Жінка з туніського керівництва спалила сторінки Благородного Корану, хай згубить її Аллах!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Інформаційні агентства від 10.09.2014 передають новину про те, що жінка з керівництва Тунісу, яка належить до партії «Поклик Тунісу» за ім’ям Хадіджа бін Аббад, пропалила сигаретою сторінки Благородного Корану у своєму будинку у столиці Франції – Парижі. Вона розповсюдила на своїй сторінці у Facebook фотографії, на яких видно як вона пропалює сторінки Благородного Корану, після того як розірвала його на частини.

У зв’язку з відсутністю Ісламської держави, яка захищала б найцінніше що є у мусульман, атаки на Іслам найрізноманітнішими способами не припиняються…Стали хазяйнувати капіталістичні принципи світських понять, серед яких є поняття про свободи, яке у них суперечне або залежить від бажань та інтересів. Так наприклад якщо якась свобода збігається з їх планами то вона приймається і проти неї не ведеться боротьбу, але якщо вона їм суперечить, то їй не буде проходу.

Наприклад, шаріатський одяг у деяких західних країнах не потрапляє під визначення «свободи особистості», але постійні атаки на Іслам не зустрічають ніякого покарання. У Франції студенткам забороняється відвідувати школи та ВУЗи в хіджабах, але в той самий час там не припиняється навіть на словесному рівні спалювання Благородних сторінок Корану або зневаги на адресу Пророка ﷺ при тому, що Франція вважає себе країною свободи особистості! Через відсутність Ісламу, роздробленості країни на багато держав, з’явилися правителі поставлені колонізаторами, на кшталт «Бургіби», за якого Туніс накрила хвиля підробок та фальсифікацій проти Умми, нехтування ісламським шаріатом, більше того гоніння Умми і боротьба з нею усіма засобами. При ньому світськість стала панувати в розумах деяких мусульман до такого степеню, що вони у своєму попранні і ненависті до Ісламу стали шукати вдоволення іудеїв та християн. Але прийшла революція, яка охопила деякі партії такі як «Поклик Тунісу», секуляристську партію, до якої належить ця зла жінка, партію, яка є найбільш видним суперником руху ісламського відродження. Ця партія досягла правління, проте вона є всього лише новим обличчям минулого режиму. Політичний лідер цієї партії надав документи для участі у президентських виборах, які пройдуть у Тунісі 23 листопада.
О жителі Тунісу, його чоловіки та вільні люди!

Подивіться на становище Тунісу після зникнення Ісламської держави! Після того, як Туніс був оплотом захисту Ісламу і мусульман, він став ареною для заходу і його понять. Після того як Туніс був маяком науки та вчених, він став джерелом секуляристів та виконавців злоякісних планів заходу проти Ісламу.  На що ви чекаєте? Ви чекаєте на те, щоб сталося більше ніж вже є? Усі стоять і мовчки дивляться і навіть більше того, серед них є зрадники та змовники! Що залишиться вам після спалення Корану, який є вашою конституцією?! Ця жінка своїм вчинком – а з нею і уся її партія – відхилила ісламський шаріат як метод і закон. Так якими будуть ваші дії, о нащадки Укба ібн Ійяда?! О мешканці Тунісу, великої ісламської країни, яка була відкрита у часи халіфа Османа бін Аффана, стала опорною базою для ісламських армій, джерелом знань після заснування міста Кайруан і мечеті Зейтуна!... Чи пробачити ви таке цим ізгоям, або тим, хто замовчує про них, щоб досягти правління? Чи дозволите ви їм досягти влади на шиях мусульман?!

Знайте ж, о наш народ, що наша ситуація виправиться лише якщо правитиме Коран і його шаріатські закони. Знайте, що цю світську злу жінку не буде покарано, так само як і подібних до неї єретиків  та невірних, окрім як ісламським Халіфатом, який викоренить їх до останнього, а також тих, хто допомагає їм і слугує їм опорою.

وَمَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنصَارٍ

"Але для беззаконників немає помічників" (2:270)


Жіночий відділ Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 20 Зуль-ка'да 1435 г.х.
15.09.2014
№ 066 / 1435h

Головне меню