Хізб-ут-Тахрір має свою легитимність від Господу світів, а легитимність має місце від єврейської окупації

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У своїх заявах під час интерв´ю виданню «аль-Кудс аль-Арабі» в учорашньому номері 01/02/2011 року, Аднан ад-Дамірі, представник служби безпеки, сказав, що «Хізб-ут-Тахрір» - це заборонена група на Західному березі, и що він сам особисто через ЗМІ повідомив партію про цю заборону, тим більше, що сам хізб, не дивлячись на заяву ад-Дамірі, не визнає палестинську політичну систему, не рахується з законом, не визнає ані національного гімну, ані національного стягу. Це хізб, який атакує палестинську національну символіку.


Ад-Дамірі почав давати роз´яснення з приводу проведення владою арештів майже 100 членів Хізб-ут-Тахрір протягом останніх трьох днів впритул до часу проведення ними, за його словами, «провокаційної діяльності». Він сказав, що хізб перебільшує у своїх словах щодо кількості затриманих осіб.

Ми, Хізб-ут-Тахрір у Палестині, стосовно подібних вигадок та брехні хочемо позначити наступне:

1. Палестинська автономія, про яку так відгукується ад-Дамірі, набуває своєї легитимності від єврейської окупації за допомогою зрадницьких угод, де відбуваються поступки та відмова організацією та владою в цілому від більшості палестинських територій на користь євреїв.
Влада головує над людьми з єврейською зброєю у руках, користуючись фінансуванням колонізаторських держав, які і утворили цю окупаційну країну, продовжуючи сприяти їй зброєю, грошима  та несправедливими міжнародними резолюціями.

Влада не має жодного законного статусу перед Всевишнім Аллахом, перед палестинським населенням, у першу чергу,щоб з нею почав рахуватись Хізб-ут-Тахрір. Хізб не визнає окупацію, ані конвенції, ані владу, утворену внаслідок цих угод.  

2. Хізб-ут-Тахрір почав проводити свою діяльність з початку 50-тих років минулого сторіччя у Ієрусалимі, глибоко та ціпко пустивши своє коріння у землю, він прочно підвівся на ноги, гілки цього дерева підвелися над п´ятьма континентами Земної кулі, листя його тріпоче на вітерці, а плоди вже дозріли, час збирати врожай.

Стало неможливим зупинити його, стати йому на заваді.  Великі держави та країни у регіоні відчули свою безпорадність, щоб позбутися його, вони не в змозі зупинити діяльнсть хізбу,  а хто така є влада Палестинської автономії, щоб взяти і просто заборонити Хізб-ут-Тахрір?!

3. Якщо б ад-Дамірі мав би хоч краплину скромності, тоді він не наважився би нападати та казати про заборону міжнародної організації, яка з´явилась на благородній палестинській землі до виникнення Організації визволення Палестини (ОВП) та до цієї жалюгідної влади, від повноважень якої залишилась лише координація питань безпеки, щоб підтримувати ситуацію з безпекою окупантів, та переслідування щирих жителів Палестини, арештовуючи їх та кидаючи їх до в´язниці.     

4. Стосовно ж слів ад-Дамірі щодо кількості ув´язнених, і тих, кого звільнили від арешту, то його слова спростовують суди цієї влади, які учора та сьогодні, з півночі до півдня, проводили судові засідання над десятками хлопців з Хізб-ут-Тахрір.   

5. Ми у Хізб-ут-Тахрір у повній мірі усвідомлюємо, що влада поставила себе в один ряд з великими державами, які борються з Ісламом, у спробі протидіяти утворенню Халіфату.
Але протидіяти цьому – неможливо, бо обіцянка  Аллаха-це істина, і скоро здійсниться, не дивлячись на те, що невірним та їх союзникам це не до впадоби.


إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ
«Воістину, Ми допоможемо Нашим посланцям та віруючим у мирському житті, та того дня, коли предстануть свідки» (40:51)

Інформаційний офіс
Хизб-ут-Тахрір
Палестина
№ S/b N 011/74
Понеділок, 28 мухаррама 1432 г.х.
03/01/2011
Тел: о598819100
Сайт інформбюро ХТ в Палестині: www.pal-tahrir.info
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню