«О ті, які увірували! Будьте терплячими, запасайтеся терпінням, несіть службу на заставах та бійтесь Аллаха, - можливо, ви досягнете успіху»

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ

 «О ті, які увірували! Будьте терплячими, запасайтеся терпінням, несіть службу  на заставах та бійтесь Аллаха, - можливо, ви досягнете успіху». (3:200) 

Учора ввечері Мохаммед Ганнуші та по праву руку від нього, найголовніший злочинець Абдалла Каллал, на якому трималась уся влада Бен Алі, висупили з повідомленням про те, що він тимчасово бере на себе повноваження президента країни, зобов´язуючись «поважати конституцію та у повній суворості ретельно здійснювати політичні, економічні та соціальні реформи, про що було повідомлено раніше».

В вечері цього ж дня Ганнуші підняв це питання перед конституційною Радою, а згодом зробив заяву, що посада голови республіки залишається вакантною, і до тимчасового виконання обов´язків президента республіки вступає спікер парламенту Фуад Мебазаа, який у свою чергу звернувся до прем´єр-міністра Мохаммеда Ганнуші з проханням сформувати уряд під назвою «національної єдності»!

Послідовники Бен Алі  подібною нахабною заявою грають на почуттях мусульман. Після того, як вони особисто брали участь у різанині наших дітей, зараз вони представляють себе у якості реформаторів, відданих добру та процвітанню особистостей, тоді як усі вони повинні були опинитися в одній камері у в´язниці,на лаві підсудних.

Стосовно ж самого змісту заяви Ганнуші, то його легковажність дивує нашу уяву: він усе ще чипляється за так брехливо та сфабриковано названу політику реформування. Тоді як усі наші страждання відбуваються саме через її застосування, по суті ця політика являє собою вимоги Мужнародного банку та ЄС стосовно Бен Алі та до усіх тих, хто працював разом з ним над її реалізацією.

А потім з´являється перед нами Мохаммед Ганнуші, щоб повідомити нам про те, що він збирається у повній суворості стати до здійснення цієї політики. Що ж можна було почути нового у його словах, так це притягнення до здійснення цієї політики «різноманітних сторін».

Це підтверджується також тим, про що робив заяву Фуад Мебазаа у своєму проханні до Ганнуші сформувати уряд національної єдності! Що є нахабним заграванням з опозиційними сторонами, щоб і їх втягнути до цієї брудної гри, тим самим приховавши ганебні місця свого корумпованого, зазнавшого поразки режиму. А також спробу решти банди Бен Алі, за якою стоїть колонізаторський невірний Захід, виграти час, щоб знайти йому заміну після того, як лють та обурення нашого гордовитого мусульманського народу застали їх зненацька.

Через це ми хочемо сказати усі політикам і тим, хто не байдужий до своєї країни та народу:

Будьте пильні, щоб колонізаторський  Захід не втягнув вас у свої тенета!

Будьте пильні, щоб не протягнути руку допомоги таким як Менбазаа, Ганнуші та Каллал та решті банли Бен Алі.

Бо той, хто допоможе їм, або проявить мовчання стосовно їх дій, насправді, зробить послугу Бен Алі, вбивці наших дітей, щоб витягнути його з важкого стану після того, як він втік з країни як злочинець,і таким чином, він скоїть іще більший злочин.

Стосовно ж нашого народу та братів у Тунісі,- це справжні чоловіки, нащадки завойовників, які понесли Іслам як милість та провідну вказівку до усього світу, досягши Андалусії …

Ми хочемо сказати їм наступне:

Те, як ви відмовились від цього уряду, заставши усіх зненацька, і те, як ви взялися за розправу з бандами «формування» , тим сами ви продемонстрували гідний приклад, що у вас є велике благо, щирість намірів та рішучість.

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ

 «О ті, які увірували! Будьте терплячими, запасайтеся терпінням, несіть службу  на заставах та бійтесь Аллаха, - можливо, ви досягнете успіху». (3:200) 

Нема успіху та перемоги без Ісламу, який обрав для вас ваш Господь як милість та провідні вказівки, система від Господа світів, за якими якщо ви попрямуєте, то не заблукаєте та не опинитесь нещасними. Всевишній Аллах у своїй Благородній книзі каже:

فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُم مِّنِّي هُدًى فَمَنِ اتَّبَعَ هُدَايَ فَلَا يَضِلُّ وَلَا يَشْقَىٰ

«То всякий, хто піде за Моїми провідними вказівками, не буде заблукавшим та нещасним» (20:123)
 

Ми же у свою чергу у Хізб-ут-Тахрір звертаємось до вас та закликаємо вас:

Прийшов вже час, щоб всерйоз підвестися з колін заради Аллаха, щоб почати поклонятися лише Йому та не надавати йому сотоваришів!
Не підкорятися нікому, окрім Нього, і не іти ні за чим, окрім того,чим Він буде задоволений!

Треба скинути корумповану капіталістичну окупацію з її агентами у наших країнах таким чином, щоб вони ніколи сюди не поверталися. Для кожної  людини зі здоровим глуздом прийшов вже час зрозуміти, що докорінне вирішення того стану, який склався и до якого довів нас цей режим, полягає у діяльності разом з нами над встановленням держави праведного Халіфату,коли наша країна та решта мусульманських країн будуть перебувати у затінках прапору Уккаба.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється поміж людиною та її серцем ( у змозі стати на заваді людині, щоб досягти того, що їй бажається) і що ви будете зібрані до Нього»   (8:24)  


Хізб-ут-Тахрір
11 Сафар 1432 р.х.
Туніс 15/01/2011

Фуа́д Мебаза́, Фуад Мебазаа (у деяких джерелах помилково— Фуэд Мбазаа) (араб. فؤاد المبزع‎‎, Fu'ād al-Mebaza’a; народ. 16 червня 1933 року) — державний діяч та політик Тунісу, тимчасово виконуючий обов´язки президенту Тунісу з 15 січня 2011 року, голова Палати ПредставниківТунісу з 1997 року. Раніше був мером низки міст країни, обіймав посади міністра по справах молоді та спорту (1973-78 та 1987-97), міністра громадської охорони здоров´я (1978-81) та,одночасно, міністра по справах культури та інформації (1979-80 роки),також обіймав посаду представника Тунісу в ООН та посла у Марокко.

Головне меню