Фашистський рух Bodhu Bala Sena під мовчазне схвалення з боку уряду Шрі-Ланки об’являє про кампанію по скасуванню джильбабу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Расистська організація Bodhu Bala Sena (BBS), яка має репутацію етно-релігійного фашистського руху, що прагне до переваги сингальських буддистів у Шрі-Ланка, об’явила про те, що вона запустить кампанію по боротьбі з джильбабом – одягом мусульманської жінки, під час свого масштабного мітингу у Канді 17 березня 2013р. BBS декілька разів поносили джильбаб, висловлювали образливі коментарі та фізично нападали на мусульманок,одягнутих у нього, а також розпалювали ненависть по відношенню до Ісламу у цілому, що ставало причиною ворожості, упередженості та кривджень на адресу мусульман. У деяких містах мусульманки зупинялись прибічниками цього руху на вулицях і їм веліли зняти джильбаб. У Діквелле три дівчинки наразилися на напад. BBS також закликала сингальських буддистів бойкотувати бізнес мусульман, та ініціювала повномасштабну кампанію для усунення халял сертифікації продуктів у Шрі-Ланка. Організація користується підтримкою, прихильного до сингальської общини уряду Махінди Раджапаксе, який розв’язав руки  BBS для просунення своїх антиісламських кампаній нетерплячості та відкритого проголошення расистської риторики, не засудивши і не згорнувши їх антиісламську діяльність. Окрім цього, 9 березня міністр оборони Шрі-Ланки Готабхая Раджапаксе був шановним гостем на відкритті Академії буддистського лідерства, яка належить BBS, заявивши, що вирішив відвідати цей захід «після усвідомлення його доречної важливості», додавши, що «ніхто не повинен ставити під сумнів або боятися буддистського керівництва, яке задіяне у справі національного значення».

Через причину явної громадської підтримки BBS у «справі національної важливості», яка однозначно полягає у тавруванні мусульманської жінки та ізолюванні мусульманської спільноти у Шрі-Ланка, режим Раджапаксе явно демонструє, що його переконання та мети відповідають ядучим етнічним ідеалам даної фашистської організації. У наявності намір експлуатувати расизм для отримання громадської підтримки та прямувати політиці диктаторських держав подібно до Бірми, де націлювання на меншості стало прийнятною нормою. Мусульманки Шрі-Ланки є жертвами отруйної етнічної політики, яка походить із токсичної концепції націоналізму, що культивує розбрати, розділення та конфлікти у суспільствах, де меншості стають легкою мішенню. Ставлення до меншостей у Халіфаті кардинально відрізняється від поганого обходження під егідою заснованого на етнічній політиці уряду Шрі-Ланки та решти інших національно орієнтованих держав. Тому Халіфат зобов’язує забезпечити однаковими правами по захисту віри, гідності, власності та життя  кожного громадянина не залежно від його раси, етносу, національності та релігії.   

Жінки Хізб ут-Тахрір заявляють BBS та режиму Раджапаксе: Не думайте, що нападки на мусульманських жінок Шрі-Ланки  та їх ісламські вірування пройдуть непоміченими для світу. Ми піднімемо повсюдну усвідомленість у колі світових ЗМІ та в усьому світі у цілому стосовно несправедливості, на яку наражаються мусульманські жінки, таким чином, що будь-яка порядна людина прирахує вас до числа світових тиранів. Мусульмани у Шрі-Ланка можливо є меншістю, але вони є частиною півторамільярдної  сильної Умми, яка не стане мовчати перед вашим релігійним фашизмом. Одумайтеся. Повернення системи Халіфату, який об’єднає увесь ісламський світ, неминуче з волі Аллаха. Халіфат вчинить суворо стосовно тих,чиї руки забруднені переслідуванням мусульман.

Дорогі наші любі сестри Шрі-Ланки!

Ми закликаємо вас не боятися цієї расистської тактики, яка використовується, щоб примусити вас поступитися своєю релігією та підкоренням Аллаху ﷻ. Ми закликаємо вас міцно стояти на своїй вірі та ісламському одязі, тому що ви маєте підтримку з боку Господа світів та цієї Умми. Тримайтеся, повернення Халіфату, який стрімко наближається, надасть вам притулок. Дайте відповідь тим, хто чинив нападки на ваш ісламський одяг так, як відповів Ібрахім (а.с.) тим, які загрожували йому своїми ідолами:  

وَكَيْفَ أَخَافُ مَا أَشْرَكْتُمْ وَلَا تَخَافُونَ أَنَّكُمْ أَشْرَكْتُم بِاللَّهِ مَا لَمْ يُنَزِّلْ بِهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا ۚ فَأَيُّ الْفَرِيقَيْنِ أَحَقُّ بِالْأَمْنِ ۖ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُو
 «Як я можу боятися тих, кого ви долучаєте у співтовариші, якщо ви не боїтесь долучати у співтовариші до Аллаха тих, про кого Він не ниспосилав вам жодного доказу? Яка ж із двох груп має більше підстав відчувати себе у безпеці, якщо ви тільки знаєте?» (6:81)

Доктор Назрін Наваз, член Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір.
Понеділок, 13 Джумад''іль Аууаль 1434
25 Березня 2013

Головне меню