Халіфат - єдина система правління в Ісламі, яка повинна вибиратися та панувати, а усі інші системи окрім нього – куфр

Єгипет
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

З появою можливості балотуватися на президентські вибори у республіці Єгипет після усунення тирана, багато мусульман поквапилися вийти на арену президентських гонок, з метою отримати президентську посаду. 

При цьому деякі люди мають добрі наміри, а багато з них – зовсім ні. Над ними же стоять люди старої системи, які працювали з нею та під її захистом, усі люди цієї системи брали участь у знищенні Ісламу та мусульман, зрадили Єгипет, окупували його, давши можливість Америці та євреям втілити у життя свої плани. Ми скеровуємо це звернення, показуючи свою непричетність до всього цього перед Всевишнім Аллахом та прохаючи пробачення у Всевишнього за ті гріхи, у які впали ці кандидати, чи  є вони тими, хто показує себе народу Єгипту як «Ісламісти» або інші. Ми також скеровуємо цю заяву усій благородній ісламській Уммі у країні Єгипет, яка поклала свої надії на цих кандидатів у виконанні шаріату Аллаха, у приході гідного життя у добробуті та  справедливості по усій землі Єгипту.

О, мусульмани, народ Єгипту :

Всевишній Аллах сказав у священному Корані:

الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُواْ مِن دِينِكُمْ فَلاَ تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِيناً

«Сьогодні впали у відчай ті, які не вірували, у вашій релігії; не бійтеся ж їх, а бійтесь Мене. Сьогодні Я закінчив для вас вашу релігію, і закінчив для вас Мою милість, і задовольнився для вас Ісламом як релігією.»

а також:

وَنَزَّلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ تِبْيَانًا لِكُلِّ شَيْءٍ وَهُدًى وَرَحْمَةً وَبُشْرَى لِلْمُسْلِمِينَ

«І ниспослали Ми тобі книгу для роз’яснення всього і як прямий шлях, милосердя та радісна звістка для мусульман.»

і в іншому аяті:

وَمَنْ لَمْ يَحكُم بِما أَنْزَلَ اللهُ فَأولئِكَ هُمُ الكافِرون

«А хто не судить по тому, що дав Аллах, то це-невірні».

Посланець Аллахаﷺ сказав:

كانتْ بَنو إسرائيلَ تَسُوسُهُم الأنبياءُ كُلّمَا هَلَكَ نبيٌّ خَلَفَه نبيّ، وإنّهُ لا نَبيّ بَعدي وستكونُ خُلفاء فتكثُر، قالوا فَما تأمُرُنا، قالَ فوا ببيعةِ الأولِ فالاول، وأعطوهُم حَقّهُم فإنّ اللهَ سائِلُهُم عمّا استَرعاهم

«Синами Ізраіля керували пророки. Якщо помирав один пророк, йому на заміну приходив інший. Після мене ж пророків не буде. У майбутньому з’являться халіфи, і їх буде багато». Прибічники запитали: «Що ж ти нам накажеш?»Пророк ﷺ сказав: «Дотримуйтеся того байату, який ви дали першому, і першому із них, і віддавайте їм їх права. Воістину, Аллах запитає про те, що він дав їм під паству (відповідальність).
 
Також Посланець Аллахаﷺ сказав:

من خَلَعَ يداً من طاعة لقيَ اللهَ يومَ القيامةِ ولا حُجّةَ لَه، ومنْ ماتَ وليسَ في عُنُقِه بيعة ماتَ ميتةً جاهلية

«Той, хто відійде від підкорення, той зустрінеться у Судний день з Аллахом, не маючи виправдання, і той, хто помер, не маючи присяги, той помер смертю часів невігластва».

Також Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إذا بويع لخليفتينِ فأقتلوا الآخرَ منهما 

«Якщо буде даний байат двом халіфам, то останнього з них вбийте».

