Сіоністські лідери віддають накази своїм військам знищити нас у Голанах, Марун аль-Рас та Бейт-Ханун, у той час як правителі навколо Палестини віддають накази своїм силам знищити власний народ, як же огидно вони розмірковують

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Минув день 15.05.2011р., -річниці захвату Палестини, він тривав довго на Благословенній землі та навколо неї, тоді як сіоністське утворення нацькувало свою армію на беззахисних людей у Палестині, Лівані, Голанських височинах … Цього дня у солдатів закінчився увесь запас зброї, вони вбили десятки та нанесли поранення сотням, повітря наповнилося геть усе димом від снарядів та бомб, ця Чиста земля була обагрена кров'ю.

 

Не дивлячись на усе, що відбувалося, звуки пуль, гуркіт літаків, ракет та гармат, скрізь здійнятому димі – усього цього було не достатньо, щоб пробудити правителів навколо палестинських земель від їх нерозважності, і щоб вони не сприймали своє ж населення немов ворогів, а бачили ворогів у тих  злодіях, які захопили Палестину та землі навколо неї та заповнили її пороком та розбещеністю … Тих злочинів, які відбулися, виявилося недосить, щоб привести правителів до тями, щоб вони звернули увагу на ворога, але ні, вони зайняті знищенням свого ж народу за акції протестів проти тиранії та несправедливості. Проти останніх вони скеровують танки, спецназ, республіканську гвардію … Таким чином,полем битви стають міста та села, а не окуповані території у Палестині, Лівані та Голанських височинах! 

Шановні мусульмани ! Люди !

Правителі продовжують плести змови проти Аллаха, але Аллах хитріший за них.. Вони стверджують, що є ворогами сіонізму та імперіалізму, у той же час поводять себе зухвало та несправедливо, люди ж мовчать стосовно їх дій під приводом того, що вони перебувають у стані війни з сіоністським утворенням, що вони хочуть звільнити Палестину від моря до річки, а потім виявляється що вони загубили і море, і річку, і те, що поміж ними, на користь єврейської влади … Вони визнали єврейське утворення у кордонах тих територій Палестини, які були захоплені у 48 році, а потім розпочали переговори у межах того, що прийнятно та зручно для їх ворогів – кордони 67 року, або того, що було окуповано ворогом навколо Палестини, продовжуючи утримувати дані території без повного контролю та влади там! У зв’язку з цим однаково виглядають ті,хто , перебуваючи у принизливому та жалюгідному стані, відкрито на словах заявляють про перемирення з євреями , і ті, хто у реальності насправді пішов цим шляхом, оманливо називаючи себе « тими, хто чинить опір» до такої ступені, що прикордонні зони цих «тих, хто чинить опір» у Голанах стали дуже спокійними, хтось з них навіть заявив щодо необхідності утримання стабільної ситуації, як для Сирії, так і для єврейської країни!

Дійшло до того, що ці правителі не змогли захистити беззахисних людей, які скерувались у бік окупованої Благословенної землі, щоб доторкнутися до неї, бо це заборонили та зробили неможливим для людей саме арабські правителі, до того, як це заборонили єврейські! Якби не стурбованість арабських правителів використанням своїх військ у якості інструменту для знищення людей, були залишені порожніми кордони з євреями, якби не це,тоді люди не знайшли б безпечної можливості перебратися до окупованої Благословенної землі .. Хто б тоді був би у змозі повірити, що людина змогла підійти д Голанських височин, у той час коли люди сирійського режиму та його банди знаходяться поблизу кордонів?!

Шановні мусульмани! Люди !

Існування єврейської країни, яка окупувала Палестину, Благословенну землю, не відбувається за рахунок сили цієї країни, навпаки, це відбувається завдяки зраді правителів та їх змови з колонізаторськими невірними країнами, які і стояли за утворенням єврейської країни. Свідченням цього є те, що відбулося на Голанах, у Марун аль-Рас, на КПП «Каландія», у районах Бейт-Хануна, збентеження лідерів ворога стосовно беззахисних людей і це збентеження не лише охопило єврейську країну з низів, навіть вищі посадовці були у неспокої. Прем'єр-міністр Ізраїлю заявив, що те,що трапилось, ставить під загрозу існування єврейської країни. Той,хто розуміє це, усвідомлює, що подібне утворення є тендітним та ламким, його підґрунтя розсипалося і воно приречене на падіння. Їх прем'єр-міністр побоювався за подальше існування свого утворення через відсутність беззахисних людей навколо його кордонів!

