Органи безпеки у Тулькарме реагують на мирний мітинг проти політичних репресій та арештів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Органи безпеки у Тулькарме реагують на мирний мітинг проти політичних репресій та арештів з іще більшими репресіями та арештами

Влада органів безпеки - яка принижується, проявляючи покірність перед окупаційними військами – на кільці Гамаля Абделя Насера у центрі міста Тулькарм, на півночі Палестини, серед білого дня напала на мирних протестуючих мусульман. Які протестували проти репресій та політичних арештів з боку влади органів безпеки. Це після того, як тільки за минулий місяць органи безпеки у Тулькарм заарештували та викликали більше 15-ти хлопців Хізб ут-Тахрір без якоїсь причини, окрім тієї, що вони кажуть «Наш Господь – Аллах». Деяких із них викрали, деякі наразились на тортури та жорстке поводження.

Сили безпеки заарештували десять хлопців Хізб ут-Тахрір, серед них інженер Бахір Саліх, член інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір у Палестині. Після мітингу, після того як він закінчив свою блискучу промову, у якій він засуджував репресії та політичні арешти, що практикуються владою, яка заарештувала  декілька хлопців Хізба з вулиць, далеко від мітингу.   
    
Нахабні, неоправдані дії спецслужб безпеки проти мирного протесту, політичними арештами та репресіями, виражає хвору психіку та ворожість до Ісламу та мусульманам, результат покори та підкорення, проявленого цими органами перед окупаційними силами, які неодноразово проникали у місто Тулькарм. В основі, ці органи повинні соромитися за себе, а не проявляти свою ненависть до людей, особливо, до хлопців Хізб ут-Тахрір, через свою слабкість та приниженість перед євреями.

Ми кажемо владі та службам безпеки у цілому те, що сказав Бахір Салех на мітингу. Ми попереджаємо владу та її служби безпеки від наслідків продовження нехтування людьми, і ми кажемо цій владі: краще вам одуматися на взяти урок з того, що відбулося з тими, хто був сильніше за них у країнах арабської весни, до того поки не настав день, коли докори сумління не допоможуть. І нехай не забуває, що вона стоїть проти Хізбу, корені якого глибокі у доктрині, а гілки високо у небі, бо він подібний до гарного дерева. Так куди ж цій уявній владі, яка зникає у найменшій кишені або перед військовим контрольно-пропускним пунктом євреїв, як така влада може чинити опір тим, Покровитель яких Аллах, який же чудовий цей Покровитель! Який чудовий цей Помічник?!   

І якщо у цієї влади залишилась хоч крихта мозків, то вона додумається прибрати геть руки від щирих носіїв заклику, які працюють над піднесенням релігії Аллаха та розвитку мусульман, надасть спокій нам та нашому заклику. Бо вона своїм протистоянням нам заробить тільки ганьбу у цьому житті, і страждання у Наступному житті.


وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أُولَئِكَ يُعْرَضُونَ عَلَى رَبِّهِمْ وَيَقُولُ الأشْهَادُ هَؤُلاءِ الَّذِينَ كَذَبُوا عَلَى رَبِّهِمْ أَلا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ (١٨) الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُمْ بِالآخِرَةِ هُمْ كَافِرُونَ
 «Нехай буде прокляття Аллаха над беззаконниками, які збивають інших зі шляху Аллаха, прагнучи викривити його, і не вірують в Останнє життя» (11:18,19).

Бо чинити перешкоди та збивати зі шляху Аллаха – це і є шлях безбожників, тиранів та пригноблювачів, якщо ви тільки розумієте?!

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ S/B N 013/139
Понеділок, 13 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
25/03/2013

Головне меню