَاصِي وَالأقْدَامِ
 «Грішників будуть узнавати по їх ознакам, а потім хапати за хохли та стопи» (55:41).

Так схопіть же цю коаліцію за руки, зупиніть їх або викиньте геть і не дайте їм наблизитись до земель Шаму, які є центром Ісламу, і заявіть гучно, так само як і починали гучно, сказавши: «"хія лілляхі хія ліллях – він (Шам) належить Аллаху»… Знайте, що Женевська конференція перша та друга є пасткою, яку поставила Америка, щоб забезпечити для себе таку ж як і нинішню віддану нову систему. Так відрубайте же усі ці нитки у корні, і проявіть опір проти міжнародного втручання, тому що це втручання проти праведних віруючих. Не будьте лояльні до Америки та її союзників, воістину, до них лояльні та віддані їм тільки підступні, невдячні та невірні. Які продають своє останнє життя на малу жалюгідність мирського, або навіть за мирське іншого, тому що врешті решт вони не зароблять нічого, окрім мук у цьому житті, як трапилось з їх соратниками, муки та ганьба вже у цьому житті, а що буде у наступному про це Аллах сказав:  

فِي أَيَّامٍ نَحِسَاتٍ لِنُذِيقَهُمْ عَذَابَ الْخِزْيِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَلَعَذَابُ الآخِرَةِ أَخْزَى وَهُمْ لا يُنْصَرُونَ

«У горезвісні дні, щоб дати їм вкусити муки ганьби у мирському житті. А муки в Останньому житті будуть іще більше ганебними, і їм не буде надана допомога» (41:16).

О, правдиві мусульмани у Шамі… О ті, хто проливають свою кров, залишились без житла, даху та майна, о ті, на честь та гідність яких замахнулись…

Ви вже три роки чините опір тирану в умовах, заповнених міжнародними змовами, на чолі яких Америка та її союзники, а також на регіональному рівні від арабів та не арабів, які йдуть крок за кроком позаду міжнародної змови. Навіть ті із арабів та не арабів, хто підняли свій голос та кричали по допомогу вам, тільки марно галасували, що природно не дало жодного результату. Проте, незважаючи на це, ви наразились на найвитонченіші види агресії тирана, проте, незважаючи на це, ворог впав у відчай, а ви аніскільки не послабшали та не втратили  вашої рішучості… Але як тоді насмілюється ця коаліція, яка не дотримується стосовно віруючих ані родинних, ані договірних зобов’язань, проголошувати про переговори з режимом тирану, для розділення влади з ним, так, нібито нічого не трапилось?! Ви, о, народ Шаму, здатні зірвати змову Америки та її союзників, а також подавити Женевську конференцію та Коаліцію… Адже ви терплячі та стійкі… Ви є орієнтиром… у ваших руках реальність Шаму. І коаліція зіркових готелів, незалежно від її зрадництва та її злочинів, наскільки б вони великі не були, не зможуть нічого зробити, якщо ви будете тверді та стійкі на істині, будете щирі перед Аллахом, і будете чесні з Посланцем Аллаха, і тоді коаліція відступить іще більше приниженою, тому що вона вже принижена…  Але сумно те, що Коаліція може проникнути у лави деяких з вас, і іще гірше те, що вона  може проникнути у лави деяких осередків та використати їх, опиратися на них в утворенні майбутнього маріонеткового уряду замість нинішнього продажного уряду. І тоді ці загони будуть прокляті пролитою кров’ю та жертвами народу, і тоді ці загони та ті, хто послідував за ними, зазнають поразки у мирі цьому та наступному, а це і є явна поразка.    

وَلا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِنْ بَعْدِ قُوَّةٍ أَنْكَاثًا
«Не уподібнюйтесь тій жінці, яка розпустила свою пряжу після того, як скріпила нитки» (16:92).

О, правдиві мусульмани у Шамі… О ті, хто проливають свою кров, залишились без житла, даху та майна, о ті, на честь та гідність яких замахнулися.

Предводитель не бреше своїй родині, і Хізб ут-Тахрір звертається до вас з попередженням та благою звісткою:

З попередженням: від потрапляння у вогонь Женеви. Переговори коаліції з режимом та увесь її шлях намальований і вона не переступає кордонів. Шлях же цей полягає у тому, щоб утворити нового тирана, який би не відрізнявся від колишнього диктатора ні в чому, окрім імені та нового обличчя, і тоді Америка буде піклуватись про нього і панувати над ним, як панувала з попередником. А потім обрушаться труднощі та страждання на ваші шиї знов, і тоді ви будете жалкувати, але буде пізно. І нехай не насмілюється сказати хтось із вас, що він відповідальний за себе, а ті, хто йдуть на Женеву-2, то їх гріх та загибель мене не стосуються, вони самі винні. Тому що, якщо зло відбулося у народу, і ніхто не намагався зупинити його та змінити його, то покарання охопить їх усіх. Приводить Абу Дауд у своєму Сунан від Абу Бакра, нехай буде задоволений ним Аллах, він сказав: після того, як відав хвалу  Аллаху…, О, люди… Я чув, як Посланець Аллаха, нехай благословить його Аллах тат привітає, сказав: «Якщо у суспільстві є люди, які коять гріхи, і  інші люди, маючи можливість, не прагнуть змінити цього, то у найближчий час Аллах обов’язково ниспошле покарання на усіх них». Так порятуйте ж себе від покарання…  
 
З благою звісткою: ви були щирі перед Аллахом, ви були правдиві з Посланцем Аллаха, нехай благословить його Аллах та привітає, ви словом та справою наполягаєте на встановленні шаріату Аллаха, шляхом побудови держави Халіфат, ви щирі та стійко прагнете викорінити вплив Америки та її союзників в основі… Воістину, Всевишній Аллах допоможе вам, у найближчий час, і знищить вашого ворога:  

وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ
«і Нашим обов’язком було допомагати віруючим» (30:47).

А хто правдивіше Аллаха?

إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ
 «Воістину, у цьому полягає нагадування для тих, у кого є серце, хто прислухається та присутній при цьому» (50:37).

 

Хізб ут-Тахрір   
18 Рабіуъ аль-Авваль 1435 р.х.
19/01/2014


Головне меню