Допоможіть... Хімічна зброя знищує жінок та дітей Шаму!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Благословенний Шам прокинувся новиною про бомбардування Гута, табору мусульман у справі жахливого геноциду. Поширились фотографії, які примусили плакати камені та здригнутися усьому живому, адже смерть прийняла у свої обійми наших дітей, коли вони спали, а деякі увійшли до стану істеричної  задухи від хімзброї. За словами лікарів Хьюман Райтс Вотч, більшістю жертв були жінки та діти. Ця жорстокість та садизм не є новою для м’ясника, який успадкував метод безжальної різанини від померлого батька. Дараа, Крем Зейтуна, Хула, Дарья, Новий Артуз та Новий Фадль вже були свідками злочинів, масові вбивства завжди були засобом, застосованим режимом БААС для панування над народом Шаму. І чим більше цей режим слабшав, тим більше ставала його пиха та гніт, щоб нав’язати свою гегемонію на кріслі, постійності у якого він ніколи не довіряв.

Цей жахливий злочин відбувся через декілька днів після масових вбивств, скоєних Сісі у розгромі протесту «Відродження» на площі Рабб аль-Адаві, щоб кожний – Сісі та Башар – вів свою хвилю, очолювану Заходом: ззовні – війна з тероризмом, а насправді – війна з Ісламом та мусульманами і практика державного  тероризму у найгіршому виді. Сісі скоїв свій злочин 14 серпня, а м’ясник Башар виразив підтримку такому підходу наступного дня, коментуючи події у Сирії, що «Нема іншого рішення з тероризмом, окрім як вдарити по ньому залізним кулаком». Він би не насмілився зачіпати наш народ у передмісті Дамаску, якщо б не бачив слабкість та втрату прав мусульман. Нехай погубить їх Аллах, заповідають один одному гріхи, ворожнечу та замахування на слабких жінок та дітей.  

Що ж стосується відповідної реакції на зло -  правителів, то їх мовчанка подібна до мовчанки мешканців могил. Вони  від 35 країн відправили послання Генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну, вимагаючи негайного розслідування у застосування хімічної зброї у Сирії, нібито попередні дослідження та комісії захистили дитину або жінку, або старого на землях Шаму від жорстокості цього пихатого тирана.

Проте те, що називається міжнародною спільнотою, то над нею переважають голоси скептиків у хімічній атаці, вони попрохали злочинного тирана дозволити перебуваючим у Сирії дослідникам відвідати місце пригоди і провести необхідні вивчення, щоб добратися до істини. І усе це тільки для пом’якшення гостроти пригоди і щоб не розкрилась їх справа з гуманітарною катастрофою, увесь світ послідував у цьому своїми голосами та зображеннями. Ця міжнародна спільнота, яка висунула вимогу про розслідування у справі, ясній як сонце на чистому небі – саме ця спільнота захопила Ірак по підозрі у смертоносній зброї, і вбила жінок та дітей Іраку ворожо та неправомірно, незважаючи на заперечення наявності зброї їх комітетами, вони не вагаючись вдерлися до Афганістану, Сомалі, Малі та інші країни без будь-яких досліджень.    
   
Відповідна ж реакція Америки на злочини м’ясника Башара була волаючою, розкриваючою позицію Америки по відношенню до Сирії та її народу, як прокоментував хімічну різанину командир армії США генерал Мартін Демпсі: «будь-яке військове втручання до Сирії буде не в інтересах Сполучених Штатів, тому що бійці Сирійської опозиції не підтримують інтереси США». Хіба цього не досить як доказу істинної позиції та брехливої «червоної межі»?

Що ж стосується вас, о, армії мусульман, то ви кинули напризволяще народ Шаму і затягнулось їх випробування, але вони чекають вашої допомоги. Хіба не стиснуться ваші серця перед криками вдів або при виді грудних немовлят мертвими  в обіймах їх отців, хіба вас не кидає у дрож при виді сотень душ, який спіткала неминуча загибель, коли вони знаходились у безпеці у своїх домах, хіба ці сцени не ворушать у вас свідомість власного достоїнства чоловіка? Хіба ви не скажете, як сказав шахід, з волі Аллаха, Умар аль-Мухтар: «Навіть якщо пістолет зруйнує мій меч, то брехня ніколи не зруйнує моєї правди». Знайте ж, нехай Аллах направить вас на прямий шлях, що нема підкорення творінню в ослуханні Творця, так не підкоряйтесь же наказам того, чия ногота стала очевидною для вас і відкрилась його помилка. А Аллах владний над Своїми справами, проте багато хто із людей не знає.  


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір,
відділ жінок
Неділя, 18 Шавваль 1434 р.х.
25/08/2013
№ 82/1434h

Головне меню