Уряд арештовує хлопців з Хізб-ут-Тахрір, бо вони проводять діяльність по збереженню цілісності країни!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Спецслужби у Судані арештували 6 осіб з Хізб-ут-Тахрір через те, що вони збирали підписи у звязку зі збереженням цілісності країни, це такі хлопці, як:

1. Адам Ібрахім
2. Аль-Башир Ахмад
3. Захій Фадлюллах
4. Абду-ль-Алі ад-Дасис
5. Абід аз-Зайн
6. Махді Мухаджір

Подібні дії уряду виявляють брехню стосовно того, що він працює заради збереження едності країни, і підтверджує, що він прагне здійснити цей злочинний змовницький план по розділенню країни за вимогою США. Ці хлопці з хізбу не робили нічого іншого, окрім того, що лише відповідали на наказ Аллаха, який не дозволяє жодного розділення будь-якої ісламської землі незалежно від обставин, і не важливо, який тиск буде здійснено.

Ми з Хізб-ут-Тахрір у Судані, нагадуємо уряду про гнів Аллаха. Ви шукаєте довольство невірних американців та інших, викликаючи гнів Аллаха і не підкоряючись Його наказам, а також чините опір тим, хто несе істину та їх прибічникам. Ми хочемо сказати цьому уряду наступне: Негайно вивільніть арештованих віруючих,та поверніться до істини та працюйте доти, доки Аллах не встановить руками щирих  з віруючих ісламську державу, праведнийХаліфат за методом пророцтва. А якщо ні, то Халіф мусульман розправиться з вами у цьому житті, та буде чекати на вас покарання у наступному житті за ваше відсторонення від істиннго шляху та ворожнечі з тими, хто ним прямує.

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ
«Вони мстилися їм лише за те, що ті увірували в Аллаха, Могутнього, Достохвального». (85:8)



Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан
Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір Судан
№ H.T.S. 67
Четвер, 1917 мухаррама 1432 р.х.
23/12/2010

Головне меню