Америка хазяйнує, біснується та бавиться, вбиває та влаштовує різанину у мусульманських країнах, неначе це її власні території!

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Сьогодні вранці о понеділк 02.05.2011 року Обама  з «гордістю» заявив, що його люди атакували мирний будинок у Пакистані, внаслідок чого було вбито усіх, хто в ньому знаходився  чоловіки, жінки, діти…

Серед загиблих був Бен Ладен, та що американська група захвату забрала з собою його тіло… Після цього американська відповідальна особа у своїй заяві додає, що тіло Бен Ладена вони віддали морю, згідно з ісламською традицією! Таким чином, накладаючи тінь на Іслам, нехай прокляне Аллах невірних.

 

Бен Ладен, якщо він дійсно пав шахідом,то до цього і прагнув:до перемоги або до смерті шахіда ,тим самим заслуживши одну з двох нагород руками явного та запеклого кяфіра, який буде не в змозі навести проти Бен Ладена в Судний день жодного аргументу!

Стосовно ж Обами, то у цій події він зазнав поразки  двічі:

Першого разу: Америці зі своїм численним військовим потенціалом,силами соратників та за підтримкою своїх агентів-зрадників,знадобилося майже десять років, щоб впіймати людину, яка не має в кишені навіть десятої частини матеріальних можливостей одного американського батальйону…, при цьому Америка позбулася від нього у такий низький спосіб, що у військовій справі це вважається поразкою,аніж перемогою…

Другого разу: Обама не вбив Бен Ладена на полі бою,а зробив це всередині будинку, влаштувавши замах! А тим, чим продовжує пишатися Обама, в очах мужніх людей не вважається перемогою…

Таким чином отримати смерть шахіда від рук хрестоносця, що ненавидить Іслам та мусульман  це звичайне явище, а те, що дійсно викликає нерозуміння та біль –це американське свавілля,що чиниться у вільному порядку та безперешкодно у мусульманських країнах. Вони без перепон перетинають повітряний простір та підривають будинки, руйнуючи їх вщент, залишаючись байдужими до тих, хто в них знаходиться-діти, жінки, старі!! Все це коїться на очах правителів!! Наших правителів через їх жалюгідність та презирство в очах Америки, через їх зрадництво, у якому вони по вуха, Америка використовує у якості своїх шпигунів, які надають їй необхідну розвідувальну інформацію з метою знищення мусульман. Навіть у тому разі, коли Америка зважується на вбивство, роблячи замах на території цих правителів, вона нікого і ні про що не інформує з причини жалюгідності та нікчемності останніх!

Не дивлячись на те, що відбулося далі після звістки щодо ліквідації Бен Ладена, а саме: недовіра до інформації, сумніви щодо обставин цієї злочинної операції, суперечні розвідувальні данні та навмисне приховування багатьох деталей цієї операції, все ж з часом справжня картина того, що відбувається, стане очевидною, а також багато інших фактів, що зв'язані з сумними подіями цієї Умми, виринуть на поверхню…

У зв'язку з цим Хізб-ут-Тахрір вважає своїм обов'язком нагадати про наступне:

1.Невірний західний світ продовжує проводити свій хрестовий похід проти Ісламу та мусульман. Це є справжнім хрестовим походом, якщо навіть Обама бреше та заявляє: «США ніколи не вели боротьбу та не буду її вести проти Ісламу!!»

А чим тоді займаються американські та союзні сили в Афганістані? І що вони роблять в Іраці?

Що вони можуть сказати про десятки тисяч мусульман,кров яких пролила Америка та і досі продовжує? Що можна сказати про могильну тишу невірного Заходу відносно знищення мусульман в Чечні, Кашмірі та інших мусульман в різних куточках Земного шару? Невже за всім цим прямо та опосередковано не стоїть західний світ? А хіба?! А хіба?!

Все це хрестовий похід, що продовжується та який не на мить не зупинявся!! За екс-президентом США Джорджем Бушем молодшим в 2001 році вже мала місце заява хрестового походу, в чому його підтримали впливові західні політики.

2.Для жителів Пакистану настав час здійснити наступне:

зупинити злочинного правителя,який познущався над країною, догоджаючи Америці, яка воює проти Ісламу та мусульман! Вони не мають права заспокоюватися доти, доки не скасують цього злочинного правителя, який допомагає ворогам Аллаха та ворогам Умми…

Ті, що мають силу, зокрема офіцери пакистанської армії,сини та представники племен, повинні взяти на себе ту роль, яка їм була відведена Всевишнім Аллахом. Ми ж, у свою чергу, питаємо у них: Хіба захист Ісламу та мусульман не є значною частиною вашої релігії? Як ви вважаєте за можливе приймати подібне приниження, коли Америка дозволяє собі поводитись як їй заманеться у вашій країни, вбивати, кого забажає та коїти зло та безлад на вашій землі ?!

Будьте-но розсудливими, шановні чоловіки! Скиньте ваших правителів та підтримайте Хізб-ут-Тахрір, коли він об`явить про Халіфат за методом пророцтва, державу, яка буде керуватись Ісламом, та яка звільніть землі та людей і понесе Іслам до усього людства як світло та вірні провідні вказівки.

Шановні мусульмани з усіх куточків Земної кулі!

Подібна жорстокість та звірства, злочини у боротьбі проти Ісламу та його прихильників будуть і надалі мати місце та ставати іще жорстокішими доти, доки Аллах не надасть перемогу цій Уммі, утворивши Халіфат, який виступить захисним щитом для мусульман!

Підведіться-но з колін, о, чоловіки! Підведіться, ви, о раби Аллаха, щоб допомогти релігії Аллаха! Підніміться, щоб повернути Іслам, щоб він знову зайняв головуючі позиції у світі та вивів людство з мороку тиранії Америки та Європи у світ та справедливість Ісламу. Підніміться та підтримайте Хізб-ут-Тахрір у тому, що принесе вам благо як у цьому світі так і у Наступному.

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ

 «Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже своє світло, навіть якщо це і ненависно невірним. Він – Той,Хто відправив свого Посланця з вірними провідними вказівками та релігією істини, щоб піднести її над рештою усіх інших релігій, навіть, якщо це ненависно многобожникам» (61: 8,9). 

 


27 Джумада аль-Ахiра 1432 р.х.
30.05.2011

Головне меню