Звірства Китаю перекинулись на уйгурських жінок. Тільки Халіфат зможе покласти цьому край

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Радіо «Вільна Азія» 13 січня пролило світло на нові подробиці звірства, яке мало місце стосовно уйгурської жінки у грудні минулого року, коли китайська влада піддала жінку із населеного у своїй більшості мусульманами Сіньцзян-Уйгурського автономного округу примусовому  аборту на шостому місяці вагітності.

За словами інформаційного агентства, коли цю жінку примусили насильно пройти дану процедуру, їй стало зле і у неї стався приступ. Тортури тривали 28 годин, після того як представники місцевої влади увезли її із власного будинку у той час, як вона була у несвідомому стані. Їй було зроблено укол, що провокує викидень, після цього вона протягом цілого дня була прикута до ліжка та страждала від нестерпного болю. Це тривало доти, доки персонал не констатував смерть її дитини. Це одна із чотирьох уйгурських жінок із Сіньцзян-Уйгурського автономного округу, які за останній місяць були піддані китайським режимом примусовому абортуванню вагітності на великому строку. Одна із жінок була на 9 місяці вагітності, коли їй було зроблено укол, що провокує викидень. Коли їй дали її народженого хлопчика, він був іще живий, проте згодом він помер через зроблений укол.

Звірства антиісламського китайського уряду стосовно мусульман  Сіньцзян-Уйгурського автономного округу тривають з колишньою інтенсивністю. У минулому місяці нам також стали відомі свідоцтва тиранічної кампанії китайської  влади стосовно ісламського одягу , у яке вбираються мусульманські уйгурські жінки. Хижацький китайський режим проявляє відчай у приборканні відродження Ісламу у Східному Туркестані, вдаючись до найжахливіших методів у боротьбі проти уйгурських жінок. Усі ці методи виявляють істинне варварське обличчя держави, незважаючи на її спроби представити себе світові у сучасному та цивілізованому вигляді за рахунок своїх економічних досягнень. Через страх режиму перед збільшенням ісламського впливу на китайське суспільство, мусульмани-уйгури вимушені стикатися не тільки з тиранічними нападками, які погрожують їх ісламські ідентичності, але також і з репресивною політикою, скерованою на зниження дітородних органів за допомогою масових аморальних абортів, які ставлять на меті запобігти появі майбутніх ісламських моджахедів та муджтахідів, які зможуть відновити велич Ісламу у Східному Туркестані та інших частинах ісламського світу. Тим часом, західні уряди, заклади та організації, які без упину проповідують права людини у світі, проявляють явну, але очікувану мовчанку перед обличчям цієї грубої несправедливості. Це не тільки доводить той факт, що у межах їх системи цінностей захист економічних інтересів буде завжди превалювати над захистом людської гідності, але також доводить те, що нинішній капіталістичній, світський, демократичний устрій нездатний викорінити тиранію стосовно людини, включаючи те, що сьогодні практикується стосовно мусульман  Сіньцзян-Уйгурського автономного округу. Окрім цього, мусульманські уйгурські жінки стали безпорадною здобиччю, які кинули мусульманські правителі-маріонетки, чиїми відмінними якостями стали боягузтво, черствість та зрадництво.

Ми, будучи однією цілою Уммою, не можемо кинути або ігнорувати страждання мусульман  Сіньцзян-Уйгурського автономного округу. Тому ми, жіночий відділ Хізб ут-Тахрір, кажемо нашим дорогим сестрам-уйгуркам про те, що ми будемо в авангарді тих, хто закликає до вашого захисту та працює над збільшенням у світі обізнаності про ваш плачевний стан. Ми також будемо наполегливо працювати, докладаючи усіх своїх зусиль для встановлення Халіфату, єдиної системи, яка зможе захистити уйгурських мусульманок та забезпечити їх гідним життям, тому що Халіфат буде подібний до щита Умми, який об’єднає усі мусульманські землі та армії під правлінням Ісламу. Він буде використовувати своє потужне міжнародне положення для вселення страху у серця тих режимів, які насміляться завдати шкоди навіть одній мусульманські жінці, мобілізуючи своїх солдатів без будь-якої відстрочки для звільнення мусульман від тиранії. Пророк ﷺ сказав:

«Воістину, Імам (Халіф) це щит, з яким ведуть боротьбу і за допомогою. якого захищаються».   


Жіночий відділ
Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
No : 1435 AH / 011
18 Рабі уль-Авваль   1435 р.х.
19-01-2014

Головне меню