Уряд повернувся в новому обличчі

Ірак
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Минуло вісім місяців після проведення виборів 07/03/2010 року, у зв’язку з чим було зроблено сотні звинувачень та почуто сотні суперечок поміж політичними блоками, кожен з яких звинувачував один одного, та,водночас робив вигляд, що лише він один дбає про вищі інтереси суспільства.

Кожен проявляв повноту рішучості збудувати країну,  де влада буде належати закону,яка  встановить, нарешті, справедливість та безпеку і принесе довгоочікуване процвітання народу. Не кажучи вже про вбивства та руйнування внаслідок утвореного політичного вакууму, який забрав десятки життів.

Стосовно політичних зустрічей, то вони дійсно проводились і в цьому нема нічого поганого, якщо б тільки від них була хоч якась користь. Усі вони точаться навколо одного питання «портфелів» та крісел, щоб зайняти якомога більшу їх кількість. Люди вже втомилися слідкувати за новинами, не залишилось жодної з так званих «країн-сусідів», хто б не втрутився в цю справу. Ось знов наступає черга «благородної»ініціативи, щоб вивести усіх з глухого куту. Раптом «магічно» приймається рішення у раховані години стосовно тієї справи, яке не були в змозі знайти протягом місяців. І усе це заради того, щоб побачити вчорашніх супротивників, сьогодні з сяючими обличчями, які виходять один  з одним, обіймаючись, так,ніби нічого не відбувалося раніше! І тут в унісон ЗМІ- запроданці починають досаждати людям новинами про великі «жертви», на які пішли політики заради збереження національного інтересу.

Шановні мусульмани!

Ваш благородний Пророк (с.а.в.) у своїх словах каже: «Не буває віруючий вжалений два рази поспіль з однієї нори». Для повноти нашого наставляння варто пролити світло на наступні обставини:

По-перше:  Казати про те, що через ініціативу відбулося щось те, або інше, яке підштовхнуло процес пошуку виходу з кризової ситуації,не відповідає дійсності. Насправді, вся причина полягає в тиску, який здійснює адміністрація Обами над своїми маріонетками в Іраку, які на її заклик, у свою чергу, відповідають та покоряються її розпорядженням,зустрічаючи делегації, роблячи телефонні переговори, до початку вчорашньої сесії парламенту 11/11/2010 року.

По-друге: Те, що ви робили ставку на виборчий процес та продовжували сподіватись на цей міраж «який відчуваючий спрагу приймає за воду», уряд, який дав вам пізнати смерть, пригноблення та ігнорування прав, повернулось до вас у тому ж самому обличчі, але переодягнувшись у «нову одежу»! Рідко, коли одночасно місце зіпсованого займає виправлений.

По-трете: Ми у Хізб-ут-Тахрір закликаємо вас сторонитися цих людей, та звернути увагу на діяльність тих людей, які докладають зусиль, щоб підвищити вас як найкращу Умму, виведену з людей, під захистом праведного Халіфату за методом пророцтва,утворення якого з дозволу Аллаха близько:

وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ

«Якщо вони вважають Аллаха, Його Посланця та віруючих своїми покровителями та помічниками, то помічники Аллаха обов’язково будуть переможцями» (5:56)
 


Хізб-ут-Тахрір Ірак
06 Зу-ль-Хіджа 1431 р.х.
12/11/2010