І слова Посланця Аллахаﷺ:

من أتاكم وأمْرُكم جميعاً على رجلٍ واحدٍ يريدُ أن يَشُقَّ عصاكم ويُفَرقّ جماعتَكم فاضربوا عُنُقه كائنا من كان

Хто б не прийшов до вас, після того як ви об’єдналися навколо одного чоловіка, хоче розділити вас, то вбийте його»

Закон шаріату зобов’язує встановлення одного халіфа для мусульман і зобов’язує мати одну державу - це Халіфат. І встановлення системи на цій основі, як це було на протязі більш ніж тисячі триста років. Це те, про що сказав нам Посланець Аллахаﷺ у своїх словах:

«ثم تكون خلافة على منهاج النبوة» 

«потім буде халіфат за методом пророцтва»

Невже після усієї цієї досконалості в Ісламі, ми немов барани підемо за  цими демократичними системами правління західної гнилої політики, і залишимо цю велику справу, яку нам наказав Всевишній Аллах, щоб об’єднати ісламську Умму в одній - єдиній великій державі під керуванням одної системи правління, залишивши різні суперечності, точки зору та чвари поміж людьми?!

О, мусульмани, народ Єгипту:

Обов’язок  встановлення Халіфату та праця на цьому шляху - обов’язкова справа із релігії. Відносно інших систем правління, зокрема системи, яка править Єгиптом зараз, і очолити яку так змагаються люди, то це система куфра, яка заснована на неісламській акиді. Тому що у своїй основі ця система ґрунтується на капіталістичній акиді відокремлення релігії від життя.

Це та система, яка керується народом, він панує у ній, видаючи закони, у тому числі голосуванням більшості, незалежно від того чи є ці закони халяль або харам, законодавство у цій системі визначається більшістю голосів людей, тому несе назву «Республіканська система», будь-то парламентська система, у якій рішення приймається Радою міністрів, а не президентом, або президентська система, де президент,  рішення приймає голова держави та прем’єр-міністр, або змішана між президентом та прем’єр-міністром згідно з повноваженнями, вони приймають рішення.

Тому ця система не править тим, що ниспослав Аллах, вона система куфра, мусульманам заборонено її прийняття, також заборонено і збереження її хоча б тимчасово, не кажучи вже про прагнення отримати посаду!

О,мусульмани, народ Єгипту:

Ця система є республіканською демократичною системою, хоча і надають їй ісламське забарвлення, як це роблять сьогодні, в основі вона залишається гнилою системою куфру. Саме ця система спричинила за собою біди та нещастя на протязі більш ніж 60-ти років. Принесла мусульманам на усіх ісламських територіях приниження, ганьбу та залежність від кяфіра заходу за допомогою його лакеїв та продажних мусульманських правителів цих республік.

О,мусульмани, народ Єгипту:

Халіфат і лише він! Це система правління в Ісламі, яку надав нам Господь світів. Мусульмани не знали іншої і не відходили від неї ані на крок. Халіфат  - це єдиний шлях для виконання законів Аллаха у повному обсязі, охоплюючи усі боки життя. За допомогою нього, Іслам понесе свій заклик на весь світ шляхом давату та джихаду. Це єдиний шлях до об’єднання мусульман і повернення колишньої величі та сили і досягнення справедливості, як серед мусульман, так і серед усіх людей.

 Хізб-ут-Тахрір закликає вас працювати разом із ним для того, щоб встановити Халіфат і отримати вдоволення Аллаха у цьому світі і в наступному житті, і застерігає вас від тієї брехні,  яка готується проти вас з боку теперішнього режиму, який іще не усунутий.. Що і породило революцію, так закінчіть же цю революцію Халіфатом.

فَمَنِ اتَّبَعَ هُدَايَ فَلَا يَضِلُّ وَلَا يَشْقَى * وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى

 «Хто піде за Моїми провідними вказівками, той не зіб’ється і не буде нещасним. А хто відвернеться від спогаду про Мене, у того, воістину, буде тісне життя! І в день воскресіння зберемо Ми його сліпим!»


Хізб-ут-Тахрір                                                                                        
Вілаят Єгипет  
23/3/2012  
30 рабІуль ахар 1433

Головне меню