Привітання від Хізб ут-Тахрір із настанням Ід аль-Адха 1435 р.х.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Ля іляха ілля Аллах, Аллаху Акбар, Аллаху Акбар ва Лілляхі аль-Хамд!

Уся хвала належить Аллаху! Мир і благословення над Мухаммадом, його родиною, сподвижниками й тими, хто послідував за його прикладом. І тим, хто прийняв ісламську акиду за основу свого мислення, а шаріатські хукми критерієм для своїх вчинків і джерелом для виведення норм.

Шановні мусульмани в усьому світі!

Центральне прес-бюро Хізб ут-Тахрір раде передати усій Ісламській Уммі привітання Аміра Хізб ут-Тахрір, вченого Ата ібн Халіля Абу ар-Рашта, хай береже його Аллах, у зв’язку з настанням великого свята Ід аль-Адха аль-Мубарак. Також ми раді передати його привітання братам і сестрам з хізбу, які дні й ночі проводять у боротьбі з режимами часів тиранії. Їх діяльність – це боротьба заради піднесення слова Аллаха шляхом встановлення Халіфату, про який у добрій звістці сповістив Пророк Аллаха ﷺ.

Відвідало нас це свято у той час коли Америка відкрито висловила свою ворожість і злобу проти Ісламської Умми, і мобілізувала усі свої зусилля, щоб зберегти свій колоніальний вплив. Обама прагне прикрити свою війну проти Ісламської Умми світовою ширмою, підтримуючи слова, які казав його попередник Буш «або з нами, або проти нас» прагнучи показати, що рух його країни спрямований проти того, що він називає тероризмом, є бажання миру, а не захист колоніалізму і не жадібність.

Америка зі своєю війною проти Ісламської Умми, замахом на її святині, пролиттям крові її синів, розграбуванням і такою безсоромною дезінформацією, розкриває свою відому пихатість і фараоновий менталітет, заснований на принципі «існує лише те, що я бачу, і я спрямую вас лише на шлях праведності». Америка показує себе світові захисником миру, у той час як є причиною усіх лих та катастроф. Америка підкоряє собі увесь світ і правителів регіону для досягнення своїх власних інтересів, нав’язуванням свого лідерства на світ вона «поневолює» держави і позбавляє їх власної волі. Домінування Америки на міжнародній арені накликало лиха і нещастя на світ, адже вона турбується лише про свої жадібні капіталістичні, колоніальні інтереси, і не надає жодної ваги людству, не шанує договори і заповіти та навіть на резолюції та устави ООН, якщо вони суперечать її бажанням, хоча ООН була утворена для захисту інтересів великих держав. Америка не звертає і найменшої уваги, і нахабно ігнорує рішення ООН, коли вони суперечать її інтересам, як це було у війні проти Іраку у 2003 році, вона завжди вигадує відмовки та виправдання, нав’язуючи свою волю всьому світові. Світові держави розуміють, що привід боротьби з «тероризмом» є просто нікчемним приводом, і що Америка, скористувавшись цим гаслом, згуртувала держави для досягнення своїх інтересів у регіоні і у світі. Америка за допомогою цього альянсу зміцнює свою колонізацію у регіоні. І не дивлячись на розбіжності цих жадібних держав, які бажають протистояти нашій релігії та Уммі, вони об’єднуються між собою для спільної роботи, щоб запобігти встановленню Халіфату, на основі пророчого принципу, який покінчить із західним впливом у регіоні і позбавить світ від зла капіталізму.

Ми вітаємо усю Ісламську Умму з настанням Ід аль-Адха! Користуючись такою нагодою, ми хочемо нагадати усім мусульманам і у першу чергу військовим лідерам, офіцерам, володарям сили і можливостей досягти змін. Ми хочемо нагадати усім їм про шаріатський обов’язок працювати для того, щоб піднести слово Аллаха і виконати Його шаріат. А це можливо здійснити тільки з праведною державою Халіфат на основі методу пророкування. І якщо генерали і офіцери не роблять те, що повинні робити, то уся Умма зобов’язана виробляти на них тиск і змусити їх реагувати на вимогу шаріату та Умми про відновлення ісламського образу життя і визволення від гніту та рабства невірному Заходові. Всемогутній Аллах зобов’язує мусульманам допомагати одне одному заради Аллаха, любити одне одного заради Аллаха і виказувати неприязнь одне до одного заради Аллаха, як віруючі, об’єднані на захисті ісламської акиди мусульмани. Всевишній Аллах каже:

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَوْا وَنَصَرُوا أُولَئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ

«Воістину, ті, які увірували, здійснили переселення і билися своїм майном та своїми життями на шляху Аллаха, а також ті, які дали притулок мухаджирам і надали допомогу, є помічниками та друзями одне одному». (08:72)

وَالَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ إِلا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي الأرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ (*)

«Невіруючі є помічниками та друзями одне одному. І якщо ви не будете робити таким чином (якщо віруючі не будуть помічниками та друзями одне одному), то на землі виникнуть смута та велике беззаконня». (08:73)

Також я передаю вам і всій Ісламській Уммі привітання від ім’я голови центрального прес-бюро Хізб ут-Тахрір і усіх його співробітників. Усі ми молимо Всевишнього Аллаха, щоб наступне свято позначилося для Ісламської умми життям під стягом Ісламу «аль-Укаб», щоб Умма була об’єднаною, одержала перемогу і набула славу з дозволу Аллаха, щоб знову могла посісти своє провідне місце у світі. Воістину, Аллах над усілякою річчю владний!

Обдаруй нас державою Халіфат на основі пророчого принципу, обдаруй нас перемогою над Твоїми ворогами, над м’ясником Дамаску і його прибічниками! Дай перемогу муджахідам, які знаходяться на Твоєму шляху в усіх куточках земної кулі! Дай їм можливість звеличити Твоє слово і надати підтримку Твоїй релігії!

З найкращими побажаннями і нехай Аллах прийме ваше поклоніння і старання на Його шляху.

Ассаламу алейкум ва рахматуллахі ва баракатух.

Субханака Аллахумма ва біхамдікє, нашхаду ан ля іляха ілля анта, настагфірука ва натубу ілєйка.

Ніч у переддень свята Ід аль-Адха 1435г.х.


Усман Баххаш
Керівник Центрального прес-бюро Хізб ут-Тахрір
09 Зуль-хіджа 1435 р.х.
03/10/2014 р.
№ 069 / 1435 h

Відео звернення на YouTubeYouTube

 

Головне меню