Чи не настав час для гідних з цієї Умми підтримати народ Сирії?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Чи не настав час для визволителів революції Шаму зупинити цього м’ясника  і покінчити з його змовниками, схопити за руки того, хто вбиває нас найпотужнішими видами зброї на чолі з хімічною зброєю, що постачається з країн Заходу і Сходу — ворогів Умми?!

Крики матерів, що втратили своїх дітей й задушених дітей, яких жоден не зможе перекричати, окрім вільних революціонерів-сміливців, які встали серед тіл дітей, жінок і чоловіків — жертв цивілізації, демократії і західного прогресу. Вони закінчили своє життя з піднятою головою, затверджуючи єдність Аллаха; їх душі, виходячи, проклинали Башара і кожного правителя в Ісламському світі таким прокляттям, яке загонить тих у Пекло — а це найгірший притулок. Їх стан висловив один зі сміливців Гути Шаму, який вигукнув “Аллаху Акбар над усіма вами, о тирани мусульман! Усі ці мертві – Умма Пророка Мухаммада ﷺ – это шахіди Ісламу! Аллаху Акбар над вашою мовчанкою… де армії мусульман? Де ж Умма і її допомога революції Шаму? Коли ж ви встанете проти трону ваших тиранів і приведете у рух армії мусульман?!

О, ісламська Умма, о люди звитяги і захисту, о ревнивці за свою релігію і гідність!

Боягуза впізнають по його низьким і підступним справам, таким же, як і він — саме таке положення цього злочинного режиму і його голови, для якої не існує іншого лікування, окрім відсічення, й розчленування залишків його тіла, у підтвердження словам Аллаха:

إِنَّمَا جَزَاءُ الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الأرْضِ فَسَادًا أَنْ يُقَتَّلُوا أَوْ يُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلافٍ أَوْ يُنْفَوْا مِنَ الأرْضِ ذَلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ

«Воістину, ті, хто бореться проти Аллаха і Його Посланця і прагнуть вчинити на землі нечестя, у відплату повинні бути вбиті або розіпнуті, або у них повинні бути відсічені навхрест руки і ноги, або вони повинні бути вигнані з країни. Це буде для них ганьбою у цьому світі, а в Останньому житті для них приготовані великі муки» (5:33).

Цей пихатий боягуз Башар — син свого батька, прокляття на ньому і його батькові, притягнув змовницьку міжнародну комісію для виявлення застосування хімічної зброї, немовби ця комісія прийшла не для того, щоб заборонити використання хімзброї, а навпаки, проконтролювати, щоб її використання було найбільш ефективним! Цей удар у передмісті Дамаску характеризувався зосередженим і сильним нанесенням ушкоджень, подібні яким не відбувалися досі, яка, безумовно була здійснена руками спеціаліста. Невже до такого ступеню дійшла міжнародна розпуста на чолі з Америкою, головою невір'я, лицемірства і систематичних вбивств?! Під цією всесвітньо забороненою зброєю загинули сотні шахідів, більшість із яких діти. Вони тряслися як зарізана курка від сильного болю та агонії. О, Аллах! О, Аллах! До яких пір Ісламська Умма буде продовжувати дивитися? Допоки не буде перерізано увесь народ Шаму? Допоки не дійде небезпека західної хімічної зброї до мусульман Халіджа, Єгипту і Африки? І тоді зрозуміють «довірливі» з Умми, що вовк вже з'їв усіх нас поодинці… о, якщо б ми послухали, підкорилися і встали проти тиранів усі разом!

О, армії Ісламу, які сидять у казармах!

Якщо ви не станете рухатися і допомагати народу Шаму, то чекайте на себе прокляття. Воістину, це гнів Аллаха спіткав вас, о володарі сили й опору, о Сини Ісламської Умми! Якщо в вас іще залишилося почуття відповідальності в тому, що день звіту близько, якщо ви не прийдете у рух для допомоги нам у встановленні Халіфату — джерела нашої величі і захисника нашої безпеки, то вас спіткає приниженість у цьому житті і покарання в наступному. Прийдіть у рух, щоб цим самим врятуватись від покарання вашого Господа, тоді досягнете величі... Якщо ж ви не зробите цього, то вас спіткає гнів Аллаха, Його янголів, Його Пророків і усіх людей.

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ
«Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
Четвер, 14 ШАвваль 1434 р.х.
21/08/2013
№ I-SY-141-16-026

 

Головне меню