А якби там була армія, що наступає, яка б йшла перед цими людьми,очищуючи землю від єврейської нечесті, після чого біженці мали б змогу повернутися до Благословенної землі, радіючи на перемогу та допомогу від Аллаха? Як би це виглядало б , при тому,що це Шаріатський обов’язок? Якщо б узяти до уваги навіть менше дій, аніж вищенаведені, щоб була просто  армія, яка захищала би беззахисних біженців з тилу, і коли відкривав би по ним вогонь ворог, то отримував би у відповідь стільки же, або навіть більше куль? Чи насмілився б тоді ворог напасти хоча б на одну людину з числа біженців ,та пролити його кров, не сплативши за це ціни,яка б примусила б ворога забути намовляння шайтана?  

О, мусульмани! О армії мусульман, які навколо єврейського утворення!

Чому у вас досі не кипить кров, коли ви спостерігаєте за тим,як проливається кров ваших братів, а ви їм нічим не допомагаєте? Як ви можете мовчати відносно дій ваших правителів, які не підіймають вас до битви з вашим ворогом, який вбиває ваших братів та грабує вашу країну? Як ви можете відмовлятися від битви з вашим ворогом,у той же час,вбиваючи людей з власного народу? Невже серед вас не знайдеться жодної праведної людини, яка поклала би край цим правителям,які продали країну з усіма її нутрощами, яка дозволили невірним колонізаторам та євреям стати головуючою силою, маючими владу у Палестині та територіях навколо неї?

Хіба у ваших вухах не лунає айат Всевишнього Аллаха:

وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ

«Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Нема у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді жоден вам не допоможе»(11:113)

Хіба не розмірковували ви над хадисами Пророка Аллаха (с.а.в.): «Якщо люди побачать тирана та не зупинять його, Аллах покарає їх усіх разом»? (Вивів Ахмад,АбуДауд від Абу Бакра ас-Сиддика (р.а.)

О, правителі мусульманських країн!

Розумним вважається той, хто робить уроки мудрощів з помилок інших. Події останніх днів – це вісники для вас, якби ви тільки були у змозі міркувати. Ті, хто був набагато безжалісним за вас та набагато сильнішим , вже були скинуті, ображені та принижені, їм не допомогла їх влада і за них не заступилися їх приятелі, навіть їх хазяї  - колонізатори викинули їх геть посеред шляху …

Хізб-ут-Тахрір вкотре наставляє вас, навіть якщо це вам і не до вподоби ..


Ви скоїли злочин по відношенню до своєї релігії, Умми, країни та самих себе:

По відношенню до своєї релігії: ви забули про Іслам, розпочали боротьбу з Халіфатом та тими, хто веде діяльність на цьому шляху, ви звернулись за рішенням до Тагуту,коли вам було наказано не вірувати у нього …

Своєї Умми: надали владу її ворогу – невірному колоніалісту та євреям, ви нещадні до неї, несправедливі та тиранічні …

Своєї країни: ви втратили Палестину та території навколо неї, Кашмір, Кіпр, Східний Тімор, Південь Судану та багато інших …

Стосовно самих себе: ви натягли на себе приниження та ганьбу у цьому світі, і тяжку кару Наступного, дня Тяжкого та Тривалого.

Якщо у вас залишилась хоч краплина почуттів, то ідіть у відставку до того, як вас скинуть, бо інакше вам не уникнути покарання від Халіфату, коли він утвориться з дозволу Аллаха, і тоді буде запізно для того, щоб ухилитися.

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لَا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ ۖ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ

«Не думай, що Аллах не знає про те, що коять беззаконники. Він лише дає вам відстрочку до того дня, коли закотяться погляди. Вони будуть квапитись із запрокинутими головами. Погляди не будуть повертатись до них, а їх серця будуть порожніми (переповнені страхом та позбавлені усіх інших почуттів)»  (14:42,43).
 


Хізб ут-Тахрір    
13 Джумада аль-Ахіра 1432 р.х.
16.05.2011

Головне меню