Виконувати закони Аллаха – це не злочин

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Інформаційний сайт «ЦентрАзія» оприлюднив новину наступного змісту: «У справжній час у жіночій колонії у Дашогузі утримується 37 жінок, засуджених за проституцію. Серед них – жінка 52 років і ще кілька жінок, які мають не лише дорослих дітей, а й онуків. Ці жінки ніколи не займалися проституцією. Вони були другими дружинами».

Туркменістан – одна з найбільш закритих країн Центральної Азії на чолі з жорстоким і несправедливо правлячим режимом Гурбангули Бердимухамедова, де жінкам забороняють носіння хіджабу, при цьому вимагаючи носити національний одяг, як це відбувається в Узбекистані та Киргизії. У цих країнах притягають за обвинуваченням у тероризмі жінок, прихильних до законів Ісламу, а також забороняють багатоженство на законодавчому рівні. Однак авторитарна політика Туркменістану обійшла системи тих країн у жорстокості, несправедливості і тиранії, звинувативши жінок, які керуються Шаріатом, у проституції, у той час як багато з чоловіків одружені на більше ніж одній жінці у відповідності із законами Ісламу.

Для деяких представників правоохоронних органів полювання за «другими дружинами» перетворилося на прибутковий бізнес. Вони використовують сексотів для виявлення таких жінок. Будь-яка жінка, що потрапила у їх руки, зіштовхується з дилемою. Їй доведеться обирати між тим, щоб заплатити штраф у розмірі 5000 доларів або понести захід покарання за злочин згідно зі статтями №137 (Примушення до статевого акту) і 138 (Зайняття проституцією) КК Туркменістану. Ті ж, хто не у змозі оплатити штраф, потрапляють в ув’язнення на два роки. У цьому випадку можна уникнути в’язниці, оплативши інший штраф у розмірі 3-4 тисяч. Однак 37 жінок, які не змогли цього зробити, визнані повіями і відсиджують свої строки.

Дивно те, що жінки, які насправді займаються проституцією, не наражаються на кримінальні переслідування. Ці повії – розповсюдниці таких небезпечних хвороб і проблем у суспільстві, як СНІД, позашлюбні діти, розпади сімей тощо. І в той самий час цнотливі мусульманки, які обрали для себе життя згідно з Шаріатом Аллаха, наражаються на покарання, а повії залишаються безкарними і вільними!

О мусульмани! Насилля і тиранія триватимуть, допоки відсутня Ісламська Держава, яка править за тим, що послав Аллах. І ця тиранія буде викоренена тільки рукою справедливого халіфа, який керуватиме за Шаріатом своїм народом, будучи богобоязливим.

О правителі-деспоти, незабаром вам доведеться постати перед державою Халіфат, щоб відповісти за те свавілля, що ви коїли на адресу цієї благородної Умми.

Невірні імперіалісти роблять усе, що в їх силах, щоб зберегти свої гнилі, фальшиві режими. Хіба дії з виконання істинних законів Аллаха не більш гідні нас, мусульман? Хіба ми не зобов’язані перед Аллахом змінити це сумне положення, щоб удостоїтися щасливого життя в обох світах?!

Ми в обличчі Хізб ут-Тахрір, закликаємо усіх мусульман до відновлення ісламського образу життя шляхом побудування Другого Праведного Халіфату за методом пророкування, а також – до головування законів Всевишнього Аллаха.

Всевишній сказав:

إنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ

«Воістину, Аллах не змінює того, що з людьми, поки вони самі не змінять те, що з ними».


Жіночий відділ
Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Субота, 26 Рабі уль-Авваль 1436 р.х.
17.01.2015
№ 011/1436h

Головне меню