Кампанія «Висвітлення геноциду мусульманських жінок та дітей у ЦАР

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Жінки Хізб ут-Тахрір проголошують кампанію «Висвітлення геноциду мусульманських жінок та дітей у Центральній Африканській Республіці (ЦАР)

Жіноче відділення центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір почало низку заходів для збільшення міжнародної поінформованості стосовно жахливого стану, з яким стикаються мусульманські жінки та діти у Центральній Африці (ЦАР). Це є частиною глобальної кампанії, влаштованою партією під назвою: «Хто надасть допомогу мусульманам Центральної Африки?». З 1 лютого 2014 року була розв’язана вкрай жорстка та систематична кампанія геноциду у регіоні по відношенню до беззахисних мусульман, у той час як ЗМІ та міжнародна спільнота приховують істинні масштаби жорсткого насильства, з яким стикнулись усі, хто ідентифікує себе мусульманами. Жінки та неповнолітні діти мусульман, які проживають на території Бангі, стали мішенню не описуваних діянь варварства. Представники ЮНІСЕФ у регіоні шоковані жорстокістю та безкарністю, з якими вбивають та калічать дітей». 14 лютого у доповіді ООН був констатований факт, що 133 дітей були вбиті та покалічені. 3 січня 2014 міжнародні інформаційні агентства повідомили про двох обезглавлених дітях із числа численних зафіксованих випадків подібних дій по відношенню до мусульман. Співробітники ЮНІСЕФ заявили, що діти стали «прямою мішенню звірських нападів та помсти через свою релігійну приналежність» (як повідомляє Мануель Фонтейн, Сулейман Діабат).

9 лютого директор по надзвичайним ситуаціям Пітер Букерт повідомив у міжнародній службі БІ-Бі-Сі про те, що цілі квартали були «повністю очищені від мусульманського населення. Їх дома систематично зносяться …, таким чином знищуються будь-які ознаки їх існування у країні». Amnesty International доповіла про різанину 10 лютого у селищі Бужер, на заході Бангі, де була знайдена 11-річна мусульманська дівчинка. Донателла Ровера, старший радник кризисного реагування при Amnesty International пояснила: «Дівчинка притулилась до землі в куті…, була налякана та ледве могла говорити …, вона нічого не їла та не пила протягом чотирьох днів, … вона була єдиною, хто вижив із мусульман у селищі». За оцінками, жінки та діти складають найбільший відсоток людей, які постраждали у цій кризі, кількість якого збільшилась у Центральноафриканській Республіці.

Історично відомо, що мусульманські правителі в усьому світі до певного ступеню відмовились від почуття морального зобов’язання захищати невинних мусульманських громадян, як це було у Боснії, Мьянмі, Сирії та інших країнах. Послідовно відсутність в них політичної воло викриває їх положення у якості рабів західних інтересів та відображає колосальний розрив між думками та почуттями мусульманського населення усього світу та правителями-тиранами.

Жінки Хізб ут-Тахрір не будуть мовчати про ці триваючі злочини проти наших сестер та їх родин. Протягом найближчих тижнів жінки центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір будуть брати участь в інтенсивній медіа-кампанії по викриттю злочинів стосовно мусульманських жінок та дітей у ЦАР і будуть притягувати до відповіді сьогоднішніх, не маючих сили мусульманських керівників за їх недбалість у швидкому та рішучому реагуванні, щоб на міжнародному рівні захистити мусульман від кровопролиття. Ми, мусульманки Хізб ут-Тахрір підсилимо наше рішуче звернення тим, що тільки з відновленням Халіфату, ісламської політичної системи, і тільки з ним мусульмани зможуть порятуватись від кровопролиття та систематичної наруги. Халіфат на чолі з незалежним справедливим Халіфом, вільним від кайданів західного поневолення, не дозволить армії бездіяти у той час, коли мусульманська Умма стікає кров’ю. Так було при правлінні Усмана (р.а.), який об’єднав та мобілізував величезні ресурси мусульман світу на захист раніше нестабільного Північно-африканського регіону, підданого нападу та експлуатації колоніальних амбіцій Візантійської та Персидської імперій. Тільки за допомогою відновлення Халіфату та його повернення буде забезпечено безпечний притулок для усіх пригноблених та переслідуваних мусульман в усьому світі.

((وَإِنِ ٱسۡتَنصَرُوكُمۡ فِى ٱلدِّينِ فَعَلَيۡڪُمُ ٱلنَّصۡرُ))

«…Якщо вони попросять вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти, якщо тільки ця допомога не скерована проти народу, з яким ви уклали договір …» [8:72]

Жіночий відділ
Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
24 Раби ас-сани 1435 г.х.
No : 1435 AH /020
24-02-2014 CE

Головне меню