Візит делегації Хізб ут-Тахрір до вождів племені ан-Наманг (Ама)

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір – вілаят Судан – здійснила візит до вождів із племені ан-Наманг (Ама) у місті Діллінг у Південному Кордофані. Головою делегації був проф. Хаді Хамід – член Хізб ут-Тахрір – у супроводі проф. Амін Къаббаль и Абу ль-Къасім Кліро, які також є членами Хізбу, а також проф. Алі Мухаммад Фараджулла із помічників Хізб ут-Тахрір. Делегація зустрілась з шістьма вождями цього племені:

Вождь Америка Кардович – вождь району Клара

Вождь Мухаммад Ісмаїл Акъров - вождь району Тенда

Вождь Іса Атро - вождь району Крімте

Вождь Хасан Муса - вождь району Ніталь

Вождь Мухаммад Хабіля - вождь району Камень Султана

Вождь Алі Муса - вождь району Сіляра

Також на зустрічі був присутнім син вождя Америка Кардович, який є одним із лідерів племені. Після привітання слово взяв голова делегації, розповідаючи про Хізб ут-Тахрір та його прагненні відновити Ісламський спосіб життя шляхом встановлення Халіфату за методом пророцтва. Потім він звернувся до обговорення щодо погіршення безпеки у регіоні, перелічуючи причини цього спаду, а саме того, що головною причиною є незастосування правителями Ісламу, і застосування ними несправедливої системи демократичного капіталізму, що призвело до протиріччя до методу Ісламу у справі змінення, такого як озброєний шлях. Він розтлумачив, що єдиним лікуванням для будь-якої ситуації є наполеглива робота по встановленню Ісламської держави, держави праведного Халіфату, яка вирішить проблеми справедливих законів Аллаха.
 
Делегація також вказала на роль вождів, керівників та лідерів у справі змінення цієї ситуації, справі заради Ісламу та допомоги несення його заклику.
 
Вожді відповіли, що повністю згодні з тим, що пролунало, і одностайно заявили: «Ми в Ісламі не граємо і не підлещуємось». Вони продемонстрували позицію племені, яка вже увійшла до історії як добра звістка перед обличчям  колонізатора у горах Нуба, а також виразили незадоволеність урядом, який прагне послабити роль сімейного, і  практикує тиск з боку невірних держав.
 
Ібрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан
Інформаціний офіс
Хізб ут-Тахрір
Судан
№ H.T.S. 11/2013
Неділя, 14 Рабіъ ас-Сані 1434 р.х.
24/02/2013

Головне меню