Терористичний режим у Сирії винищує народ Шаму хімзброєю, не зумівши зломити його волю звичайним смертельним озброєнням

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Очі наповнюються сльозами і серце страждає від болі при виді масових вбивств, вчинених баасістським  злочинним режимом, що “чинить опір ” нашому народу в Шамі. Він використовує смертельну хімічну зброю у відчайдушному прагненні підкорити народ. Це тому, що він не зміг усім звичайним смертельним озброєнням зломити його рішучість і віру. Цим вчинком режим додав до своїх постійних злочинів новий злочин проти нашого народу в Шамі, у той час як на протязі 40 років він захищав кордони єврейського утворення.

Цей режим, що “чинить опір ”, у черговий раз підтвердив, що він не існує, окрім як для знищення народу Шаму і збереження кордонів євреїв — і це те, чим він був зайнятий на протязі минулих 40 років. Цей режим скоїв десятки масових вбивств в епоху батька, дядька і сина, й забороняв відкривати вогонь по єврейському утворенню з війни 1973р. Він утримував групи опору, щоб перешкодити їм в опорі єврейському утворенню.

Великі демократичні країни на чолі з Америкою і репресивні режими, що пригноблюють серця мусульман не менш злочинні, ніж тиран Башар і його спільники. Усі вони надають йому послідовні терміни для вбивства людей і створили номінальну опозицію “отельних повстанців ” - усе це заради надання правління наступному тирану з також режиму, лояльного до Америки і Заходу. І ця різанина слугує їх цілям за допомогою примушення людей прийняти втручання США і прийняти її світських маріонеток, щоб вирвати щирих революціонерів, що стараються над повним викоріненням усього режиму й для встановлення замість нього Ісламської системи — Праведного Халіфату за методом Пророкування.

Ми в Хізб ут-Тахрір бачимо усі страждання народу Шаму, Єгипту, Палестини і усіх мусульманських країн і ми просимо Аллаха скоріше дати мусульманам після цих труднощів легкість, й після цих страждань радість. Ми просимо Всемогутнього прийняти шахідів мусульман у Своїй милості і дати їх родинам стійкість, терпіння і добрий розрахунок. І ми, з волі Аллаха, наповнені рішучістю поверх рішучості і наполегливістю поверх наполегливості, щоб рухатися вперед з рішучістю не пом'якшуючись і з твердою вірою, щоб встановити Халіфат у Шамі або в іншій мусульманській країні, щоб помститися за народ Шаму і визволити Аль-Акса, відповісти на заклик мусульман і врятувати людство від бід капіталістичної демократії і дикого секуляризму. Ми просимо Аллаха, щоб це було якнайскоріше.

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَنْ يَكُونَ قَرِيبًا

«Вони скажуть: «Коли ж це станеться?» Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ S/B N 013/158
Субота, 17 Шавваль 1434 р.х.
24/08/2013

Головне меню