Прес-брифінг про кампанію “Визвольте Навіда Батта”. Виступіть у захист Навіда Батта, лева нашого покоління

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Голова Центрального комітету по зв'язкам Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан Саад Джангранві провів брифінг для шановних журналістів в історичному місті Лахор, столиці найбільш населеної провінції Пакистану Пенджаб, у якій мешкає 10 мільйонів. Його послання полягало в наступному:

О, шановні журналісти!

Хізб ут-Тахрір зібрав вас сьогодні разом для того, щоб попрохати заступитися за людину, з якою ви добре знайомі. 11 травня 2012р. нашого любого і шанованого брата, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані, Навіда Батта було викрадено спецслужбами на очах власних дітей, коли повертався з ними зі школи. Навіда було викрадено не інакше як за те, що він виступав проти тиранів сучасності і їх віроломної підтримки американського панування.

На протязі більш ніж 10 років наш брат, знаходячись серед нас, закликав покласти кінець тиранії за допомогою повернення Халіфату у землі Пакистану, чисті і благі. На протязі цих 10 років він зіштовхнувся з багатьма труднощами, включаючи наклеп, переслідування з боку спільників режиму вдень і вночі, а також різноманітні погрози і врешті решт викрадення. Так, без сумнівів, один день життя у якості хороброго лева краще, ніж сто років у подобі зіщуленої  гієни. Навід став прецедентом для усіх мусульман у Пакистані, для нашого покоління в епоху тиранії. Окрім цього, у нього є право, щоб ми забезпечили його визволення з темниць гнобителів.

О, шановні журналісти!

Ми звертаємося до вас, як до Умми Пророка і Посланця Аллаха, пана Мустафи ﷺ. Усі ми відповідальні за проголошення істини перед обличчям тиранів, подібно до того, як робили це пророки (а.с.) минулих поколінь.  Навід був першим з нас у слідуванні прикладу пророків (а.с.), виконуючи свій обов'язок і тому він заслуговує нашої допомоги.
Згадайте про те, що Аллах ﷻ зробив пророків (а.с.) прикладами у проголошенні істини без будь - якого страху. Вони (а.с.) заявили про істину і тирани стали виказувати до них ворожість, але це не послабило їх зусилля, адже вони знали, що це не інакше як шлях Аллаха ﷻ. Тому вони твердо протистояли тиранам, намагаючись зломити їх тиранію силою своєї віри, адже Аллах був достатнім для них. Аллах ﷻ говорить:

«Так для кожного пророка Ми створили ворогів з числа грішників, але достатньо того, що твій Господь наставляє на прямий шлях і допомагає». (25:31).

Згадайте, як вони (а.с.) проголошували Істину навіть тоді, коли тирани намагалися загасити світло Ісламу, розповсюджуючи про них і їх послідовників брехню. Так як же ми можемо мовчати у той час, як тирани сучасності обливають брудом нашу велику релігію і тих, хто знаходиться в авангарді заклику до неї? А що іще гірше, як ми можемо надавати нашу мову і наші письмові палиці для розповсюдження їх брехні? Як це може мати місце, у той час як Господь ﷻ в викрив підступну тактику тиранів?

«Таким же чином, який би посланець не приходив до їх попередників, вони обов'язково говорили: «Він - чаклун або одержимий!»» (51:52).

Так, істинно те, що біла вівця стала жалкувати, коли прийшов вовк щоб з'їсти її. Адже вона не вимовила жодного слова, коли до цього вовк прийшов, щоб з'їсти чорну вівцю. Але хіба цей приклад можна застосувати лиш до тих, хто принижує Іслам і розповсюджує брудні західні цінності невір'я? Як на рахунок тих, хто працює над виконанням слів Аллаха? Хіба ними не варто захоплюватись або їх повинні притискати і викрадати? Якщо ви змушуємо себе мовчати через страх, хіба нам не варто хоча б захищати права тих, хто не боїться і говорить? Настав час, щоб ми говорили при кожній можливості про суворість злочину викрадення Навіда з боку тиранів і вимагали його визволення. Воістину Посланець Аллаха ﷺ сказав в хадісі кудсі:
«Хто завдасть шкоду моєму вали, я проголошу, йому війну» (Бухарі).

Тому, шановні журналісти, давайте станемо глашатаями Навіда Батта, який у даний момент утримується у темниці і його змушують мовчати, з усвідомленням того, що ми можемо достукатися до слуху мільйонів і тим самим стати впливовими прибічниками його визволення.

Довідка для ЗМІ:

Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистану видав 3 книги у межах кампанії по визволенню Навіда.
«Демократія – корінь усіх проблем, Халіфат – рішення» - книга, написана Навідом до його викрадення. У ній розкривається суперечність демократії Ісламу і його Халіфату.

Її може бути завантажено за наступним посиланням: http://pk.tl/1cGN
 «Слово Істини» - книга, що розповідає про викрадення Навіда, а також про його боротьбу з американським пануванням з часів Мушаррафа.
Її може бути завантажено за наступним посиланням:

http://pk.tl/1cGQ (на англійській мові), http://pk.tl/1cGR (на мові урду)
«Визвольте Навіда Батта» - книга, що розповідає про міжнародну кампанію по визволенню Навіда .
Її може бути завантажено за наступним посиланням :

http://pk.tl/1cGO (на англійській мові), http://pk.tl/1cGP (на мові урду)

Для перегляду фотографій перейдіть за посиланням: http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/english.php/gallery_en/entry_28484

 

 Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан

 13 Шавваль 1434 р.х.
20/08/2013
N0: PR13089

Головне меню