Різанина в районі Хавіджа провінції Кіркук

Ірак
Друкарня

Уряд, створений невірними окупантами, принижує свій народ і вбиває його замість поважання та піднесення

Окупаційний уряд під керівництвом Малікі на світанку о понеділок 23 квітня розпочав великий злочин, і, навіть, різанину в районі Хавіджа провінції Кіркук. Це сталося виданням наказу військовим силам, підтримуваним величезними механізмами і різноманітною зброєю, а також літаками, які увірвалися на мітингуючу площу і відкрили вогонь бойовими патронами по людях, позбавлених будь-якої зброї, окрім зброї віри у Всемогутнього Аллаха. Через це кричуще зловживання десятки вбитих та поранених. Ми сподіваємося що ті, хто помер - шахіди, і бажаємо скорішого одужання пораненим.

Дії армії є ганьбою по усіх мірках, їх не виправдовують накази їх керівників і зганьблених лідерів, не дивлячись на їх високі воїнські звання. Ця справа суперечить воїнській честі і суперечить мужності, навпаки — це ганьба, яка не відстане від них ніколи. Так чи вистачить хоробрості повісити на беззбройного невинного те, чого він ніколи не чинив?! Так нехай же приготують себе до суворого покарання Аллаха, від якого не сховається жоден, і задумаються над словами Всевишнього:

وَمَنْ يَكْسِبْ خَطِيئَةً أَوْ إِثْمًا ثُمَّ يَرْمِ بِهِ بَرِيئًا فَقَدِ احْتَمَلَ بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُبِينًا
 «А хто допустив помилку або гріх і звинуватив у цьому невинного, той взяв на себе тягар наклепу і очевидного гріха» (3:112).

Шановні іракці!

Ви повинні знати напевне, що те, що стверджують урядові ЗМІ з обвинувачень і брехні про присутність бойовиків і залишків колишнього режиму, а також про наявність аль-Каїди, яка атакувала сили безпеки (висока дисципліна) , відкривши по ним вогонь, що вимусило армію захищатися.  Ми говоримо: ви знаєте, що це чиста брехня і намова — не здатні встояти перед фактами, але обвинувачення і описи, якими Малікі й досі розкидається у відношенні до демонстрантів, які вимагають свої законні права, називаючи їх пузирями, повстанцями і злочинцями тощо - брудний список, над яким піднесеться будь-який щирий правитель, що бажає добра і розквіту своєму народу. І його відомі загрози: “зупиніться, доки вас не зупинили” від вас не далекі... Так не додавайте ж до гріха за свою мовчанку, і навіть у вибранні їх гріх у довір'ї до них, адже “вже настав ранок для власника очей”, і десять років бідувань і катастроф, відсутності безпеки і простіших послуг достатні, щоб відчувати неприязнь і зневажати їх, і працювати над усуненням усіх його аморальних систем і нікчемних розмов про невірну американську конституцію і демократію, яка розірвала братство і любов між тими, хто жив століттями на землях Іраку, і дослухатися до слів Пророка ﷺ відносно правителів зла, він сказав: “Будуть після мене правителі, які не зважатимуть на моє керівництво,  і не стануть слідувати моїм шляхом, хто повірить їх брехні і допоможе їм у їх пригнобленнях, то вони не від мене, а я не від них, і вони не підійдуть до моєї водойми. Хто ж не повірить їх брехні і не допоможе їм у пригнобленні, то вони від мене, і я від них, і вони зберуться навколо моєї водойми”.

І нарешті, немає порятунку і немає безпеки і немає гідного життя, окрім як у затінку правління законів Господа Благосердого, Милосердного, у затінку Праведного Халіфату за методом пророкування. Так поверніться ж до Шаріату свого Творця і керувництву вашого Пророка ﷺ - і тоді ви досягнете успіху і будете щасливі у цьому і Наступному життях, і позбавтеся від правління невіглаством, правління покірності Америці – ворогу усіх народів, провідному світовому терористу. 

 
أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ
 «Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей упевнених?» (5:50).

Інформаційний офіс ХТ, Ірак
№ 34/5
14 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
24/04/2013

Головне меню