Триваюча різанина мусульманських жінок та дітей Рохінья підтверджує крайню необхідність у Халіфаті для їх захисту

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

16 січня Аль-Джазіра, Ассошиейтед Пресс, а також інші ЗМІ повідомили на підґрунті слів свідків та правозахисної організації Проект Аракан про задокументовану наругу на мусульманською меншістю Рохінья у Мьянмі. Згідно цим даним більше десятка жінок та дітей Рохінья були вбиті у селі Ду Чар Яр Тан у західному штаті Рохінья о вівторка 14 січня. Мусульманські жінки та діти були до смерті порубані  натовпом буддистів, а численні інші жителі Рохінья були залякані до смерті.

Даний випадок є лише айсбергом невимовної жорстокості та винищення жінок та дітей Рохінья, які були передані на розтерзання араканським буддистам та силам безпеки Мьянми, у межах кампанії по масовій зачистці регіону від мусульман. У межах цього відбулася сумно звісна бійня Ян Тен, в якій більше 70 представників Рохінья (28 з яких складали діти) були холоднокровно вбиті. Ті ж жінки та діти, які втекли у сусідні країни, стикаються з новою хвилею тиранії та терору. Їм або відмовляють у в’їзді  або позбавляють елементарних життєвих прав. Їх розміщують у переповнені, що становлять небезпеку, табори біженців, також вони стають об’єктом фізичного або сексуального насильства, експлуатації та торгівлі людьми. У грудні у новинах повідомлялось про таємні табори по торгівлі людьми у Тайланді, в яких намагаються отримати притулок втікачі від жорстоких випробувань за допомогою човнів представники Рохінья. У цих таборах при сприянні офіцерів імміграційної поліції їх б’ють, ґвалтують та віддають до рук торговців людьми.  

У своєму прагненні гарантувати укладання нафтогазових та інших прибуткових контрактів західні уряди без будь-якого ускладнення вирішили ігнорувати факт даного геноциду. Очевидно, що винищення меншостей не є приводом для цих демократичних країн, щоб обірвати свої торгові зв’язки з Мьянмою. Це у черговий раз проявляє факт того, що у затінку демократичних капіталістичних держав не тільки не можуть бути захищені права меншостей, але також можуть скасовуватись права людини та моральні принципи. І усе це здійснюється в обмін на економічний прибуток без краплі докорів сумління.  

Режими у мусульманських країнах, зокрема, ті, які є сусідами з Мьянмою, як Бангладеш, Малайзія та Індонезія під гаслом захисту національних інтересів аналогічним чином залишили без допомоги жінок та дітей Рохінья, відмовившись від свого обов’язку перед ними. І це у той час саме дана концепція, засуджувана Ісламом, призвела до того, що країни кинули мусульман у стан масового знищення з боку тиранів, подібно до того, як це має місце у сирійській війні.  Ці правителі мусульман та їх націоналістична капіталістична система є ланцюгом на шиї Умми. Їх треба негайно усунути та замінити Халіфатом, у затишку якого правитель зобов’язується ісламською системою захищати життя, майно та честь мусульман, не залежно від їх національності. Це система, у затишку якої халіф Аль-Валід ібн Абд-уль-Малік відправив ісламську армію на чолі командуючого Мухаммада ібн Касіма для порятунку мусульманських жінок та їх дітей, які були схоплені індуським раджею Дахіром у південному індійському портовому місті. Ця подія призвела до звільнення усього регіону Сінд від деспотичного індуського правління. Сьогодні ми знов потребуємо подібної держави Халіфат для того, щоб захистити бідолашних мусульман Рохінья. Халіфат мобілізує мусульманські армії без будь-якої затримки у відповідь на наказ Аллаха ﷻ:

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَٰذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا

«Чому б вам не битися на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок та дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас із цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя та признач нам від Себе помічника?» (4:75).


Жіночий відділ Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
No : 1435 AH / 012
20 Рабі уль-Авваль 1435 р.х.
21-01-2014

Головне меню