На що чекає Верховна Рада Озброєних Сил, коли рішення у її руках!

Єгипет
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Розгублений народ Єгипту  у ці дні питається себе: що далі? Що ж пояснить їм їх положення після повстання над несправедливістю?

Невже і досі існує несправедливість?! Невже це не військо, яке стояло разом з ними у їх повстанні, позбавило їх від того, у чому вони були? Який же тоді шлях до порятунку?

О наш народ Єгипту!

Для вас не є таємницею те, у до якого стану дійшов народ та його зниження від поганого до іще гіршого, і ви знаєте, що купка послідовників американців, яких можна полічити на пальцях, намагаються викрасти революцію, вимагаючи демократії, лібералізму та людського законодавства, яке відділяє релігію від країни та приносить несправедливість!

Ключі збереження Єгипту на даний час у руках Вищої ради озброєних сил та війська,і що це військо:солдати та офіцери,складається з наших дітей та тих, хто дотримується нашої релігії, та з їх допомогою ми збільшимося  у той день, коли утремо носа євреям та дамо їм спробувати смак поразки та приниження. І зараз вони стоять на перетині двох ясних шляхів:

Якщо вони підуть першим шляхом,то заслугують честь у цьому світі та нагороду у наступному житті, іншаАллах,якщо вони виконають закон Аллаха встановленням Халіфату ,який розповсюдить справедливість та буде піклуватися про справи людей, та відновить нам історію праведних халіфів. Шлях Раю та добра. Шлях величі, перемоги та благородного життя. Шлях, який Господь світів зобов’язав нам. Це шлях, якого хочуть більше ніж 93% мусульман Єгипту згідно з їх переконаннями та положенням їх релігії. Це шлях який надасть безпеку,ліквідує несправедливість та знищить бідність, та приєднає інші мусульманські країни до переможця хрестоносців та татар, і зупинить грабіж грошей та багатства мусульман Америкою та Європою та перерозподілить ці багатства, згідно з положеннями шаріату, в якості спільного майна мусульман, щоб Єгипет став столицею Халіфату та першої країни у світі.

Навіть стосовно небагатьох тих коптських християн, які залишились серед людей Єгипту, за їх же свідченнями, вони також прожили весну свого життя у затишку Халіфату. Посланець (с.а.в.) заповідав проявляти добро до них, сказавши: «Стався до них добре, бо у них зімма (угода про захист), і у них споріднення». Вони – дядьки Ібрахіма, сина Посланця (с.а.в.) від Марії коптської (хай Аллах буде задоволений нею). І мусульмани зберегли це для них.

Історія свідчить про велику подію, коли один копт поскаржився на сина губернатора Єгипту, що від вдарив його батогом, тому що він випередив його, кажучи: «Ти випереджаєш сина благородних людей?» Тоді халіф Умар ібн аль-Хаттаб дав коптові батога, щоб він вдарив сина губернатора, і сказав йому вдарити сина благородніших людей, провів батогом перед носом його батька, Амра ібн аль-Аса, тому що він вдарив тебе через владу свого батька! Хіба є на сьогодні подібні приклади справедливого ставлення до коптів?

Другий шлях – це шлях залежності від Америки, Заходу, їх агентів, їх рупорів, їх демократії та їх Ради безпеки. Шлях – якщо вони підуть по ньому, то будуть далеко від того, що наздогнало тих, хто був до них. Шлях обману людей та введення їх в оману, щоб Іслам не прийшов до влади. Шлях – джерело небезпеки у цьому світі та у наступному. Це той самий шлях, що і шлях попереднього режиму або прикрашений та підроблений за допомогою переносу та зміни обличчя тут і там з досягненням вимоги , і такий, що нічим не допоможе справі. Шлях, який вимагає гнилого демократичного ліберального капіталізму з його локальними глобальними кризами.

Шлях несправедливості та верхівки тероризму, який залишає владарювання Америці, Європі та євреям, які правлять над нами так, щоб борознити простори наших морів і наш канал своїми кораблями, наповненими нашою нафтою і нашими багатствами проти нашої волі та найменшої вартості, визначеної для нас. Так само як їх авіаносці вбивають та безчинствують у мусульманських країнах та владарюють у повітрі, на суші і на морі над нашим слухом та поглядом. Шлях, зовнішність якого жебрацтво, приниження та несправедливість, а всередині війна з Ісламом та його народом.

Отож, який же з двох шляхів придатний для того, щоб іти по ньому, о, мусульмани?!

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ     قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَىٰ وَقَدْ كُنتُ بَصِيرً    قَالَ كَذَٰلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا ۖ وَكَذَٰلِكَ الْيَوْمَ تُنسَىٰ

 «А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того чекає тяжке життя., а у День Воскресіння Ми воскресимо його сліпим». Він скаже: «Господи! Чому ти воскресив мене сліпим, якщо раніше я був зрячим?» Він скаже: «От такої! Наші знаміння явилися до тебе, але ти знехтував ними. Таким же самим чином сьогодні тобою самим знехтують» (20:124-126)

О, мусульмани, о, народ Єгипту!

Порятунок для вас лише в Ісламі. Справжній тріумф революції полягає лише у радикальних революційних змінах, які втілять закон Аллаха повним втіленням за допомогою ісламської держави – Халіфат. Ви бачили на власні очі, що усі спроби прикрашення попереднього режиму нічого вам не дає, окрім втрат. Конституція та закони як такі не змінилися. А те, що змінилось з них, було гіршим, аніж попереднє. Чи приймете ви брехню та введення в оману? Зміни відбудуться лише докорінним видаленням, щоб замінити їх на закони Аллаха.

О, Вища Рада озброєних сил!

Знайте, що ви командуєте кращою армією на Землі. Ця армія нічого, окрім допомоги своїх родин та близьких, не приймає. А їх родини знають, який з цих двох шляхів придатний для слідування. І вони знають, що уся Умма з ними, зі Сходу до Заходу, і готова пожертвувати заради них та підтримати їх слідувати першому шляхові. І, перш за все, вони знають,що Аллах з ними и допомагає їм, і Він їх Покровитель, і що невірні, і їх рупор і кліщі не покровителі їм.

Так навіщо ж чекати? Хізб-ут-Тахрір має ісламську конституцію, повністю готову до негайного впровадження і надає її вам. Конституція, яка піднесе Єгипет до управління світом. Дайте відповідь Аллаху та Посланцю, коли вони закликають вас до того, що оживляє вас. Об’явіть Єгипет державою праведного Халіфату, допоки не стало запізно.

وَيَوْمَ يَعَضُّ الظَّالِمُ عَلَىٰ يَدَيْهِ يَقُولُ يَا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلًا   يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا   لَّقَدْ أَضَلَّنِي عَنِ الذِّكْرِ بَعْدَ إِذْ جَاءَنِي ۗ وَكَانَ الشَّيْطَانُ لِلْإِنسَانِ خَذُولًا

 «Того дня беззаконник стане кусати свої руки та скаже: «Краще б я слідував шляхом Посланця». О горе мені Краще б я не брав такого-то собі у друзі! Це він відсторонив мене від Нагадування (Корану) після того, як воно дійшло до мене». Воістину, сатана залишає людину без підтримки». (25:27-29) 

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

 «Аллах владний робити Свої справи, але більшість людей не обізнана про це». (12:21) 


Хізб ут-Тахрір                                            
Вілаят Єгипет     
28 шаъбан 1432 х.    
29.07.11

Головне меню