Розсекречені депеші викривають змову США, Англії та Індії проти країни та армії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Розсекречені депеші, які були оприлюднені сайтом Вікілікс,викривають компроміс США,Англії та Індії у питанні скасування уряду «11 січня» з метою формування політичного ландшафту Бангладеш, що розкриває їх змову проти країни.

Депеші виявляють переговори між загальним помічником МІД Індії Мохан Кумаром,політичним радником посольства США у Делі Тедом Осіусом та політичним радником Англійського Вищого Комітету у Делі Алексом Холлом, в яких останньому належать наступні слова: «Будь-яке співробітництво повинно залишатись прихованим від суспільства Бангладеш, щоб у нього не виникло жодного відчуття змови».

Згідно депеші, усі троє дійшли згоди у тому, що їх країни повинні об´єднатися навколо загального постулату –необхідність усунення тимчасового уряду, вимушуючи його проводити перевибори, та важливість існівання віськових потреб поза політикою.

Мохан Кумар також попрохавСША та Англію посприяти у здійсненні тиску на Багладеш, щоб країна дозволила входження Індії до економіки та торгівлі Бангладеш.

Військову розвідку DGFI (головне управління військової розвідки) звинувачують у підтримці Харакат уль-Джіхад, що можна порівянти з всезагальним пропагуванням проти Ісламу з боку справжньої держави-терориста США і,безперечно, тепер ми побачимо,як її місцеві секуляристські агенти будуть використовувати цей уривок інформації для обмовляння мусульманської армії.

Далі з депеші виявляються наступні плани США, а саме: ведення дорогого нишпорення та шпигунства за віськовими Бангладешу, які працюють у місіях ООН, що є нічим іншим як ляпасом по обличчю військових країни. З одного боку, США використовує військових для своїх диявольських планів під прикриттям миротоворчих місій ООН,а з іншого боку, вона плете змови проти них.

О,мусульмани !

Дивіться, як ваші вороги плетуть змови проти вас, перебуваючи у Делі, а ваші правителі пристосовуються до їх загального постулату.
Зверніть увагу на те, як уряд Хасіни переорієнтував економіку, відкривши доступ Індії до всіх секторів від землі та морських портів і до телекомунікацій.

Певна річ, що Ліга Авамі, BNP (Націоналістична партія Бангладешу) та решта режиму підлабузничають та раболепствують перед імперіалістами. Їм бракує сили та мужності протистояти вашим ворогам.

Хізб-ут-Тахрір закликає вас до роботи по встановленню Халіфату, щоб вивільнити країну від домінування імперіалістів та скасувати правління їх раболепствуючих агентів.

О, ті, хто має силу !


Імперіалісти не зроблять і малої частини  тієї допомоги, яку вам обіцяють. Якщо вони слідкують за вами так пильно в Африці, уявіть ступінь їх злісних планів, коли вони проводять свої військові вчення у Багладеш.

Единим бажанням імперіалістів є досягнення диявольських планів, а саме: встановлення домінування над вами. А правителі країни сприяють цьому, втягуючи вас до участі у місіях ООН та військових навчаннях.


Хізб-ут-Тахрір закликає вас сприяти в допомозі (нусра) партії для усунення цих правителів-агентів та встановити Халіфат, який вивільнить населення країни з пазурів держав невір´я та многобіжжя. Халіфат стане на заваді входженню смертоносної армії США до наших земель  та її нишпорення за вами.

Халіфат підсилить ваше озброєння та можливості для повернення армії як великого ісламського війська, яке несе Послання Ісламу до всього світу. Послання вірного шляху та милосердя людству, на відміну від вашого стану на сьогодні, коли вашим закликанням є сбереження миру на благо Америки та інших імеріалістів.


Медіа-офіс Хізб-ут-Тахрір
Вілаят Бангладеш   
№: 1432-01/01
14 мухаррама, 1432 г. х.
20-12-2010

Головне меню