Вбивця дітей та жінок Башар не зможе обманути вільних жінок Шаму!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

13.03.2014 засоби масової інформації повідомили, що тиран Башар здійснив неочікуваний візит у центр захисту «Dwair» у місцевості Адра околицях Дамаску. Фотографії показали тирана в оточенні великої кількості охоронців, коли він розмовляв з жінками та дітьми у центрі «Dwair», обіймаючи деяких із дітей, потискаючи руку літній жінці, на якій був хіджаб чорного кольору. А одна з фотографій показує Башара, який обмінюється репліками з чоловіком, поруч з яким стоять троє дітей та дві жінки, одна з яких тримає дитину!

Цей візит відбувається у той час, коли число сирійців, які були вимушені покинути свої домівки, перевищило 9 000 000 осіб — це більше 40% населення країни по оцінкам Верховного комісару ООН по справах біженців, який говорить, що як мінімум половина із них — діти. У справжній час більше 2,5 млн. сирійців зареєстровані у списках біженців у сусідніх країнах. Очікується, що це число скоро перевищить кількість афганських біженців як найбільш крупної групи біженців у світі. З іншого боку більше ніж 6,5 млн. людей покинули своїх дома та живуть сьогодні як біженці на території самої Сирії.

Асоціація “Порятуйте дітей” нещодавно попередила про доповідь, яка була оприлюднена на її офіційному сайті, про серйозне погіршення медичних та терапевтичних послуг у Сирії у результаті триваючих бойових дій у країні. У доповідь включені шокуючі дані про кількість дітей, які постраждали у результаті бойових дій у Сирії, уточнивши, що 7 тис. дітей вбиті, а кожна третя дитинина наразилася на побиття або отримала кульове поранення. Також існує п’ять мільйонів дітей, які потребують прийняття термінових заходів по їх захисту, тому що вони не тільки знищуються у результаті бомбардувань та обстрілів, але справа дійшла до смертей у результаті хвороб, які можна вилікувати або запобігти. Навіть випадкові травми, понесені дітьми, зазвичай стають небезпечними для життя у результаті розвалу інфраструктури, браку кваліфікованих медичних кадрів та через постійне відключення електроживлення. Різко вплинуло на хід відсутність вакцинацій, що призвело до поширення таких захворювань як менінгіт, кір та поліомієліт, а також поширення хвороб шкіри через велику кількість травм, пов’язаних з тіснявою, поганими умовами життя та відсутності води та санітарії.

І на тлі усього цього президент злочинного режиму з усією нахабністю та викликом до почуттів та труднощів цих біженців з усією дикістю сипле сіль на рану, подібно тому, хто вбиває людину, а потім іде на її поховання, і навіть виражає співчуття! Він приходить до них у деякі центри захисту, заявляючи про свою турботу по переселенців, разом з тим, що сам є причиною їх жалюгідного положення та основою їх трагедії... Це один із нових проявів суперечливих образів цього режиму, який відкидає усе, окрім продовження злочинної політики, ігноруючи усі людські цінності, продовжуючи слідувати політиці вбивств,руйнувань, переселень, а також смерті від голоду, холоду та хвороб. А потім запевняє їх, що він забезпечить необхідні потреби для бездомних, щоб вони могли повернутись у свої дома! Тим не менш, однією рукою він вбиває та руйнує, а іншою обіймає свої жертви... , як лис, який носить одяг проповідника, щоб упевнити інших, що він праведник!

О, наші жінки та діти, переселені у Сирії та за її межами!

Ми знаємо, що він не зможе обманути вас, як цей лис, і ви не станете звертати уваги на його сльози, а навпаки, станете дивитись на те, що зробили його руки... Він знає, що він неодмінно загине, і що час його правління недовгий, з волі Аллаха. Тому він прагне продовжити його усіма засобами... Так проявіть терплячість, незважаючи на усі його зустрічі, будьте стійкими, адже перемога приходить з терпінням! І вона близька, з волі Аллаха, доки ми міцно тримаєтесь та стараєтесь для встановлення Ісламської держави, Халіфату, який стане правити шаріатом Аллаха, поширюючи справедливість та милість після гніта Башара та його злочинного режиму... І продовжуйте зривати усі плани, які скеровані зірвати вашу вимогу, і відвести від нього... І не слухайте тих, хто намагається нав’язати нам західні світські рішення, огорнуті у брехливі гасла та порожні обіцянки. Як сказав Всевишній Аллах:


يَقُولُونَ بِأَفْواهِهِمْ مَا لَيْسَ فِي قُلُوبِهِمْ وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا يَكْتُمُونَ
“Вони вимовляють своїми вустами те, чого нема в їх серцях, але Аллаху краще знати про те, що вони приховують” (3:167).


Жіночий відділ
Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 16 Джумада аль-уля 1435 г.х.
17.03.2014
№ 024/1435h

Головне меню