О ті, хто отримав перемогу на хрестоносцями та монгольським ігом! О, колиска Ісламу! Будьте-но пильні до Америки та її агентів, які брехливо розхвалюють існуючу систему!

Єгипет
Друкарня

О, маніфестанти на площі Тахрір!  Жителі достославного Єгипту!

Там і тут ми стаємо свідками вигуків та голосів, які пропонують виходи з кризи та які закликають задовольнитися досягнутим. Приспішники устрою, який іще до недавна здавався непохитним та сталим, скеровані з-під лаштунків та явно Америкою,наввипередки, в остраху та збентеженні, роблять останні спроби з метою обдурити вас, замінюючи особи, які геть усі у бруди та зраді, на інші особи до них подібні. Вони намагаються представити вам, ніби- то проблема була лише у Хосні Мубураку, а те у тих, хто пристрасно та сліпо віконував його брудні доручення протягом довгих років. Вони кажуть про заміну тієї чи іншої статті у конституції, ніби-то проблема полягає у цих статтях, а не у самій секуляристській конституції.

 

Вони кажуть щодо передачі повноважень до віце-презідента, зображаючи його у самому найкращому вигляді, ніби-то не він був постійним посланцем Мубарака до Ізраїлю, та його печаткою, за допомогою якої скреплялися зрадницькі угоди із загарбницькими єврейськими силами, віддаючи усе нові і нові території благословенної землі, землі, де відбулися Ісра та Міърадж, землі першої кибли! 

Вони кажуть, що він врятує стан! Вони сідають з ним за стіл переговорів та шукають усі можливі ходи та виходи! І у рядах тих, хто веде переговори ми бачимо не лише представників партій, історія яких заплямована тісною дружбою з існуючою системою, серед них є і ті, які лицемірно кажуть одне на площі перед маніфестантами, і зовсім інше перед Омаром Сулейманом!

О ті, хто завзято добиваються справедливості на площі Тахрір! О всі ті, хто проживає на цій достославній землі!

Ваша сила у боротьбі з тиранією, і ваше протистояння несправедливості та агресії  примусило здригнутися Америку, пані цього устрою! Побачивши серйозність ваших намірів, вона відчула острах за свою систему, яка вдень та вночі боронила її інтереси та інтереси Ізраїлю у регіоні. У світлі подій для Обами та його помічників був об´явлений надзвичайний стан. Одна за другою скликалися наради, проводилися переговори з приспішниками та агенами Америки у Єгипті, посилалися уповноважені посланці, ніби-то Єгипет є одним з її штатів!
Розуміючи, що їх єгипетське утворення ос-ось зруйнується вщент, вони у судомах взялися за утворення нової декорації устрою у Єгипті. Висунувши на сцену свої ново-старі обличчя, вони, не перебираючи нічим, з люттю прагнуть і надалі тупцювати єгипетську землю, у чому їм і закликані допомогти їх приспішники, вбрані у красиві шати та роблячі красиві заяви, яким, за їх підступними планами, і повинен повірити народ.

О ви, хто утворив народне повстання на площі Тахрір! О, наші брати та сестри у Єгипті!

Ваша терплячість та усвідомлення, по волі Аллаха, зведе нанівець усі їх підступні розрахунки та плани. І вже не знайдуть вони у собі сил у протистоянні вам, ані Америка, ані її лицемірний маріонетковий устрій. Ваше благословенне повстання, немов  могутня хвиля, унесло з собою деспотичний устрій та його агентів.

Ви розкрили козирі низки груп та окремих особистостей, які мали на меті увійти до ваших рядів та приєднатися до вашої благородної інтифади,випустивши частину своїх людей на площу, а інших пославши на переговори з Сулейманом. Але було розкрито їх лицемірство та стали явними їх справжні помисли. Ви ті, хто примусили цим повстанням та тисячними, пліч-о-пліч, нога до ноги, джамаат-намазами примусити тремтіти від остраху увесь Захід, особиво Америку. Так тримайтесь-но цих намазів, і хай вони будуть керівним чинником до бажаних змін.

О ті, хто зібрався на площі Тахрір! Наші брати та сестри у Єгипті!

Зміни не відбуваються через змінення одного агента на іншого агента, чи однією світською конституцією на іншу, подібну до неї конституцію. І не буде місця змінам, якщо тривають переговори з приспішниками устрою!

Лише велич, яку видно, коли ви багатотисячними рядами здійснюєте молитву, принесе зміни!

Ті зміни, які  повернуть Єгипту його усі великі епітети, якими він був уславлений протягом усієї історії, через практичне втілення Ісламу, та завдяки встановленню праведного Халіфату - єдиної держави на усіх землях мусульман.

Ті зміни, які зроблять з Єгипту найнебезпечнішу країну, як для мусульман та і для християн.

Зміни, при яких Єгипет стане руйнівним батігом для колонізаторів, особливо для Америки, полум´ям, яке спалить їх , а не годівницею та скарбом, яке годувало та радувало їх.  

О ті, хто тримається до останнього на площі! О, наші брати та сестри Єгипту!

Хізб-ут-Тахрір у Єгипті – це частина вас самих і він з вами для встановлення правління Ісламу, правління, до якого нас зобов´язав Господь світів. Це зміна, яка приведе вас до сталості та безпеки, це зміна яка не дозволить забути жертви, які були принесені заради її здійснення ... Так давайте прагнути до цього

إِنَّ فِي هَذَا لَبَلاغًا لِقَوْمٍ عَابِدِينَ

«Воістину, у цьому є назидання для тих, хто поклоняється»


Хізб-ут-Тахрір
6 Рабиъ аль-Авваль 1432 р.х.
Єгипет
09/02/2011 р.

Головне меню